andrew90 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα να ρωτήσω έχω αγοράσει το Galaxy J5 εδώ και λίγες μέρες και σήμερα το σύγκρινα με άλλα 2 j5 και είδα ότι είχαν τεράστια διαφορά στην χρήση της μπαταρίας από την οθόνη δηλ το δικό μου έχει πάνω απο 17% ενώ εκείνα ως 1-7%.Ξέρει κανένας τι παίζει?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 μηπως εχεις την οθονη πολυ ωρα ανοιχτη?απο την επιλογη που λεει ανα 30 sec η 5 λεπτα η 15 λεπτα.?Επισης σε αυτο παιζει ρολο η φωτεινοτητα...ισως οι φιλοι σου το εχουν στο αυτοματο η την ανεβοκαταιβαζουν ενω εσυ φουλ ολη μερα...
andrew90 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 καλησπερα Αλεξανδρε οχι την εχουν μονιμα φουλ φωτεινοτητα δν θα ελεγα οτι την εχω και πολλες ωρες αναμμενη την οθονη και η επιλογη ειναι στα 15 δευτερολεπτα.....δεν ξερω μηπως εχει θεμα η μπαταρια?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Τι θεμα να εχει?δεν ειναι σαν τις παλιες που επρεπε να την φορτισεις στην αρχη πολλες ωρες η να περιμενεις ν αδειασει κτλπ...αν κ καλο ειναι να μην αφηνεις το κινητο να κλεινει απο μπαταρια και μια φορα στις 15 μερες να κανεις μια πληρη φορτιση με κλειστο το κινητο!Αλλα εγω δεν το χω κανει ποτε αυτο και ειναι η μπαταρια του σαν την πρωτη μερα! Τσεκαρε γενικα τι αλλες εφαρμογες χρησιμοποιει το κινητο σου κ τρωει μπαταρια Αν και μεταξυ μας το 15% οθονη η και 20% λογικο μου φαινεται...και εγω ας πουμε απο το πρωι τωρα μου γραφει 18% της εκατο και πανω απο αυτο εχει μονο ενα παιχνιδακι με 24% και η μπαταρια βρισκεται στο 71%
andrew90 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 facebook messager Λειτουργικο συστημα Android Συστημα Android κτλ
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 ε λογικό είναι. είπες τις 2 πιο ενεργοβόρες εφαρμογές στο android. 1
andrew90 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 δηλ ολες αυτες οι εφαρμογες ανεβαζουν το ποσοστο χρησης της οθονης?την εχω κατω απο το μισο σε φωτεινοτητα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα