Rubin074 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 O NEMESIS Το ποιο δυσκολο boss με μια κατραπακιά dead!!! Ω ναι! Μου είχε βγάλει τον αδόξαστο στο PS!!!1
Radiatedsoul Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Κανενα απο ολα αυτα δεν φτανει τους four horsemen naxxramas (WoW), pre-nerf. Τουλαχιστον αδιαβαστος ο αρθογραφος τολμω να πω και αφελης οταν θεωρει σοβαρα bosses αυτα σε παιχνιδια single player.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Κανενα απο ολα αυτα δεν φτανει τους four horsemen naxxramas (WoW), pre-nerf. Vanilla?
freegr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Αρκετά αναλυτικό το άρθρο και το διαχρονικό street fighter που παίζεται ακόμα...
JIMCA Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Κανενα απο ολα αυτα δεν φτανει τους four horsemen naxxramas (WoW), pre-nerf. Τουλαχιστον αδιαβαστος ο αρθογραφος τολμω να πω και αφελης οταν θεωρει σοβαρα bosses αυτα σε παιχνιδια single player. Αδιάβαστος δεν είναι άλλα δεν μιλάει το post για mmo boss fights είναι διαφορετικά games cordinate χρειαζεται 10/25/40 ατόμων. Φτιαξε εσυ μια λιστα και βαλε μεσα και αυτα τα boss cthun/sunwell/ouro/four horseman φυσικά pre nerf.
Radiatedsoul Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Αδιάβαστος δεν είναι άλλα δεν μιλάει το post για mmo boss fights Καλα ναι δικιο εχεις, απλα διαβασα τον τιτλο και ψαρωσα "Τα δυσκολοτερα boss fights στην ιστορια του gaming" Ε ποσο να επαιρνε δηλαδη σε εναν gamer να τερματισει το castlevania στο NES, 2 μερες, 3 μερες, 2 εβδομαδες? Εδω μιλαμε guilds ολοκληρα στο WoW, εκατομμυρια κοσμος παγκοσμιως προσπαθησαν τους 4 horsmen και τα καταφεραν ελαχιστοι μετα απο προσπαθειες μηνων. Γιαυτο μιλησα για αδιαβαστος , δεν εχω κατι προσωπικο με τον αρθογραφο, γενικα καλη δουλεια εκανε. Ριχνω και ενα βιντεακι με το συγκεκριμενο boss. 1
longchamp Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Vanilla? Αν εννοεί το four horsemen στο vanila...νομίζω δεν έχει σημασία. Αν κατάφερε κάποιος και μπήκε Naxx στο Vanila και έφτασε και να ρίξει και κάμποσα boss...respect και μόνο για αυτό. Γενικά το Naxx ήτανε πολύ Harcorila. Εγώ ούτε που πέρασα την πύλη.
ff7lucas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ναι μου το είπε και ένας φίλος για το boss στο FF, δεν το έχω παίξει. Ποτέ δεν ήμουν φαν των final fantasy παρόλο που ξέρω ότι είναι ωραία παιχνίδια, το Crisis Core έχω παίξει και όποτε καταφέρω να πάρω ps4 θέλω το ff xv και το remake του ff7 μιας και έγινε action-rpg. μάλλον δεν θα βγεί ούτε στο πς4 το φφ7...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα