μπιπ μπιπ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μιας και έπιασα τα ιατρικά πάλι να ρωτήσω αν έχει κάνει κανείς θεραπεία για ευρυαγγείες; Πέρασα τα 30 κι άρχισαν τα ποδάρια μου να μοιάζουν με χάρτες. Διάβασα ότι το μουρουνέλαιο τις μειώνει αισθητά.Αλλά για να εξαφανιστούν πρέπει να κάνω ενέσεις. Το κόστος είναι γύρω στα 100 ευρώ η συνεδρία.Έχει κανείς κάτι να προτείνει; Για να μην ανοίγω 100 θέματα θέλω να ρωτήσω για τις ραγάδες.Στα χέρια μου είναι αρκετά έντονες.Με λέιζερ απλά μειώνονται δεν εξαφανίζονται. Γνωρίζει κάποιος περί του θέματος;
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Αν είναι κόκκινες με λέιζερ μειώνονται ως και περίπου 90%. Πρακτικά δεν είναι ορατές.
idomeneas7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Με ενδιαφερει κι εμενα για ραγαδες (λευκές) αλλά σε γιατρούς που έχω ρωτήσει λένε πως δεν θα έχω καλά αποτελέσματα. Μόνο μια αισθητικός που μου έκανε παλιότερα κερί είχε φαγωθεί ότι ένα μηχάνημα που έχουν κάνει δουλειά όμως δεν την πίστεψα και δεν το δοκίμασα.
Highlander Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Τελικά με τα τα 30 έχετε πρόβλημα τα θηλυκά. (Εμείς απλά τα γράφουμε στα @@ μας)
Vapir Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Τελικά με τα τα 30 έχετε πρόβλημα τα θηλυκά. (Εμείς απλά τα γράφουμε στα @@ μας) ναι αλλα εμείς μεγαλώνοντας είμαστε σαν το κρασί , κατα κάποια έννοια γινόμαστε καλύτεροι, η γυναίκα πάλι μετά απο μια ηλικία αρχίζει και σπάει και αν δεν προσέχει αλλα και δεν κάνει κάτι γιαυτό υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γεράσει πριν την ώρα της να μην γινόμαστε άδικοι , δεν γίνεται απ τη μια να θέλουμε τις γυναίκες να είναι "άντρες" (στα @@ τους όλα κλπ όπως λες) και απ την άλλη να είναι όμορφες και στην τρίχα 2
μπιπ μπιπ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Πραγματικα μεγαλυτερη γκαντεμια απο το να εισαι γυναικα δεν υπαρχει;το συνειδητοποιεις αφου περασεις τα 30. Αποτριχωσεις κομμωτηρια ραγαδες φλεβιτη ρυτιδες χαλαρωση κυτταριτιδα. Ε αι στο διαολο. Πιο φτηνη θα μου εβγαινε μια εγχειρηση αλλαγης φυλου. 3
Highlander Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Όχι καλή μου, μια χαρά είναι. Εσύ κάθε βράδυ έχεις παρέα τα βυγζιά σου, που το πας αυτό ; 1
silverado Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 http://www.aristonkitchen.gr/news/To-fagopyro/-maurositaro 1
evabb Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Για τον φλεβιτη ένα μικρό τιπ για προσωρινή ανακούφιση τουλάχιστον. Το βράδυ πριν κοιμηθείς στο κρεβάτι σου σηκώνεις τα πόδια σου ψηλά και τα ακουμπας στον τοίχο να είναι τελείως κάθετα. Κάθεσαι έτσι 20 λεπτά μέχρι να τα νιώσεις να μυρμηγκιαζουν και να κρυωνουν. Τα κατεβάσεις και πέφτεις αμέσως για ύπνο χωρίς να σηκωθείς καθόλου. Αυτή η τεχνική κάνει τρομερή διαφορά μετά από μία μέρα μεγάλης ορθοστασιας και περπατηματος. Αν το κάνεις την επόμενη μέρα νιώθεις ότι δεν περπατησες καθόλου την προηγουμένη. 1
raid_av Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Eυρυαγγείες δεν εχουν μονο οι γυναικες. Εχω και εγω απο μικρη ηλικια, να ναι καλα το μηχανακι και οι πληθωρα χτυπηματων και σπασιματων στα ποδια. Μονο ενεσεις ειναι η λυση που δεν ειναι τιποτα και πολυ απλη διαδιακασια. Ειχα παει σε δερματολογο και ειχα ρωτησει. Βεβαια οταν ακουσα οτι ηθελε 150 ευρω για το καθε ποδι , προτιμησα να μοιαζω με τον Μαμρα (πριν τον μεταμορφωσουν τα αρχαια πευματα του κακου στον παντοτινο) και το εγραψα στα @@ μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Με ενδιαφερει κι εμενα για ραγαδες (λευκές) αλλά σε γιατρούς που έχω ρωτήσει λένε πως δεν θα έχω καλά αποτελέσματα. Μόνο μια αισθητικός που μου έκανε παλιότερα κερί είχε φαγωθεί ότι ένα μηχάνημα που έχουν κάνει δουλειά όμως δεν την πίστεψα και δεν το δοκίμασα. Ισχύει αυτό που σου είπε ο γιατρος. Δεν έχει νόημα για τις άσπρες.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 150 η συνεδρία ή μια φορά και τέλος; Γιατί αν είναι να φύγουν με την μία τα 300 είναι καλά.Που τώρα λογικά παίζουν χαμηλότερες τιμές. Ισχύει αυτό που σου είπε ο γιατρος.Δεν έχει νόημα για τις άσπρες. ούτε πλαστική δεν γίνεται σε αυτά; Δηλαδή μπορείς να αλλάξεις τα πάντα στην εμφάνιση σου με την πλαστική χειρουργική εκτός από τις ραγάδες;
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 150 η συνεδρία ή μια φορά και τέλος; Γιατί αν είναι να φύγουν με την μία τα 300 είναι καλά.Που τώρα λογικά παίζουν χαμηλότερες τιμές. ούτε πλαστική δεν γίνεται σε αυτά; Δηλαδή μπορείς να αλλάξεις τα πάντα στην εμφάνιση σου με την πλαστική χειρουργική εκτός από τις ραγάδες; Αποκλείεται να ήταν μόνο 1 συνεδρία. Προφανώς και γίνεται, αν έχεις τα λεφτά και αν δεν έχεις πρόβλημα να σε κόψουν και να πονας μετά το χειρουργείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα