Artemidoros282 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Και αμα καταργηθει,και γινει καμια μαλακια[γιατι πανω στην τετοια τα παντα γινοτε],τι κανεις μετα?Μπαμπας? τι σκατα ρε φιλε όταν εγώ ήμουν παιδί και δεν είχε ιντερνετια να τα μαθαίνεις όλα σε μισό λεπτό πάλι ξέραμε ότι υπάρχει η έκτρωση τα προφυλακτικά τα αντισυλληπτικά νταξ αν ειναι να έχεις τέτοιες ερωτήσεις άστο το άθλημα για αργότερα μην ξεκινάτε τα ζευγαρώματα αν δεν ξέρετε τα βασικά έλεος δεν ειναι playstation 2
mentoras99 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ellaone (ακριβό, 25 ευρώ νομίζω) . Norlevo (φθηνό 8 ευρώ ) . Το Norlevo μπορει να ληφθει εντος 72 ωρων μετα την επαφη, ενώ το Ellaone εντος 120 ωρων. Οσο νωριτερα ληφθει τοσο πιο αποτελεματικο είναι, αν είναι δυνατον το πρωτο 24ωρο και καλυτερα με το φαγητο. Tο χαπι εχει επιτυχια 95% αν ληφθει σε 24 ωρες, 85% από 25-48 ωρες και 58% από 49-72 ωρες. http://www.drpolyzos.gr/%CF%87%CE%AC%CF%80%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%80%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/ Προσοχή δεν είναι καραμελίτσες .... Δηλαδη υπαρχουν πολλων ειδων σκευασματα αυτου του ειδους; Το θεμα ειναι τι κυκλοφορει στην Ελλαδα.
idomeneas7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Είχα πάρει πριν από καμιά δεκαριά χρόνια και θυμάμαι στο φαρμακείο με είχαν τρομάξει πως θα μου δημιουργήσει αστάθεια στον κύκλο και διάφορες άλλες παρενέργειες. Νομίζω τον επόμενο μήνα είχα ένα θέμα με τα υδραυλικά αλλά μετά όλα καλά ευτυχώς.
stamatisj1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δηλαδη υπαρχουν πολλων ειδων σκευασματα αυτου του ειδους; Το θεμα ειναι τι κυκλοφορει στην Ελλαδα. Και τα 2 κυκλοφορούν. Το ακριβότερο (μάλλον) θα είναι και καλύτερο
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 τι σκατα ρε φιλε όταν εγώ ήμουν παιδί και δεν είχε ιντερνετια να τα μαθαίνεις όλα σε μισό λεπτό πάλι ξέραμε ότι υπάρχει η έκτρωση τα προφυλακτικά τα αντισυλληπτικά νταξ αν ειναι να έχεις τέτοιες ερωτήσεις άστο το άθλημα για αργότερα μην ξεκινάτε τα ζευγαρώματα αν δεν ξέρετε τα βασικά έλεος δεν ειναι playstation Ti λές ρε εξυπνοπουλη που τα ξερεις και ολα.Πες οτι σπαει προφυλακτικο ,πες οτι γινετε οτιδηποτε ,μετα περιμενεις να βγαλει παιδακι να το κανεις εκτρωση?Πολυ εξυπνος εισαι,ουτε καν καταλαβεις τι ειπα.
alxlightning Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 ειχα παρει το 2012 χιχιχι ειχα αρκετο στομαχοπονο για μια μερα εκτοτε πιστευω ότι καπως ετσι είναι ο πονος περιοδου
scullyist Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 στομαχοπονο Tσου. Οι πόνοι περιόδου είναι χαμηλά = στην κοιλιά, όχι στο στομάχι. 1
alxlightning Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Tσου. Οι πόνοι περιόδου είναι χαμηλά = στην κοιλιά, όχι στο στομάχι. δε θυμαμαι που ακριβως ποναγα αλλα δε διατίθεμαι να το ξανακανω χιχιιχ
the other one Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 ειχα παρει το 2012 χιχιχι ειχα αρκετο στομαχοπονο για μια μερα εκτοτε πιστευω ότι καπως ετσι είναι ο πονος περιοδου 9
mpompo13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 ειχα παρει το 2012 χιχιχι ειχα αρκετο στομαχοπονο για μια μερα εκτοτε πιστευω ότι καπως ετσι είναι ο πονος περιοδου 1
Lucifer Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Και τα 2 κυκλοφορούν. Το ακριβότερο (μάλλον) θα είναι και καλύτερο Το ακριβότερο είναι ακριβότερο γιατί δεν έχει λήξει η πατέντα. Τα άλλα δύο που είναι στα 8-9 έχουν την ίδια δραστική ουσία. 2
Fotis13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Το ακριβότερο είναι ακριβότερο γιατί δεν έχει λήξει η πατέντα. Τα άλλα δύο που είναι στα 8-9 έχουν την ίδια δραστική ουσία. Αδερφε ισχυει αυτο σιγουρα? H αποτελεσματικοτητα ειναι η ιδια ? Aναλαμβανεις την ευθυνη ? Αλλιως θα το στειλω σε σενα το νεογεννητο 1
Artemidoros282 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ti λές ρε εξυπνοπουλη που τα ξερεις και ολα.Πες οτι σπαει προφυλακτικο ,πες οτι γινετε οτιδηποτε ,μετα περιμενεις να βγαλει παιδακι να το κανεις εκτρωση?Πολυ εξυπνος εισαι,ουτε καν καταλαβεις τι ειπα. Τι εννοείς "περιμένεις να βγάλει παιδάκι να το κάνεις έκτρωση" ; Τι ακριβώς ειναι η έκτρωση καταλαβαίνεις; ή νομίζεις πως γεννάει η γυναίκα και μετά το σκοτώνουμε το παιδί και αυτό ειναι έκτρωση; 1
xgol Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Καμια ενδομητριος κυστη παντως δςν είναι κ τόσο σπάνια παρενέργεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα