Lucifer Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Με τον Πάπα Λέοντα τον Πρώτο και με τον Κώστα Λαλιώτη. Έχω σημαντικές απορίες που μόνο αυτοί μπορούν να λύσουν. 1
leonidas_fs Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Με τους Leonardo da Vinci Thomas Edison Galileo Galilei Socrates Nicolaus Copernicus Nikola Tesla Napoleon Aristotle Isaac Newton Θα κρατούσα πάνω μου μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ,μια βιντεοκάμερα και ένα τετράδιο και θα τους έπαιρνα συνέντευξη 2 ώρες τον καθένα και θα τους φωτο-βιντεοσκοπούσα. ...Αν υπήρχε μηχανή του χρόνου Αν εξαιρέσεις τον Edison που δεν τον εχω πολύ σε εκτίμηση, όλοι οι άλλοι που ανέφερες είναι οι αγαπημένοι μου ever! Και απο την στιγμή που σ'αρεσει η επιστήμη, δεν ντρέπεσαι που δεν ανέφερες τουλάχιστον Einstein? 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Με τον Πάπα Λέοντα τον Πρώτο και με τον Κώστα Λαλιώτη. Έχω σημαντικές απορίες που μόνο αυτοί μπορούν να λύσουν. Το δεύτερο είναι ...ευκολάκι! 2
Mau-Maus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Με τον ψυχασθενή τον Γαϊο τον Καλιγουλα Με τον Τζον Χολμς Και με τον Σιντ Βισιους να τον ρωτήσω πως ανέβαινε στην σκηνή χωρίς να ξέρει ούτε καν στο ελάχιστο τα βασικά.. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Αν εξαιρέσεις τον Edison που δεν τον εχω πολύ σε εκτίμηση, όλοι οι άλλοι που ανέφερες είναι οι αγαπημένοι μου ever! Και απο την στιγμή που σ'αρεσει η επιστήμη, δεν ντρέπεσαι που δεν ανέφερες τουλάχιστον Einstein? Ε αυτός είναι πολύ πρόσφατος και γνωστός
star12 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 με τον χριστοφορο κολομβο οταν ξεκινησε να ανακαλυψει την αμερικη τι εκανες βρε μ@#@#@#
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα