Ison_ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μην ακουμπήσεις τον υπολογιστή για λίγες μέρες και θα δεις πως θα βελτιωθεί η συγκέντρωσή σου.
Dark_Sage Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μην ακουμπήσεις τον υπολογιστή για λίγες μέρες και θα δεις πως θα βελτιωθεί η συγκέντρωσή σου. αναφερεσαι σε φαση χρονο που σπαταλαω στο pc απλα αράζοντας? Ναι εχεις δικιο το εχω σκεφτεί αυτό. Βέβαια καποια βιβλία που θελω να διαβασω ειναι προγραμματιστικά και αναγκαστικά χρειαζομαι pc
Artemidoros282 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Επίσης πριν βιαστούμε να βγάλουμε διαγνώσεις και συμπεράσματα ... μπορεί να μην σου αρέσουν τα βιβλία γενικά ή το περιεχόμενο δηλαδή μπορεί απλά να νομίζεις ότι σου αρέσουν επειδή σε εντυπωσιάζει το τίτλος τους ή η ιδέα του να είχες την γνώση τους... Πχ αν μπορείς να διαβάσεις το ένα βιβλίο μετα το άλλο απο αρκά αλλά δεν μπορείς να διαβάσεις 3 σελίδες ενός βιβλίου φυσικής πάει να πει ότι σου αρέσει ο αρκάς αλλά δεν σου αρέσει η φυσική αν και σε εντυπωσιάζει η λέξη "string theory" και γενικά σε ιντριγκάρουν τα θέματα που διαπραγματεύονται απλά δεν σου αρέσει σαν αντικείμενο γιαυτό και βαριέσαι και ψάχνεις να ασχοληθείς με κάτι άλλο... Πήγαινε σε ενα μεγάλο βιβλιοπωλείο κάμποσες φορές τον μήνα και κάθε φορά που πας άνοιξε και απο ένα άλλο βιβλίο (κάποια που να σε εντυπωσιάζει ο τίλος αλλά και κάποια άλλα καθαρά στην τύχη χωρίς να σου λέει τιποτα ο τίτλος η το θέμα/είδος γενικά) και δες ποιο αντέχεις να διαβάζεις πιο πολύ έτσι θα βρεις τι σου αρέσει και τι δεν σου αρέσει.
Ison_ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 αναφερεσαι σε φαση χρονο που σπαταλαω στο pc απλα αράζοντας? Ναι εχεις δικιο το εχω σκεφτεί αυτό. Βέβαια καποια βιβλία που θελω να διαβασω ειναι προγραμματιστικά και αναγκαστικά χρειαζομαι pc Όχι, αναφέρομαι στο ότι αυτά που κάνουμε συνήθως στον υπολογιστή (browsing, games) μας μαθαίνουν σε μια εύκολη και γρήγορη ροή πληροφορίας και δεν έχουμε την υπομονή μετά να κάνουμε κάτι πιο αργό όπως το διάβασμα. Δεν ξέρω αν φταίει αυτό στην περίπτωση σου. Όταν αφήνεις το βιβλίο στην άκρη, τί κάνεις αμέσως μετά;
Artemidoros282 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Όχι, αναφέρομαι στο ότι αυτά που κάνουμε συνήθως στον υπολογιστή (browsing, games) μας μαθαίνουν σε μια εύκολη και γρήγορη ροή πληροφορίας και δεν έχουμε την υπομονή μετά να κάνουμε κάτι πιο αργό όπως το διάβασμα. Δεν ξέρω αν φταίει αυτό στην περίπτωση σου. Όταν αφήνεις το βιβλίο στην άκρη, τί κάνεις αμέσως μετά; chaturbate 1
Aggeluska Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Το παθαινω κ γω αυτο. Μαλλον επειδη δν εχεις καποιο κίνητρο. Π.χ στην σχολη επρεπε να διαβασεις αλλιώς δν θα περνούσες τα μαθηματα. Τωρα δεν σ βαζει κανεις το μαχαιρι στον λαιμό , οποτε και δεν το κανεις
Dark_Sage Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Όχι, αναφέρομαι στο ότι αυτά που κάνουμε συνήθως στον υπολογιστή (browsing, games) μας μαθαίνουν σε μια εύκολη και γρήγορη ροή πληροφορίας και δεν έχουμε την υπομονή μετά να κάνουμε κάτι πιο αργό όπως το διάβασμα. Δεν ξέρω αν φταίει αυτό στην περίπτωση σου. Όταν αφήνεις το βιβλίο στην άκρη, τί κάνεις αμέσως μετά; τίποτα, θα αράξω... ίσως κάνω κατι αλλά οχι κάτι εποικοδομητικό Το παθαινω κ γω αυτο. Μαλλον επειδη δν εχεις καποιο κίνητρο. Π.χ στην σχολη επρεπε να διαβασεις αλλιώς δν θα περνούσες τα μαθηματα. Τωρα δεν σ βαζει κανεις το μαχαιρι στον λαιμό , οποτε και δεν το κανεις συμφωνώ.. και το εχω σκεφτεί και εγώ αλλα ρε γαμώτο αφου μου αρέσει πχ το βιβλίο και θέλω να το διαβάσω... γιατι να το παρατάω
Artemidoros282 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 συμφωνώ.. και το εχω σκεφτεί και εγώ αλλα ρε γαμώτο αφου μου αρέσει πχ το βιβλίο και θέλω να το διαβάσω... γιατι να το παρατάω Γιατί πολύ απλά δεν σαρέσει στην πραγματικότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα