Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακριβώς. Διότι αν κάποιος ασχοληθεί με ένα θέμα, απαγορεύεται να το πιάσει κάποιος άλλος. Για να σε διευκολύνω, σου δίνω μια ντουζίνα ακόμα παρόμοια top10/20/25. Μόλις βρεις ποιος "αντέγραψε" ποιον μόνο, πες μου κι εμένα που το 'χω απορία... έβαλα link τι δεν καταλαβαίνεις όχι με παρόμοια αλλά με ακριβώς τα ίδια λόγια και στην ίδια σειρά με τα ίδια screenshot

Όσο για το ποιος ήξερε το Punch-Out!!, μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Εκτίθεσαι...

Αν κάποιος ασχοληθεί με ένα θέμα  δεν απαγορεύεται να το πιάσει κάποιος άλλος...

Αν αυτός ο κάποιος άλλος ΔΕΝ ασχοληθεί με το θέμα και παει απλά να κάνει COPY PASTE μεταφράζοντας τα αγγλικά κείμενα και ακόμη χρησιμοποιώντας τις ίδιες εικόνες τότε ΑΥΤΟΣ εκτίθεται.

Χαρακτηριστικά κάποια απο τα ποστ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΗΣΤΕΣ που σχολίασαν εδώ στο insomnia!!

Αναφέρουν το l2 

To Cabal (πραγματικά δεν θυμάμαι ηλεκτρονικάδικο εποχή τέλη 80 με αρχές 90 να μην έχει έστω ένα Cabal στην Αμερική βέβαια δεν είχε ιδιαίτερη επιτυχία)

Να συμπληρώσω τώρα εδω, με μερικά που μου ήρθαν στο μυαλό, το house of the dead

το wonderboy 

και το snow bros

που και τα 3 είχαν μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα και είχαν πολύ δύσκολα boss 

Άρα λοιπόν αν ζούσες Ελλάδα και έγραφες εσύ απο μόνος σου βάση εμπειριών -που αυτό σημαίνει editorial- (απλά με αφορμή ή έμπνευση ενός θέματος που είδες απο αλλού πράγμα που είναι θεμιτό όπως είπαμε πιο πάνω) θα έγραφες περισσότερο σχετικά με τα πραγματικά παιχνίδια που παιζόταν απο τις μάζες στην ελλάδα και λιγότερο με αυτά που ήταν δημοφιλή κυρίως στην Αμερική (επίσης δεν θα διάλεγες ακριβώς τα ίδια με τους άλλους που κάνανε το ίδιο θέμα και δεν θα έβαζες ακριβώς τα ίδια screenshots :P )

Και το βλέπουμε και σε άλλα θέματα που μετέφρασες στο παρελθόν πχ το πιο πρόσφατο που θυμάμαι ειναι αυτό  με τα αμίμπο της nintendo πραγματικά πόσοι Έλληνες είναι που (όχι να τα αγοράζουν) αλλά απλά να ξέρουν πως υπάρχουν;;; Απλά είχαν γίνει της μόδας στην Αμερική απ'όπου και κόπιαρες και το θέμα... γιατι αν γράφεις απο εμπειρίες δικές σου ως έλληνας gamer θα ήξερες ότι κανένας στην ελλάδα δεν νοιάζεται για τα αμίμπο και πως "πάνε άπατα" :P όχι μόνο τα αμίμπο γενικά οι φιγούρες και μινιατούρες θυμάμαι να τις βλέπω να σκονίζονται σε κάτι seven video net κάτι Public κτλ :P

Άρα δεν εκτίθεμαι εγώ....

Και εδώ να τονίσω ότι σίγουρα  κάποιοι είχαν SNES στην ελλάδα και σίγουρα κάποιοι απο αυτούς πέξανε και αυτή την βλακεία με τον τάισον... σίγουρα κάποιοι θα έχουν αγοράσει μινιατούρες και αμίμπο κτλ...

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΧΝΗ ΜΕΙΟΨΙΦΙΑ και εσύ ως Έλληνας gamer αν είσαι Έλληνας gamer και αν θέλεις και μπορείς να γράψεις editorial οφείλεις να γράφεις για την έδω πραγματικότητα και όχι απλά να μεταφράζεις τα θέματα ξένων πάνω στις τάσεις που έχουν στο εξωτερικό και να τις προβάλεις σαν δήθεν δικές μας...

Είναι πραγματικά άχρηστο γιατι έτσι και αλλιώς ξέρουμε να διαβάζουμε αγγλικά οπότε μπορούμε να τα δούμε αυτά απο τις πρωτότυπες σελίδες που τα παίρνεις και δεν εκφράζουν την εγχώρια πλειοψηφία...

εκτός αν το κάνεις για ναρκισσιστικούς λόγους απλά για να μπορείς (καταβάλλοντας όσο το δυνατόν λιγότερο κόπο) να λες πως σηκώνεις editorial στο insomnia που για κάποιο λόγο το θεωρείς σημαντικό.. 

Δημοσ.

Και στο mega drive δε μπορούσαν να παίξουν street fighter, double dragon? Παίζανε και κάνα golden axe, wonder boy...

Τα θυμάμαι εγώ που δεν είχα καμιά κονσόλα. Φαντάσου...

Ρε παιδιά, έχετε ιδέα απο sega και νιντεντο? Μάλλον πραγματικά δεν εχετε ζήσει εκείνη την εποχή.

Είπα πουθενά οτι δεν μπορούσαν να παίξουν αυτα τα παιχνίδια?? χάνεις το νόημα κλασικά... ναι εχω ιδεα απο mega drive kai nintento και οτι game θες 25 χρονια άπειρα τερματισμένα game...αλλα εσυ ξεχνάς οτι ζηλεύουν τα παιδιά και λενε α γιατι αυτός εχει το snes και πεζει super mario 3 και donkey kong 3 θέλω και εγώ, δεν θα κάτσει να ψάξει αν τα παιχνίδια μπορεί να τα παίξει στην consola του άλλα ναι ξέρω όλοι οι ελληνες από μικρά παιδιά ήταν ξερολες... ανούσιο ολο αυτό που γινεται εδω μέσα κάθε φορά σε ολα τα ποστ...

Δημοσ.

Tyrant - resident evil και fortinbras - onimusha dawn of dreams..στον πρώτο μέχρι να μου πετάξουν το rpg είχα αλλάξει δέκα χρωματα και ο δεύτερος δεν τελείωνε ποτέ..

Δημοσ.

Tyrant - resident evil και fortinbras - onimusha dawn of dreams..στον πρώτο μέχρι να μου πετάξουν το rpg είχα αλλάξει δέκα χρωματα και ο δεύτερος δεν τελείωνε ποτέ..

Πολύ δύσκολο ήταν και το Nemesis (νομίζω το έλεγαν Biohazard) στο resident evil στο PS1. Το θυμάμαι να προσπαθώ να το περάσω απελπισμένα!!

Δημοσ.

Πολύ δύσκολο ήταν και το Nemesis (νομίζω το έλεγαν Biohazard) στο resident evil στο PS1. Το θυμάμαι να προσπαθώ να το περάσω απελπισμένα!!

O NEMESIS Το ποιο δυσκολο boss με μια κατραπακιά dead!!!

Δημοσ.

Και η χαριστική βολή με την  Alma ήταν όταν (SPOILER ALERT!!!) τη ξανασυναντούσες λίγα επίπεδα μετά και άμα δεν είχες αρκετά ιατρικά μπορεί να σήμαινε new game...

Οχι ρε, μια χαρά έκανες ένα μικρό backtrack για να αγοράσεις ότι (αν) χρειαζόσουν. 

Edit: Γατάκια...

Δημοσ.

Όταν φέρανε τα Mega Drive στην Ελλάδα έτυχε και φέρανε στον πατέρα μου ένα για φωτογράφιση. Ήτανε Παρασκευή και θα ερχότανε ο πελάτης να το πάρει Δευτέρα....Για πολύ καιρό έβλεπα στον ύπνο μου Altered Beast....

Δημοσ.

θυμάμαι στο ff8 είχα παει στο final boss under lvled με ελάχιστα gf στο πρώτο μου walkthrough και ήτανε σχεδόν αδύνατο να το βγάλεις. Εχει σκυλιάσει πόσες ώρες, στο τέλος το βγαλα xD

και εγω τα ιδια ουτε Alexander ουτε Eden ουτε Doom Train, ηταν το πρωτο που επαιζα πρωτα επαιξα αυτο και μετα το 7 για αυτο ισως το 8 το βρισκω καλυτερο.

master gee the invincible  με siren ....borderlands2

και στο 1 ο Crawmerax the Invincible

Δημοσ.

Αν κάποιος ασχοληθεί με ένα θέμα  δεν απαγορεύεται να το πιάσει κάποιος άλλος...

[...]

εκτός αν το κάνεις για ναρκισσιστικούς λόγους απλά για να μπορείς (καταβάλλοντας όσο το δυνατόν λιγότερο κόπο) να λες πως σηκώνεις editorial στο insomnia που για κάποιο λόγο το θεωρείς σημαντικό.. 

Πρώτον, θα χαρώ να μάθω πού είδες τα screenshots. Εκτός κι αν εννοείς τα βίντεο, οπότε, προφανώς και είναι ό,τι υπάρχει στο YouTube.

Δεύτερον, αν έχεις δείγμα του copy/paste που αναφέρεις, σε παρακαλώ να μου το δείξεις.

Τρίτον, θέματα που έχουν να κάνουν με επιλογή/λίστες, είναι καθαρά υποκειμενικά, άρα και top1000 να κάνουμε, πάλι κάποιος θα βρεθεί που θα έχει να προσθέσει κάτι.

Για τα κείμενά μου, ειδικά σε ρετροσπεκτίβες που αφορούν το gaming και όχι την αγορά, ποτέ δεν λάμβανα υπ' όψιν μου την Ελλάδα και το εδώ κοινό. Για το gaming μιλάμε, δεν είναι δυνατόν να βάζουμε σύνορα χωρίς καν να υπάρχει ανάγκη. Με την ίδια λογική, ό,τι αφιέρωμα γινόταν σε gaming franchises σε ελληνικά Μέσα, θα ήταν για το Pro, άντε και για το CoD. Το θέμα είναι μέσα από κείμενα σαν και αυτό, οι αναγνώστες να μάθουν και κάτι που δεν γνώριζαν, να διαβάσουν πληροφορία που ίσως μέχρι τώρα να μην είχαν ξαναδεί.

Last but not least, που λένε και στο χωριό μου, πίστεψέ με, είμαι σε θέση να γνωρίζω με πραγματικά νούμερα και στοιχεία πώς πάνε τα Amiibo/Infinity/Skylanders στη χώρα μας, τόσο με απόλυτους αριθμούς, όσο και αναλογικά με άλλες αγορές.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...