Προς το περιεχόμενο

Μεταγραφες-ροστερ μπασκετ (ευρωλιγκα)


margaritagr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειπα να συζητησουμε περι των κινησεων που κανουν οι ομαδες, οι ξενες και οι ελληνικες.

Του χρονου η ευρωλιγκα θα ειναι αρκετα πιο απαιτητικη και σαν δομη και σαν επιπεδο, αφου βλεπουμε πως ενισχυονται οι ομαδες.

Μεχρι πριν λιγα χρονια για παραδειγμα, λεγαμε για τους Τουρκους οτι πατωνουν. Πλεον εχουν υψηλοτερες βλεψεις, η δε Φενερ 2 φ4. Βεβαια οπως δειχνουν τα πραγματα, θα χασει βεσελι και Ουντο που ειναι σοβαρες απωλειες.

Η νταρουσαφακα δινει λεφτα με το τσουβαλι, και να δουμε τι θα κανει η Εφες.

 

η Ρεαλ πηρε Χαντερ και κρατησε Αγιον, η Τσσκα εκανε μεταγραφαρα με Ογκουστιν.

 

Στα δικα μας:

 

Ο Ολυμπιακος πηρε τον Μπιρτς , για τον οποιο ειχε ενδιαφερθει μες τη σεζον κι απο τοτε ελεγα οτι ειναι αξιολογη περιπτωση. Ενας πιο αθλητικος χαινς που θεωρω πως θα κανει σουπερ διδυμο με τον (υγιη) Γιανγκ. Εκει στους ψηλους, πιθανον ο Μιλουτινοφ να φυγει δανεικος και τοτε να παει για αλλο 7footer , ισως και Ελληνα.... (Μπογρη?)

Ο δευτερος παιχτης που χρειαζεται ειναι 4ρι. Η προταση εχει γινει στον Γουαιτ που περιμενει την ευκαιρια του νβα. Η λογικη λεει πως ο παιχτης δε θα βρει προταση κι ετσι θα ερθει.

Ο τριτος -και πιο σημαντικος αυτη τη στιγμη- ειναι ο γκαρντ. Ο ολυμπιακος ψαχνει καποιον με επιθετικες αρετες. Ηθελε Ουοναμεικερ αλλα τον εχασε με τρελα λεφτα. Λενε οτι προταθηκε ο ροτσεστι, παιχτη που προσωπικα εγκρινω.

 

Στα του Παο:

 

Πηρε Σινγκλετον τελικα, πολυ καλη μεταγραφη κατα τη γνωμη μου. Πολυ αθλητικο διδυμο με Γκιστ, παιχτης που ελειψε περυσι απο το ροστερ.

 

Δευτερη μεταγραφη ακομα ενας που κοιτουσε καιρο, ο Τζειμς της Λαμποραλ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τετοιους παιχτες, που κανουν τα τρελα τους και μπορουν ειτε να σου παρουν ενα ματσ ειτε να σε χαντακωσουν (οπως εκαναν οι κοντοι της λαμποραλ στο φ4) , δε τους εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση. προτιμω γκαρντ που μπορουν να μαζευτουν. ΑΝ ο παιχτης μπει στο καλουπι του πεδουλακη και αποδεχτει εναν πιο μαζεμενο ρολο απο αυτον που ειχε στη Λαμποραλ, θα παει μια χαρα.

 

Απο κει και περα ο παο θελει Μπουρουση, ο οποιος Μπουρουσης θελει νβα. Αν τον παρει θα ναι τρομερη μεταγραφη , αν οχι λενε πως εχει στο περιμενε τον Βουγιουκα. Βουγιουκας: τέρμα ανιωθος παιχτης, μετριος δε θα τον ηθελα στον ολυμπιακο, αλλα εμπειρος.

 

Θεωρω πως οταν ξεκαθαρισει το θεμα του δευτερο ψηλου, τοτε θα κινηθουν για τον τριτο.

 

Ερωτηματικο επισησ το αν θα κρατησουν Γιανκοβιτς ωστε να δουμε με ποιον θα μοιραστει τη θεση ο χαραλαμποπουλος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 183
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ο Τζέιμς έχει την επιλογή να φύγει για νβα αν βρεί εγγυημένο συμβόλαιο, ακ΄ομα και στη μέση της χρονιάς.

 

Ως 5 Αυγούστου όχι εως τη μέση της χρονιάς. Με την τρέλλα που υπάρχει φέτος στο NBA είναι λογικό να έχουν θέματα οι ομάδες στην EL ειδικά με αμερικανοτραφείς παίκτες (Φενερ). Θα δούμε τι θα υπάρχει διαθέσιμο

Ο Τζέιμς θα ταίριαζε πολύ στον Ολυμπιακό καθώς αν συνεχίσει να βελτιώνεται θα ήταν ο ιδανικός αντικαταστάτης του Σπανούλη που ο χρόνος του θα αρχίσει να λιγοστεύει. Είναι εξαιρετικός αμυντικός και σταθερός σουτέρ(καλύτερος απο Φελντέιν), θα παίξει και στον ΠΑΟ αλλά για να κάνει την διαφορά θα πρέπει να πασάρει και καλά. Προσωπικά εφόσον ο ένας ψηλός στον Παναθηναικό πρέπει να είναι έλληνας και χρειάζεται η ομάδα και sf βασικό θα κοίταζα για υπέρβαση στα sf (Κουζμίνσκας) και ας ερχόταν ο Βουγιούκας για 3ος ψηλός. Το θέμα βέβαια είναι ποιος θα μπορούσε να είναι ο πρώτος ψηλός καθώς υπάρχει και το θέμα με τον αριθμό των ξένων.

 

Στον Ολυμπιακό ο καναδός είναι καλύτερος αμυντικός από τον Χαντερ αλλά πολύ μέτριος στην επίθεση. Ο Ροτσέστι θέλει μια μπάλλα μόνος του δεν ταιριάζει στον Ολυμπιακό. Ερωτηματικό ο αναπληρωματικός του Πρίντεζη και βέβαια η κατάσταση που θα είναι ο Γιανγκ.

 

 

Μακάμπι και Νταρουσαφακα εως τώρα κινούν την αγορά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το eurohoops εγραψε για Ερικ Γκριν , η ιδανική περιπτωση γκαρντ για μας θα ελεγα. Οταν επαιζε στη Σιένα ηρθε στο σεφ και εβαλε 30 ποντους.

Να αναφερω επισης της μεταγραφη Αρσενοπούλου , ενος 16χρονου που επαιζε στην ακαδημία ομπραντοβιτς-Ιτούδη, πηρε το πρωταθλημα όντας mvp , κι ολοι μιλούν για μεγαλο ταλεντο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπουρουσης λενε εκλεισε.

 

Απο τους διαθεσιμους ψηλους και εφοσον εχουν κλεισει οι θεσεις ξενων ηταν η καλυτερη περιπτωση.

 

Ωστοσο τα λεφτα που ακουγονται ειναι κατι παραπανω απο υπερβολικα και με καμια παναγια δεν τα αξιζει. Αν εχει λεφτα ο Γιαννακο να παρει και Κλαβερ, δικα του ειναι τα λεφτα ας πληρωσει την υπεραξια.

Αν ομως ισχυουν οσα γραφοταν, πως θα παρει ή τον εναν ή τον αλλον και επελεξε να παρει Μπουρουση αντι για Κλαβερ μιλαμε για μεγα λαθος...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η λογική Μπουρούση ήταν να έχει έναν Έλληνα ακόμα με ηγετική παρουσία για τη μετά 3D εποχή και υπό αυτό το πρίσμα έχει ένα point και είναι σαφώς προτιμότερος ο Μπου (δεν τρελαίνομαι) από τον Βουγιούκα. . Από κει και πέρα, ξηλώνεται ή πασαλείμματα.

 

ΔΕΝ υπάρχει κάποιος που ΔΕΝ θέλει τον Κλαβερ και ποτέ δεν τέθηκε σε αυτούς που αποφασιζουν δίλημμα με την μορφή Μπουρούσης ή Κλαβερ.

 

My point of view ε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και Final Four να μην πάει η Πανάθα και το πρωτάθλημα στην Ελλάδα να χάσει από τον Ολυμπιακό φυσικά, αν και θα είναι αποτυχία εγώ θα βγάλω το καπέλο στην οικογένεια των προέδρων που δείχνουν ακόμη μία φορά ότι η ομάδα είναι δεύτερη οικογένεια τους. Μπράβο και πάλι μπράβο. Όχι σαν τον Αλαφούζο που χρησιμοποιεί κανάλι και ομάδα για τις μπίζνες του με πολιτική και οικονομία.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μεγάλες μεταγραφές ως τωρα. Αν ισχύει και του Κλαβέρ θα ναι όνειρο για τους οπαδούς του ΠΑΟ.

 

Εγώ έχω ξενερώσει μ εμάς. Ο παιχταράς Γκριν ζητά 900κ$ και δε τα δίνουν... Ντάξει προφανώς δεν ειναι υποχρεωμένοι, προφανώς η εφορία ειναι τεράστια, αλλά αν θες καλό παίχτη δίπλα στον Σπανούλη , πρέπει να τα σκάσεις. Αλλιώς θα καταλήξεις με κάναν Κόλινς , Στρομπερι (αν και δεν ήταν κακός...) κλπ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν ειναι να χασουμε τον Κλαβερ για τον Μπουρουση, τοτε για μενα ειναι λαθος η αποκτηση του.

Αν εχει κλεισει και Κλαβερ τοτε ειναι το πρωτο καλοκαιρι στην ΔΓ εποχη που ξεκιναει με ελπιδοφορα μηνυματα.

Και περα απο τον Κλαβερ χρειαζονται κι αλλοι αν θελουμε να λεμε για φ4 (οι εγχωριοι τιτλοι αυτη τη στιγμη γερνουν προς την μια πλευρα, εκτος αν γινει μεταγραφικη ρελανς απο την αλλη που προς το παρον παλευει με Τενεριφη για... τον Μπογρη).

Για φ4 λοιπον, μην ξεχναμε την τρυπαρα στη θεση 3 (ο Βλαντο ακομα βρισκεται στην ομαδα αυτη ;), και μη ξεχναμε οτι δεν υπαρχει ενα αξιοπιστο 3ποντο απο την περιφερεια, πραγμα που την τελευταια σεζον οδηγησε σε πολυ οδυνηρες ηττες.

 

Και κατι ακομα. Ειμαι απο αυτους που βλεποντας την φατσα του Μπουρουση βγαζουν σπυρακια. Ομως, εν προκειμενω η ομαδα ειναι πανω απ'ολα γιαυτο μη κανει κανεις το λαθος να δημιουργησει κλιμα εναντιον του παιχτη, ακομα κι αν οι εμφανισεις του δεν ικανοποιουν. Αυτες ειναι τακτικες αλλων οπαδων (γιουχαισματα σε πρωην παιχτη της αντιπαλης ομαδας οταν δεν παιζει καλα κλπ), για εμας ισχυει το πανω απ'ολα ο Παναθηναικος. Αρα ειτε τον χωνευουν μερικοι, ειτε οχι (σαν τον υποφαινομενο), δεν ενδιαφερει κανεναν, διοτι ο ΠΑΟ πανω απ'ολα. Στηριζουμε Μπουρουση μεχρι τελειας απο τη στιγμη που εγινε μελος της οικογενειας μας.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για μένα πιο επίφοβος είναι ο προβληματικός χαρακτήρας του Μπουρούση παρά οι οπαδοί. Πρέπει να είναι τέρμα άνιωθος βέβαια για να προκαλέσει πρόβλημα, αλλά πρώτη φορά δεν θα ναι. Ελπίζω να μπορεί να διαχειριστεί την πίεση. 

Και γω προτιμούσα το περίφημο plan b με Κλαβέρ και Βουγιούκα αλλα δεν χαλάστηκα προφανώς. Αν έρθει και ο Ισπανός πάμε επιτέλους με αξιώσεις για κάτι καλό στας Ευρώπας.

Btw βλέπω να μας στέλνουν πίσω και τον Παπατζον οι Κινγκς γιατί δεν τραβάει ο μικρός, έχουν αρχίσει να κράζουν και στα social εκεί, δύσκολα τα πράγματα. Μάλλον κακό του έκανε το υψηλό pick. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...