Angelo grs Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Εχω βρει τα ακουλουθα για αναβαθμηση πιστευετε οτι κανω καπιο λαθος?και μιλαω για τα συγκεκριμενα λεφτα.χρηση gaming mostly lol Το hardware ειναι στα screenshots
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Κάνε στο post σου copy-paste τη φόρμα και παράλληλα συμπλήρωσέ τη. http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/
Angelo grs Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ποσο περιπου 300 ευρω Η χρηση του ειναι gaming (lol) και solidworks-autocad Οθονες εχω philips 190s και μια lg tv monitor full hd οποτε δεν χρειαζομε. Περιφερειακα ποντικη κτλπ δεν θελω. Το hardware που θελω να αγορασω ειναι στα screenshot παραπανο. Θα τα φτιαξω μονος μου. Λειτουργικο χρησιμοποιω w7 σπασμενα. Αργοτερα θα βαλω ssd ισος psu και αν χρειαζετε gpu αν και ο gpu του 6100 με καλυπτει για lol.αυτο που σκεφτομε ειναι για υδροψυξη και overclock στον cpu (αργοτερα). Απο τον παλιο κραταω psu 450watt sata2 240gb και 1 μοναδα αναγνωσης cd Γενικα ψαχνω αν κανω κατι λαθος και συμβουλες
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Η φόρμα έχει και άλλά να συμπληρώσεις. Από ποιο κατάστημα θες και αν θα το συναρμολογίσεις εσύ. Αν μπορείς και απο σκρουτζ θα βγει φθηνότερα.
Angelo grs Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Εγω θα το συρναμολογισω θελω e shop για εγγυηση
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Πάνε στην asrock που είναι πολύ καλύτερη από αυτή που έβαλες αλλά και καλυτερη η asrock σαν εταιρία. Μνήμες στα 2133 που είναι το μεγιστο που μπορεί να δει mobo-cpu. Το κουτί που έβαλες είναι λίγο γκουμούτσα. Νομίζω ότι το Ζ9 ΝΕΟ είναι πιο καλό και ωραίο. Αλλά γούστα είναι αυτά. Δεν αναφέρεις ποιο είναι το τροφοδοτικό. Υποψιάζομαι noname και βάλε σκοπό να το αλλάξεις κάποια στιγμή. Εγω θα το συρναμολογισω θελω e shop για εγγυηση Θα γελάσουν πολλοί με αυτό που έγραψες και μην τους παρεξηγείς. Είσαι νέο μέλος οπότε δεν ξέρεις τι έχουν γραφτεί κατά καιρούς για το eshop. Τα άλλα καταστήματα δεν έχουν εγγύηση? ΥΓ: Από σκρουτζ θα τα πάρεις 20 ευρώ φθηνότερα. 1
Angelo grs Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Οτι νομιζεις δεν εχω θεμα ξεροκεφαλιας Η asrock εχει 2 χρονια εγγυηση και με προβληματισε και δεν τις κοιταγα καθολου
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δεν θυμάμαι τι παίζει με την asrock αλλά οι μητρικές έχουν 3 χρόνια. Κάποιοι εξυπνάκηδες στο e-shop και στο κάθε eshop κατάστημα (γιατί και σε άλλα eshop γράφουν 2 χρόνια) γράφουν 2 χρόνια για να σου πουν μετά τα 2 χρόνια ρώτα την asrock εμείς δεν έχουμε καμμία σχέση με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείσαι. Π.χ. Για αυτή γράφει το eshop 2 χρόνια. Έλα όμως ππου έχει 3 χρόνια https://www.asus.com/Motherboards/B150M-PRO-GAMING/HelpDesk_Warranty/
Angelo grs Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Χμμμμ οποτε φευγουμε απο το e shop παω να δω σκρουζ
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Στις πιο ακριβές μητρικές η asrock έχει 3 χρόνια.
Angelo grs Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Οντος καλητερες τιμες αλλα φοβαμε για την εγγυηση
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Για ποια εγγύηση? Για τα 2 χρόνια στις asrock ή για το αν ένα κατάστημα είναι αξιόπιστο?
Angelo grs Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Για το αν ειναι αξιοπιστο.θα παρω κατι χωρις να ξερω οτι ειναι αξιοπιστο και οτι δεν θα χω θεματα με την εγγυηση?!
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Θέματα υπάρχουν και με το eshop και μάλιστα αρκετά. Αν όμως ένα προιόν δεν λειτουργεί είναι δηλ. νεκρό δεν θα έχεις θέμα με την εγγύηση με οποιδήποτε κατάστημα. Λογικά πάντα γιατί εδώ είναι Ελλαδιστάν. Μητρική μπορείς να βάλεις και μια πιο απλή με Η110 στα 70-80 ευρώ και αν τα πάρεις από σκρουτζ συνολικά γλιτώνεις ένα 40αρι που μπορεί να το δώσεις να πάρεις ένα νέο τροφοδοτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα