Rafaelpap Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Γεια σας παιδια. Σε καμια εβδομαδα θα παρω κινητο. Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο αλλα αμα θελετε προτεινετε μου κατι καλυτερο. Θελω μεχρι 250€ (Μεγιστο οριο) και να μην λαγκαρει. Παιχνιδια τα απλα. Ευχαριστω εκ των προτερων
ikaruga24 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δώσε 10 ευρώ παραπάνω και πάρε αυτό. https://www.skroutz.gr/s/7811257/LG-Nexus-5X-32GB.html Αν πάλι το όριο των 250 είναι αυστηρό τότε ναι πάρε το Redmi Note 3 PRO.
StigmaX Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 +1 για nexus 5x. Ποιος ο λόγος για κινέζικο όταν στο budget σου υπάρχει τέτοια συσκευή; καλύτερο λογισμικό, κάμερα, επεξεργαστής και GPU. Ίσως στο μόνο που χάνει η αυτονομία απέναντι στα 4κ mah του redmi 3. Αλλά σε όλους τους άλλους τομείς ανώτερο κατά πολύ. 1
Rafaelpap Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 +1 για nexus 5x. Ποιος ο λόγος για κινέζικο όταν στο budget σου υπάρχει τέτοια συσκευή; καλύτερο λογισμικό, κάμερα, επεξεργαστής και GPU. Ίσως στο μόνο που χάνει η αυτονομία απέναντι στα 4κ mah του redmi 3. Αλλά σε όλους τους άλλους τομείς ανώτερο κατά πολύ. Καποιοι λενε οτι κολλαει (αργει να ανοιξει εφαρμογες)Αξιζει τα 260€ το Nexus 5X ?? Επισης λενε η μπαταρια ειναι χαλια. Θα ηθελα μια καλη μπαταρια..
ziaba Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Καποιοι λενε οτι κολλαει (αργει να ανοιξει εφαρμογες) Αξιζει τα 260€ το Nexus 5X ?? Επισης λενε η μπαταρια ειναι χαλια. Θα ηθελα μια καλη μπαταρια.. να σαι σίγουρος ότι αν αργεί να ανοίξει τις εφαρμογές το νέξους τότε τα άλλα δυο που κοιτάς θα αργήσουν ακόμα περισσότερο
Rafaelpap Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 να σαι σίγουρος ότι αν αργεί να ανοίξει τις εφαρμογές το νέξους τότε τα άλλα δυο που κοιτάς θα αργήσουν ακόμα περισσότεροΟΚ αλλα η μπαταρια δν ειναι πολυ μικρη?
AlienTechGR Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Καποιοι λενε οτι κολλαει (αργει να ανοιξει εφαρμογες) Αξιζει τα 260€ το Nexus 5X ?? Επισης λενε η μπαταρια ειναι χαλια. Θα ηθελα μια καλη μπαταρια.. Είμαι κάτοχος του Nexus 5X, και σε διαβεβαιώ ότι το κινητό πάει σφαίρα. Τις εφαρμογές τις ανοίγει ταχύτατα, και η εμπειρία είναι εντελώς lag-free. Η μπαταρία του είναι μια χαρά. Δε σπάει ρεκόρ αυτονομίας, αλλά δεν απογοητεύει κιόλας και επίσης φορτίζει πάρα πολύ γρήγορα. 1
Rafaelpap Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Είμαι κάτοχος του Nexus 5X, και σε διαβεβαιώ ότι το κινητό πάει σφαίρα. Τις εφαρμογές τις ανοίγει ταχύτατα, και η εμπειρία είναι εντελώς lag-free. Η μπαταρία του είναι μια χαρά. Δε σπάει ρεκόρ αυτονομίας, αλλά δεν απογοητεύει κιόλας και επίσης φορτίζει πάρα πολύ γρήγορα.Δηλαδη σε αυτα τα λεφτα ειναι το καλυτερο?
Rafaelpap Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Αν ειχε μεγαλυτερη μπαταρια θα το επαιρνα σιγουρα. Μονο αυτο με προβληματιζει
Fulgore Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Θα ανοιξεις και αλλα θεματα για αγορα κινητου? http://www.insomnia.gr/topic/591053-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85/page-1 http://www.insomnia.gr/topic/605330-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-200-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/?do=findComment&comment=54767748 Στο παραπανω μαλιστα γραφεις(απο πιο παλια θεματα) ''''Γεια σας. Ναι παλι εγώ. Ο τύπος που έκανε συνέχεια θέματα με αγορές κινητών και υπολογιστών'''' Και φυσικα αν δουμε το τελευταιο θεμα που ειχες ανοιξεις και ρωτας μαλιστα στο τελος ποιο να παρεις ο συμφορουμιτης σου προτεινει το RedMi3(που εχει καλη αυτονομια)και αν κρινουμε απο το θεμα που ανοιξες τσαμπα και τα προηγουμενα θεματα και οσοι ασχοληθηκαν(καλα σου ειχα γραψει πιο παλια στο πιο πισω θεμα οτι ανοιγεις θεματα και τελικα δεν παιρνεις τπτ...)
Rafaelpap Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Θα ανοιξεις και αλλα θεματα για αγορα κινητου? http://www.insomnia.gr/topic/591053-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85/page-1 http://www.insomnia.gr/topic/605330-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-200-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/?do=findComment&comment=54767748 Στο παραπανω μαλιστα γραφεις(απο πιο παλια θεματα) ''''Γεια σας. Ναι παλι εγώ. Ο τύπος που έκανε συνέχεια θέματα με αγορές κινητών και υπολογιστών'''' Και φυσικα αν δουμε το τελευταιο θεμα που ειχες ανοιξεις και ρωτας μαλιστα στο τελος ποιο να παρεις ο συμφορουμιτης σου προτεινει το RedMi3(που εχει καλη αυτονομια)και αν κρινουμε απο το θεμα που ανοιξες τσαμπα και τα προηγουμενα θεματα και οσοι ασχοληθηκαν(καλα σου ειχα γραψει πιο παλια στο πιο πισω θεμα οτι ανοιγεις θεματα και τελικα δεν παιρνεις τπτ...) Ναι μονο που πηρα υπολογιστη τον Ιανουαριο. Και ξαναανοιγω θεμα για κινητο επειδη εχω μαζεψει τα λεφτα και εχουν περασει μερικοι μηνες και τα πραγματα στην αγορα αλλαζουν.
Rafaelpap Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Xiaomi redmi 3 LG Nexus 5X Δεν μπορω να αποφασισω. Αμα το 5X ειχε καλυτερη μπαταρια θα το ειχα παρει ηδη.
AlienTechGR Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Xiaomi redmi 3 LG Nexus 5X Δεν μπορω να αποφασισω. Αμα το 5X ειχε καλυτερη μπαταρια θα το ειχα παρει ηδη. Θεωρώ πως δεν υπάρχει σύγκριση. Το Nexus 5X έχει καλύτερη οθόνη, κάμερα, υποστήριξη, ταχύτητα και στο μόνο που υστερεί -σε σχέση με το Redmi 3- είναι η μπαταρία και ίσως το ηχείο. Ξαναλέω όμως, πως η μπαταρία του Nexus 5X δεν είναι κακή (από το LG G4 που επίσης έχω, είναι καλύτερη).
sam75 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ανάμεσα στα δύο αν δεν χρειάζεσαι κάρτα μνήμης ( εγώ χρειάζομαι και πήρα p9 lite) πάρε το nexus,αν και όπως έγραψα αλλού δεν έχω εμπιστοσύνη σε κινητό που λέγεται LG.
Προτεινόμενες αναρτήσεις