deceit Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 τέτοιες ταχύτητες θα έρθουν στην Eλλάδα σε 9000 χρονια Πού ακριβώς να τις δεις; Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, το άρθρο δεν λέει ότι οι Verizon, AT&T κλπ δώσανε τέτοιο bandwidth σε συνδρομητές.
georgepppo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 και τι θα μεταφερουν δεν μας ειπαν? ..τζαμπα τοσα εξοδα για να το φτιάξανε κάπου θα χρησημεύσει αλλά οι ελληνάρες εκεί μη δουν κάτι που δεν τους γεμίζει το μάτι να το κράξουν σαν τις γριες στα χωριά 3
gdriver Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 τί σόϊ καλώδιο είναι αυτό και από τί υλικό, που να μπορεί να μεταφέρει χωρίς εξασθένηση και παραμόρφωση δεδομένα για 9.000χλμ ; πόσο πάχος μπορεί να έχει ;
GreekMonkey Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Αντί να λέει τσίμπα ένα αρ*δι θα λέει τσίμπα ένα terabit? Ποιός να το λέει αυτό και γιατί να το λέει; Γενικά πόσο άκυρο το ποστ σου; Επίσης το άρθρο αρκετά λειψό από θέμα πληροφορίας. 2
nickolas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 60 terabit δηλαδή 60 χιλιάδες gigabit συνδέσεις. Θα το περίμενα μια τάξη μεγέθους μεγαλύτερο... με τέτοια νούμερα τα video call μάλλον θα παραμείνουν σε χαμηλή ποιότητα για αρκετό καιρό ακόμα.
Retromaniac Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 60 terabit δηλαδή 60 χιλιάδες gigabit συνδέσεις. Θα το περίμενα μια τάξη μεγέθους μεγαλύτερο... με τέτοια νούμερα τα video call μάλλον θα παραμείνουν σε χαμηλή ποιότητα για αρκετό καιρό ακόμα. Αν σκεφθούμε ότι τα video call υψηλής ανάλυσης και ποιότητας είναι περίπου 5 mbit/s αυτό σημαίνει 12.000.000 ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΕΤΟΙΑ VIDEO CALLS. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 60 terabit δηλαδή 60 χιλιάδες gigabit συνδέσεις. Θα το περίμενα μια τάξη μεγέθους μεγαλύτερο... με τέτοια νούμερα τα video call μάλλον θα παραμείνουν σε χαμηλή ποιότητα για αρκετό καιρό ακόμα. Content ratio, google it...
Galaxia Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Κι εγώ δεν έχω καταλάβει τί σκοπό θα εξυπηρετεί ακριβώς
paparovic Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Κι εγώ δεν έχω καταλάβει τί σκοπό θα εξυπηρετεί ακριβώς Πώς ακριβώς νομίζεις ότι συνδέονται οι υπολογιστές στο internet, με περιστέρια ή με καλώδια; 3
nitroc Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Αυτά είναι , και σε εμάς ο ΟΤΕ για να σου δώσει 100αρα επιστρατεύει το 4G!
Retromaniac Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Αυτά είναι , και σε εμάς ο ΟΤΕ για να σου δώσει 100αρα επιστρατεύει το 4G! Για να δώσει 8ρα που είναι ο μέσος όρος των συνδέσεων εννοείς 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα