Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Έκανα μία παραγγελεία σήμερα και μου λέει πληρωμή με πιστωτική κάρτα κατα τη παράδοση , δε κατανοώ πως γίνεται αυτό , τι ακριβώς εννοεί? έρχεται ο ντελιβεράς με ατμ στο σπίτι?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Έκανα μία παραγγελεία σήμερα και μου λέει πληρωμή με πιστωτική κάρτα κατα τη παράδοση , δε κατανοώ πως γίνεται αυτό , τι ακριβώς εννοεί? έρχεται ο ντελιβεράς με ατμ στο σπίτι? χαχαχα ρε φιλε σοβαρα τωρα?Δεν σου πηγε το μυαλο στο μηχανιματακι που εχουν σε ολα τα μαγαζια και βαζεις την πιστωτικη σου και πληρωνεις και σκεφτηκες το ATM?... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 χαχαχα ρε φιλε σοβαρα τωρα?Δεν σου πηγε το μυαλο στο μηχανιματακι που εχουν σε ολα τα μαγαζια και βαζεις την πιστωτικη σου και πληρωνεις και σκεφτηκες το ATM?... Βασικά αστειευτικά το λέω , ναι μου πήγε αλλά αυτό δε θέλει ρέυμα για να δουλέψει? τώρα παρατήρησα ότι είναι φορητό οπότε οκ
Joshua21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 έρχεται ο ντελιβεράς με ατμ στο σπίτι? Με παπάκι έρχονται συνήθως, αν δεις κανέναν καβάλα σε ΑΤΜ κοίτα να τραβήξεις φωτό! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα