Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμένα που ζούσα εκείνη την εποχή ενώ εσύ έπινες το γάλα σου :P

Σοβαρό επιχείρημα.

Ότι περίμενα βέβαια.

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο βρίσκω τον Sephiroth πιο δύσκολο στο KH 1 παρά στο 2.

Στο 1 τον νίκησα στο easy με το ultima στα 99lv. :P (στο final mix του 1.5)

Στο 2 τον νίκησα στο Proud, δεν θυμάμε με τι keyblade. (final mix πάλι στο 2.5)

Αυτό το boss που είναι; :P

[video=youtube]

Πήγα να γράψω το ίδιο ακριβώς.Στο 1 και εμένα μου φάνηκε δυσκολότερος ενώ στο 2 ήταν καπως πιο αυτοματοποιημένη η μάχη.Αρκει να είχες το dodge στη σωστή στιγμή.

Όσο για το XII δεν θυμάμαι να ήταν δύσκολο το boss.Αν έβαζεσ τις 10 εντολές στο αυτόματο καθόσουν το δυωράκι σαν να βλέπεις ταινία και τον νικούσαν μόνοι.Απο την άλλη αν δεν έβαζες απλά θα κουραζόσουν να κάνεις το ίδιο και το ίδιο φαντάζομαι.

• Like 2
Δημοσ.

Πήγα να γράψω το ίδιο ακριβώς.Στο 1 και εμένα μου φάνηκε δυσκολότερος ενώ στο 2 ήταν καπως πιο αυτοματοποιημένη η μάχη.Αρκει να είχες το dodge στη σωστή στιγμή.

Όσο για το XII δεν θυμάμαι να ήταν δύσκολο το boss.Αν έβαζεσ τις 10 εντολές στο αυτόματο καθόσουν το δυωράκι σαν να βλέπεις ταινία και τον νικούσαν μόνοι.Απο την άλλη αν δεν έβαζες απλά θα κουραζόσουν να κάνεις το ίδιο και το ίδιο φαντάζομαι.

Ναι μου το είπε και ένας φίλος για το boss στο FF, δεν το έχω παίξει.

Ποτέ δεν ήμουν φαν των final fantasy παρόλο που ξέρω ότι είναι ωραία παιχνίδια, το Crisis Core έχω παίξει και όποτε καταφέρω να πάρω ps4 θέλω το ff xv και το remake του ff7 μιας και έγινε action-rpg. :P

• Like 1
Δημοσ.

Σοβαρό επιχείρημα.

Ότι περίμενα βέβαια.

Φυσικά και ειναι σοβαρό επιχείρημα απλά είσαι συνηθισμένος στα generic (αλλά επειδή σαρέσουν τόσο τα generic μάθε πως δεν ειναι μυστικό πως η Sega τα πήγαινε πολύ καλύτερα στην Ευρώπη παρά στην Αμερική απο θέμα πωλήσεων) 

Άνθρωποι με εμπειρία πρέπει να μιλάνε όχι άνθρωποι που πήραν σβάρνα τον γούγλη και κάνουν paste τα μαύρα γράμματα... 

γιαυτό έχουμε τέτοια "νέα" 

στα 6 χρόνια που οι 16bit κονσόλες ήταν σχετικές δεν θυμάμαι ποτέ κανένας απο το σχολείο μου, απο άλλα σχολεία που ήξερα απο φίλους και συγγενείς στην Ελλάδα και την γερμάνια να μου έχει πει ποτε "πω τι δύσκολος που ειναι ο τάισον" πολλοι (παιδιά και έφηβοι της εποχής) δεν ξέρανε καν ποιος είναι αυτός ο τύπος...  πόσο μάλλον το παιχνίδι του.

μιλούσαμε για χίλια δύο άλλα παιχνίδια εκτός απο αυτά που αναφέρονται εδώ 

Αυτό κάτι σημαίνει...

και όσοι παιζανε videogames δεκαετία 90 και μετά τους φαίνονται ξένα τα περισσότερα απο τα παιχνίδια που αναφέρθηκαν όχι ότι δεν τα είχαν παίξει αλλά απλά στην ελλάδα άλλη ηταν η πραγματικότητα (πριν έρθει το google και γενικά το boadband δεν είχαμε τόσο σχέση με τους αμερικάνους στα γούστα μην κοιτάς τώρα που ο γούγλης έγινε μέλος της οικογένειας μας και που προβάλει κυρίως αμερικανική κουλτούρα)

Ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα που δεν έχει lineage 2 ας πουμε ενα απο τα κατεξοχήν δύσκολα παιχνίδια της εποχής του και το Νο1 στην ελλάδα τόσο δημοφιλές που υπάρχουν αρκετοί που "λιώνουν" ακόμη μέχρι σήμερα

τόσο δημοφιλές που η λέξη "λιώσιμο" βγήκε απο εκείνο το παιχνίδι!!

Πως το ξέρω;

ζούσα όταν δεν σήμαινε τιποτα άλλο αυτή η λέξη (πέρα απο το κυριολεκτικό της νόημα) πριν γίνει αυτή η λέξη της μόδας δηλαδή και ήμουν εκεί όταν σιγά σιγά άρχισε να χρησιμοποιείται στα πρώτα net καφέ και την χρησιμοποιούσαν 9 στις 10 για αυτούς που παίζανε l2 !!

έτσι το ξέρω και όχι επειδή το διάβασα σε κάποιο wiki που έβγαλε το google αυτό θα πει εμπειρία και γιαυτό ειναι σοβαρό επιχείρημα! 

Αλλά στην Αμερική ήταν απλά άλλο ενα mmo... γιαυτό δεν αναφέρεται. 

• Like 7
Δημοσ.

Και αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από?

Στην ευρώπη ήταν πιο επιτυχημένο το mega drive. Το ίδιο έγινε και στην Ελλάδα.

Έχω την εντύπωση οτι έχει δίκιο ο Artemidoros282.

Αλλά δεν είμαι ο πάπας. Μπορεί να κάνω λάθος. Εδώ είμαστε, να το συζητήσουμε.

• Like 1
Δημοσ.

[video=youtube]

Αυτό το boss που είναι; :P

Φίλε μου 2 ώρες που είναι το βίντεο, είναι 1 fight; Εννοώ δεν έχει death και μετά ξανά-μανά από την αρχή ο συγκεκριμένος που το ανέβασε;

Δημοσ.

Φίλε μου 2 ώρες που είναι το βίντεο, είναι 1 fight; Εννοώ δεν έχει death και μετά ξανά-μανά από την αρχή ο συγκεκριμένος που το ανέβασε;

Απ' όσο ξέρω ναι, έχει 50εκ HP.

1εκ = 1 σφαίρα/μπίλια/μπάρα στο HP του

• Like 1
Δημοσ.

noobs με κλειστά μάτια τερματίζω το συγκεκριμένο :P

Παιχνιδαρα με όλη την έννοια της λέξης όμως. Στο μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας πρέπει να έβρισκες ενα ration σε ολο το παιχνίδι, το οποίο και εννοείται το κρατούσες για τον solidus.

Δημοσ.

Σαν πιο παλουκια απο τα παιδικα-εφηβικα μου χρονια θημαμε τα ultimate weapon στα ff7-ff8 ηταν αρκετα δυσκολα οπως επισης ο Dark Yojibo στο ff10.

Eπισης τελικο boss απο paraside eve και φυσικα τα τελευταια boss σε mk 1 k 2.

• Like 4
Δημοσ.

Απο καιρώ έπρεπε να έχεις καταλάβει ότι αυτά τα "editorial" είναι απλά απόψεις κάποιων αμερικανων που μεταφράζονται στα ελληνικά εδώ...

απο πότε πχ ξέραμε εμεις (μιλάω σαν μάζα Ελλήνων gamers) το Pounch Out καταρχήν οι περισσότεροι είχαμε megadrive εκείνη την εποχή και όχι snes... (απλά στην αμερική συνέβαινε το αντίθετο )

Ακριβώς. Διότι αν κάποιος ασχοληθεί με ένα θέμα, απαγορεύεται να το πιάσει κάποιος άλλος. Για να σε διευκολύνω, σου δίνω μια ντουζίνα ακόμα παρόμοια top10/20/25. Μόλις βρεις ποιος "αντέγραψε" ποιον μόνο, πες μου κι εμένα που το 'χω απορία...

Όσο για το ποιος ήξερε το Punch-Out!!, μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Εκτίθεσαι...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...