euronmyous Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Καλησπερα Προς αποφυγη αλλων χρηστων της αντιστοιχης εμπειριας ας γιγνωσκετε τα παρακατω Ηρθε σημερα με τα απο 7ημερες η gtx 1070 x3 ichill απο caseaking.de. 2 Παρατηρησεις που δεν αναγραφονται στο site της ιδιας της εταιριας inno3d. 1.Η καρτα εχει ενα 8πινο κονεκτορα τροφοδοσιας και οχι 8+6 οπως περιγραφει η ηδια στo site της. Το ιδιο συμβαινει και με την εκδοση χ4 της 1070 αλλα απο οτι ειδα απο καποιους που πηραν την 1080 και σε αυτην. Η απαντηση της εταιριας ειναι η κατωθι: <<Thank you for your enquiry. We apologize for the this mistake. The problem is caused by the misunderstanding between the marketing team and product development team. P&D team checked that the TDP of GTX 1070 is 150W without OC. For 8-pin power input, the maximum power provided is 225W which there is 75W power margin for OC. They decided to update the design because 8-pin + 6pin power must waste more energy but the performance is not better than 8-pin power input. Sorry again for the inconvenience caused.>> Και ετσι να ναι, που δεν ειναι ακριβως, καλο ειναι να το ξερει ο ηποψηφιος αγοραστης. Ο λογος που την επελεξα εκτος του οτι οπικα μαρεσε καλυτερα απο τις αλλες, ηταν οτι ειχε 8+6 κονεκτορες τροφοδοσιας. 2.Αν και το κουτι ηταν σφραγισμενο μεσα η καρτα δεν ηταν τυλιγμενη σε αντιστατικη σακουλα πραγμα που μου κανει μεγαλη εμντυπωση . Σε αυτο δεν εχω ακομα απαντηση αν ειναι ετσι ολες οι καρτες η η συγκεκριμενη οποτε φταιει το εν λογο καταστημα. Η καρτα βεβαια ειναι μασιφ, παιζει κανονικα καi με μηδαμινο coil wine. Απλα μου φαινεται περιεργο που η εταιρια φροντιζει να ανεβασει τα ρολογια της καρτας σχεδον σε υψηλοτερο βαθμο απο ολους τους αλλους και παραλληλα ενω διαφημιζει 8+6pin μενει με εναν 8pin στο τελος. Επισυναπτω και μερικες φωτο ετσι για το θεαθηναι. ΥΓ Τα ζελεδακια στις φωτο τα στειλε το caseking μαζι με μια συνδρομη στο Ιντερνετ Security προγραμμα BullGuard 6
Sakiz105 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Με 225w στην 1070 θα βρεις καπελο πριν φτασεις το μεγιστο στα ρευματα.Αν ηταν σφραγισμενο το κουτι μην σε νοιαζει,ισως να μην εβαλαν απτην εταιρια εκει σακουλα,τυχαινει. Καλοδουλευτη η καρτα.Worth μονο και μονο για τα haribo 1
euronmyous Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ευχαριστω παιδες..... καμια ιδεα γιατι δεν μου ρχετε τωρα χωρις afterburner και riva tuner να δω τους χρονισμους μεσα σε game?
Sakiz105 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ευχαριστω παιδες..... καμια ιδεα γιατι δεν μου ρχετε τωρα χωρις afterburner και riva tuner να δω τους χρονισμους μεσα σε game? Εμενα αν το παθαινε αυτο επρεπε να κανω restart το pc.Επισης δοκιμασε να νοιξεις afterburner μετα το παιχνιδι
euronmyous Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Εμενα αν το παθαινε αυτο επρεπε να κανω restart το pc.Επισης δοκιμασε να νοιξεις afterburner μετα το παιχνιδι Δεν το χω βαλει καν το afterburner. ΓΙαυτο ειπα αν υπαρχει τροπος να δωβ καπως μεχρι που φτανει ο χρονισμος της καρτας σε stress Επισης Asic δεν εχει ακομα υποστηριξη μεσω gpu-z
La_MoRt Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 http://unigine.com/products/benchmarks/heaven/ κατέβασε και τρέξε αυτό.
euronmyous Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 http://unigine.com/products/benchmarks/heaven/ κατέβασε και τρέξε αυτό. Ναι γραφει μεσα στη σελιδα της uniengine οτι κανει monitoring gpu clock. Βεβαια μου φανηκε περιεργο που κατω απο την ονομασια graphics εβγαλε συχνοτητα 2025 και απο κατω memory 4104. Να φτανει +200mhz απο τα 1886 που λεει η ιδια η εταιρια? Χλωμο το κοβω
euronmyous Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ναι γραφει μεσα στη σελιδα της uniengine οτι κανει monitoring gpu clock. Βεβαια μου φανηκε περιεργο που κατω απο την ονομασια graphics εβγαλε συχνοτητα 2025 και απο κατω memory 4104. Να φτανει +200mhz απο τα 1886 που λεει η ιδια η εταιρια? Χλωμο το κοβω Τελικα βρηκα τροπο, στην καινουργια εκδοση του gpuz εχει ενα render τεστ οταν ξεκιναει παςsensors και φαινεται εκει το gpu clock Που φτανει. Προς εκπληξη μεγαλη ειδα να φτανει μονο του 2.012 ghz σε core clock και να σταθεροποιειται στα 1.999Ghz μετα απο λιγο μονο του και με temps κατω απο 65.
pados1002 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Παιδιά γνωρίζει κανεις αν και πως μπορείς π.χ να αγορασεις απ έξω (γτ ψηνομαι για τη 1070) και να γλιτώσεις το Φ.Π.Α. της εκάστοτε χώρας?
galanos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Πως τεσταρεις το coil. Wine να δω και εγώ στην δικιά μ?
Heatspreader Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Πως τεσταρεις το coil. Wine να δω και εγώ στην δικιά μ? Κατέβασε το Passmark. Στην αρχή που δείχνει σε 3D Rendering την μητρική με ότι Hardware έχεις φτάνουν ψηλά τα Frames. Αν έχεις θέμα λογικά θα το ακούσεις. 1
BabisTs Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Καλησπερα Προς αποφυγη αλλων χρηστων της αντιστοιχης εμπειριας ας γιγνωσκετε τα παρακατω Ηρθε σημερα με τα απο 7ημερες η gtx 1070 x3 ichill απο caseaking.de. 2 ......Επισυναπτω και μερικες φωτο ετσι για το θεαθηναι. Καλορίζικη και καλά games! 1
Sheogorath Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Πάντως λογικά λόγω "απάτης marketing" μπορείς να την γυρίσεις πίσω. Αλλά θα φας πολύ καιρό τσάμπα. Καλοδούλευτη!
ledaque Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Παιδιά γνωρίζει κανεις αν και πως μπορείς π.χ να αγορασεις απ έξω (γτ ψηνομαι για τη 1070) και να γλιτώσεις το Φ.Π.Α. της εκάστοτε χώρας? οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα