tsourakis13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Πέρα από βλάβες σε οικιακές συσκευές υπάρχουν και άλλα πολύ σοβαρότερα θέματα που θα έπρεπε να αποζημιώνει η ΔΕΗ. Για παράδειγμα κάποιοι δουλεύουν από το σπίτι και μια διακοπή 3+ ωρών σε ρεύμα(και ίντερνετ) μπορεί να αποτελέσει πολύ σημαντικό πρόβλημα. Για να μην μιλήσω για ανθρώπους που χρειάζονται μηχανική υποστήριξη στο σπίτι. Όσοι δηλαδή δεν έχουν εφεδρικες μπαταρίες(που να αντέχουν 3+ ωρες) τι γίνεται; Αν κάποιος πεθάνει, σε ποιον θα πέσει η ευθύνη;
stelios18120 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Αυτό με την υποστήριξη σε μηχανημα,εχεις κάνει αίτηση ότι υπάρχει άτομο στο σπίτι που έχει μηχανική υποστήριξη και δεν έχεις διακοπή ποτέ σπίτι σου αλλά δεν θυμάμαι τον τρόπο μου τον είχαν πει παλια άνθρωπος που είχε την μαμά του συνδεδεμένη σε μηχάνημα. Και επίσεις δεν σ κόβουν το ρεύμα αν χρωστάς όσα και αν είναι και έχεις άνθρωπο που χρίζει μηχανικής υποστήριξης http://www.tanea.gr/news/greece/article/5138332/eidiko-ektakto-thlefwno-gia-mh-diakoph-reymatos-se-atoma-me-mhxanikh-yposthriksh/ Βρήκα και ένα άρθρο. 2
Getta Robo Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Σαφως υπαρχουν και πολυ μεγαλυτερα και περισσοτερα προβληματα, το θεμα το ανοιξα για ολους εμας και οχι για την περιπτωσης των δικων μου. Σε διαφορες χωρες του εξωτερικου ξερω καλα πως τιθεται ζητημα αποζημιωσεων για ολους εμας, στην Ελλαδα του 2016 ψαχνουμε ομως ακομα τα πολυ βασικα. Αλλα σε μια κοινωνια που καταρρεει, ελαχιστη σημασια εχουν ολα αυτα.
l337 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Σαφως υπαρχουν και πολυ μεγαλυτερα και περισσοτερα προβληματα, το θεμα το ανοιξα για ολους εμας και οχι για την περιπτωσης των δικων μου. Σε διαφορες χωρες του εξωτερικου ξερω καλα πως τιθεται ζητημα αποζημιωσεων για ολους εμας, στην Ελλαδα του 2016 ψαχνουμε ομως ακομα τα πολυ βασικα. Αλλα σε μια κοινωνια που καταρρεει, ελαχιστη σημασια εχουν ολα αυτα. Prove it plz (το bold) Btw, έχεις υπόψη σου τι λέει ο διεθνής κανονισμός της cenelec για τις παραπάνω περιπτώσεις (διακοπές ρεύματος και αυξομειώσεις τάσης) στα δίκτυα διανομής ΧΤ και ΜΤ; (μάλλον όχι)
Chape Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Σαφως υπαρχουν και πολυ μεγαλυτερα και περισσοτερα προβληματα, το θεμα το ανοιξα για ολους εμας και οχι για την περιπτωσης των δικων μου. Σε διαφορες χωρες του εξωτερικου ξερω καλα πως τιθεται ζητημα αποζημιωσεων για ολους εμας, στην Ελλαδα του 2016 ψαχνουμε ομως ακομα τα πολυ βασικα. Αλλα σε μια κοινωνια που καταρρεει, ελαχιστη σημασια εχουν ολα αυτα. Συνήθως φίλε μου στο εξωτερικό οι αποζημιώσεις γίνονται από ιδιωτικές ασφάλειες και όχι από τους ίδιους ιδιωτικούς /δημόσιους φορείς (ΔΕΗ,ΟΤΕ κτλπ)...
Artemidoros282 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Εγώ θυμάμαι ενα περιστατικό που του διακόπηκε κάποιου η σύνδεση και αυτό οδήγησε στο να χάσει ενα πολύ ακριβό αντικείμενο στο lineage που έπαιζε εκείνη την ώρα Τελικά τους έκανε μήνυση και πήρε αποζημίωση αλλά δεν θυμάμαι αν επρόκειτο για διακοπή της ΔΕΗ ή απλη διακοπή (disconnect του ρούτερ) απο τον ISP Prove it plz (το bold) Btw, έχεις υπόψη σου τι λέει ο διεθνής κανονισμός της cenelec για τις παραπάνω περιπτώσεις (διακοπές ρεύματος και αυξομειώσεις τάσης) στα δίκτυα διανομής ΧΤ και ΜΤ;(μάλλον όχι) Ότι και να λέει θα το λέει υπό το πρίσμα πολιτισμένων χωρών όπου δεν υπάρχουν διακοπές έτσι και αλλιώς και αν υπάρξουν φροντίζουν να ενημερώσουν τους πολίτες μέρες πριν για την ακριβής ώρα και διάρκεια της διακοπής με συστημένη αλληλογραφία.
Artemidoros282 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Κάποιος, κάπου, κάποτε.. (συνεχίστε ) κάποιος =εγώ κάπου = Γερμανία κάποτε= Γερμανία απο το 1998 μέχρι το 2008 σε τρεις πόλεις (μια μεγάλη μια μεσαία και μια μικρή ) ποτέ δεν υπήρξε η παραμικρή διακοπή εκτός απο 2 φορές (στην μια διεκόπη και το νερό) όπου είχα πάρει γράμμα για να με ενημερώσουν για την διακοπή . Επίσης παρόμοιες εμπειρίες (γιατι το έχω συζητήσει στο παρελθόν το θέμα των διακοπών της ΔΕΗ με γνωστούς και φίλους) έχουν και όσοι ξέρω που ζήσανε στο εξωτερικό. Όσο πιο τριτοκοσμική μια χώρα τόσο πιο συχνά έχει διακοπές και αυξομειώσεις στην τάση του ρεύματος... στην Ινδία έχουν κανα τρεις τέσσερις την εβδομάδα χαλαρά ας πούμε .
l337 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ότι και να λέει θα το λέει υπό το πρίσμα πολιτισμένων χωρών όπου δεν υπάρχουν διακοπές έτσι και αλλιώς και αν υπάρξουν φροντίζουν να ενημερώσουν τους πολίτες μέρες πριν για την ακριβής ώρα και διάρκεια της διακοπής με συστημένη αλληλογραφία. Κυριολεκτικά ότι να 'ναι.. (δεν ξέρω τι αυθαίρετο συμπέρασμα να πρωτοσχολιάσω) κάποιος =εγώ κάπου = Γερμανία κάποτε= Γερμανία απο το 1998 μέχρι το 2008 σε τρεις πόλεις (μια μεγάλη μια μεσαία και μια μικρή ) ποτέ δεν υπήρξε η παραμικρή διακοπή εκτός απο 2 φορές (στην μια διακοπή και το νερό) όπου είχα πάρει γράμμα για να με ενημερώσουν για την διακοπή . Το κάποιος/κάπου/κάποτε πήγαινε στο "περιστατικό" που έγραφες με το lineage. Όσο για τον παραπάνω ισχυρισμό (που έγραφες για κάπου/κάποτε στην Γερμανία) περιμένω επίσημο link ή απόδειξη ώστε ο ισχυρισμός να είναι βάσιμος αλλιώς it didn't happen.
Artemidoros282 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Κυριολεκτικά ότι να 'ναι.. (δεν ξέρω τι αυθαίρετο συμπέρασμα να πρωτοσχολιάσω) Γιατί αυθαίρετο; ΤΙ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ να γίνεται έτσι! έχουμε καταντήσει η λογική να είναι αυθαιρεσία σε αυτή την χώρα γιαυτό μας συμβαίνουν όλα τα παράλογα... Κυριολεκτικά ότι να 'ναι.. (δεν ξέρω τι αυθαίρετο συμπέρασμα να πρωτοσχολιάσω) Το κάποιος/κάπου/κάποτε πήγαινε στο "περιστατικό" που έγραφες με το lineage. Όσο για τον παραπάνω ισχυρισμό (που έγραφες για κάπου/κάποτε στην Γερμανία) περιμένω επίσημο link ή απόδειξη ώστε ο ισχυρισμός να είναι βάσιμος αλλιώς it didn't happen.
nvel Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ότι και να λέει θα το λέει υπό το πρίσμα πολιτισμένων χωρών όπου δεν υπάρχουν διακοπές έτσι και αλλιώς και αν υπάρξουν φροντίζουν να ενημερώσουν τους πολίτες μέρες πριν για την ακριβής ώρα και διάρκεια της διακοπής με συστημένη αλληλογραφία. ο δεδδηε ενημερώνει για την προγραμματισμένες διακοπές, για τις βλάβες προφανώς δεν υπάρχει η δυνατότητα της προτεραίας χρονικής και χωρικής γνώσης 1
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 στην Ινδία έχουν κανα τρεις τέσσερις την εβδομάδα χαλαρά ας πούμε . Aυτό το επιβεβαιώνω και γω ,όχι τόσο στο Δελχί οπου όσες φορές πήγα δεν είχαμε ποτέ διακοπή είτε στο πατρικό του άνδρα μου είτε οπουδήποτε αλλού μέσα στην πόλη.Σε κάτι όμως κωμοπόλεις/χωριά φάση είχα φρικάρει.Θυμάμαι ένα χαρακτηριστικό που η νόρμα σε εκείνα τα σημεία ήταν να έχει 6 με 10 ώρες την μέρα ρεύμα.Εδώ να πούμε στην Goa λίγο έξω από την Panaji το ίδιο χάλι ήταν σχεδόν.
poulinos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Το δοκιμασα, τζιφος. Θα το δωσω σε ενα φιλο μηπως βγαλει ακρη αυτος. Παλι καλα που δεν επαθε τιποτα η τηλεοραση τουλαχιστον. ελπιζω να μην ειναι οι μπαταριες και δεν αναβει.,αμα οι μπαταριες ηταν στα ορια τους οταν γυρισε στην μπαταρια μπορει επειδη αδειασαν εκει και να ψοφησαν τελειως οποτε για αυτο να μην αναβει καν.
Βασίλης_29 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Σε παρόμοιο περιστατικο στο περιστέρι σε κολλητό μου με την γυναίκα του τους έκαψαν 2 κλιματιστικα 18.000btu ένα λάπτοπ που ήταν στο ρεύμα και φορτίζε και μία 42" τηλεόραση. Συνολικη ζημιά 3500 ευρώ περίπου Πήγαν ΔΕΗ ήρθε ένας τεχνικός και ελενξε κτλπ και είπε όντως φταίμε κάηκαν μετά από διακοπή που έγινε υπέρταση (καρφι ή κάπως έτσι λέγεται) Ε ακόμα μετά από 4 χρόνια δεν έχει πάρει ευρώ φίλε μου. Διεκδικεί αποζημίωση αλλά ακόμα τίποτα ούτε ευρώ δεν πήρε.και έχουν περάσει 4 χρονια πλέον. Πω ρε πουστ μου τι να πεις πραγματικά, αν μου είχανε κάψει όλα αυτά και δεν πλήρωναν θα έβαζα και δικηγόρο πέρα από δική μου καταγγελία και θα ζητούσα να μου πληρώσουν και τα νομικά έξοδα, έλεος δηλαδή.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Πληροφοριακα οποιος νομιζει οτι δικαιουται αποζημειωση δεν παει στην ΔΕΗ αλα ανεξαρτητα απο τον παροχο στον ΔΕΔΔΗΕ . Προφανως και το περιστατικο στην Καλλιθεα ηταν λογω ανωτερας βιας . Διαβαστε τους ορους του συμβολαιου και θα δειται οτι δεν υπαρχει αποζημειωση . Απο οτι ξερω απο συναδελφους τεχνικους αποζημειωση δινεται μονο οταν μετα απο διακοπη στηην επαναφορα "κοπει ο ουδετερος" χωρις να ξερω ακριβως τι σημαινει αυτο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα