Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

μα δεν σε κόβουν. νομίζω είναι ενέσεις

Στην πλαστική σου κάνουν κανονικά χειρουργείο, abdominoplasty βασικά ξέρω ότι κάνουν αν είναι σε εκείνα τα σημεία οι ραγάδες.

Δημοσ.

Ισχύει αυτό που σου είπε ο γιατρος.

Δεν έχει νόημα για τις άσπρες.

Ακριβώς!

Τι κόκκινες μπορείς να τις διορθώσεις κατά πολύ, τις άσπρες τις ξεχνάς, πας παρακάτω..

Δημοσ.

Τελικα ρε παιδια, ποσο παει το μαλλι, να φτιαξεις πχ δυο γυναικεια ποδια με ευρειαγγειες, με νορμαλ φθορα;

Με laser, ποσες συνεδριες, και για τι κοστος μιλαμε;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τελικα ρε παιδια, ποσο παει το μαλλι, να φτιαξεις πχ δυο γυναικεια ποδια με ευρειαγγειες, με νορμαλ φθορα;

Με laser, ποσες συνεδριες, και για τι κοστος μιλαμε;

Σε δερματολογικό φόρουμ είναι να είμαστε όλοι γιατροί;

Δημοσ.

ναι αλλα εμείς μεγαλώνοντας είμαστε σαν το κρασί , κατα κάποια έννοια γινόμαστε καλύτεροι, η γυναίκα πάλι μετά απο μια ηλικία αρχίζει και σπάει και αν δεν προσέχει αλλα και δεν κάνει κάτι γιαυτό υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γεράσει πριν την ώρα της 

να μην γινόμαστε άδικοι , δεν γίνεται απ τη μια να θέλουμε τις γυναίκες να είναι "άντρες" (στα @@ τους όλα κλπ όπως λες) και απ την άλλη να είναι όμορφες και στην τρίχα   :-) 

αχαχαχαχαχα ναι βρε να σας πιουμε στο ποτήρι είστε  :P  :P Ισως στο σύμπαν του James Bond και του George Clooney οι αντρες να ωριμάζουν σαν το καλό κρασί. Στο δικό μας οι περισσότεροι γίνονται κάτι μπαρμπάδες με μπάκες, και χαλαρωμένα μούτρα. Δυστυχώς η φθορά είναι κοινή και για τα δύο φύλα (εκτός αν κάποιος το προσπαθεί πολύ οπότε έχει ελπίδες) 

Οσον αφορα το θέμα μια γνωστή μου έκανε πριν 6-7 χρόνια ενεσεις για ευρυαγγείες και τις κόστισαν 600 ευρώ τότε. Πιθανόν τώρα η τιμή να μιεώθηκε

• Like 2
Δημοσ.

αχαχαχαχαχα ναι βρε να σας πιουμε στο ποτήρι είστε  :P  :P Ισως στο σύμπαν του James Bond και του George Clooney οι αντρες να ωριμάζουν σαν το καλό κρασί. Στο δικό μας οι περισσότεροι γίνονται κάτι μπαρμπάδες με μπάκες, και χαλαρωμένα μούτρα. Δυστυχώς η φθορά είναι κοινή και για τα δύο φύλα (εκτός αν κάποιος το προσπαθεί πολύ οπότε έχει ελπίδες) 

ε οι παρατημένοι έτσι είναι , εγώ μιλάω για φυσική φθορά , εγώ πχ κάθε χρόνο είμαι ομορφότερος , αν δεν πεθάνω μέχρι τα 40 θα προκαλέσω πολλά εγκεφαλικά  B)  

• Like 2
Δημοσ.

Ο πατέρας μου είχε τρομερό πρόβλημα με φλεβίτιδα τόσο στα πόδια όσο και γενικότερα εξαιτίας ενός συνδρόμου, και το ίδιο θα συμβεί και σε εμένα αφού έχω και εγώ το σύνδρομο. Ένα κόλπο που του είχανε πει οι γιατροί είναι όταν κάθεται σε μια καρέκλα να σηκώνει τα πόδια και να τα έχει επάνω σε μια άλλη καρέκλα και οχι στο πάτωμα.

Δημοσ.

Εσύ δεν πιανεσαι γιατι έχεις φάτσα μπέμπη.

τα υπόλοιπα μέλη μου είναι πολύ ενήλικα  

200_s.gif

• Like 1
Δημοσ.

Ξερει κανείς τροπους να φυγουν οι κοκκινες ραγαδες? Οι δικοι μου, μού ειπαν για βιταμινες κλπ, αλλα δεν ξερω αν αξιζει να πλακωσω χαπια/"αμπούλες" κλπ

Δημοσ.

Τίποτα δεν θα κάνουν οι βιταμίνες, να πας σε δερματολόγο να σου πει για τις διαθεσιμες θεραπειες.

Εγώ πάντως έχω μια απορία: όλα αυτά που κάνουν στις κόκκινες έχουν καλύτερο αποτέλεσμα από το φυσικό ξεθώριασμα του χρόνου? Ο λόγος που δεν έκανα τίποτα όσο ήταν ακόμα κόκκινες είναι επειδή ήξερα πως θα ασπρίσουν σε μερικούς μήνες και όσο περνάνε τα χρόνια θα βελτιώνεται η όψη τους. Πλέον κάτι παλιές που έχω στα μπούτια δεν φαίνονται καν αν βάλω λίγο αντιηλιακό με χρώμα. Αξιζουν δηλαδη αυτες οι θεραπειες ή έχουν ένα αποτέλεσμα που το πετυχαίνεις και φυσικά σε λίγα χρόνια?

Δημοσ.

Για τους κιρσούς ξέρουμε τίποτα; Έχω κάνει κάτι γάμπες γομάρια από το ποδήλατο και το τρέξιμο και έχει πετάξει από τη μια μεριά φλέβα(κληρονομικό από τον πατέρα μου). Δε λέω αν ήταν όπως στα μπράτσα μου δε θα με πείραζε και τόσο, εκεί κάτω όμως είναι αντιαισθητικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...