Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά TS απάντα μου είχες την παραμικρή ελπίδα ότι στην Ελλάδα θα μπορούσες να διεκδικήσεις αποζημίωση; 

Ακόμα και αν προβλεπόταν κάποια αποζημίωση και ακόμα και αν προσπαθούσες να την διεκδικήσεις στην καλύτερη περίπτωση θα σου έπαιρνε καμια δεκαετία μέχρι να τα πάρεις.

Ειδικά για ένα APC ούτε σε 2 ζωές δεν θα έπαιρνες φράγκο.

Μν το ψάχνεται. Έτσι έχει το πράγμα έτσι είναι χρόνια τώρα και δεν βλέπω να αλλάζει.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Googlarete αποζημιωση απο δεη

Κατι για 300-400ε μαξ λενε...

Εδω η σαντορινη πριν 3 χρονια ειχε μεινει χωρις ρευμα καμιά βδομαδα μεσα στον αυγουστο δεν νομιζω οτι αποζημιωθηκαν...

Πολυ θα ηθελα να μαθω αν τα τοπ ups apc,eaton κτλ θα σου δωσουν λεφτα

• Like 1
Δημοσ.

Διαβαστε τους ορους του συμβολαιου και θα δειται οτι δεν υπαρχει αποζημειωση . Απο οτι ξερω απο συναδελφους τεχνικους αποζημειωση δινεται μονο οταν μετα απο διακοπη στηην επαναφορα "κοπει ο ουδετερος" χωρις να ξερω ακριβως τι σημαινει αυτο .

Δημοσ.

Μια γενικη συμβουλη .Οταν υπαρχει διακοπη και επανελθει το ρευμα περιμενετε λιγα λεπτα πριν ανοιξετε ευαισθητες συσκευες.

Ακομα καλυτερα ας τα βγαζουμε απο την πριζα μεχρι να επανελθει

• Like 1
Δημοσ.

Να παραθεσω κι εγω την εμπειρια μου. Μετα απο συντομη διακοπη κι επαναφορά του ρευματος διαπιστωνω οτι καηκαν λαπτοπ και ρουτερ παρακαλω τα ειχα σε πολυπριζο ασφαλειας. Παω στο τοπικο καταστημα δεδδηε και κανω την αιτηση

Μου αναφερουν πως σε λιγες μερες θα ερθει τεχνικος να το ελεγξει. Τους ρωταω αν θελουν να ελεγξουν και το λαπτοπ.λενε οχι δεν χρειαζεται.

Περιμενω περιμενω περιμενω...κανεις τεχνικος.λαμβανω επιστολη δεν σας αποζημιωνουμε και κανουν copy paste τους ορους λειτουργιας. Τα παιρνω στην κρανα και απευθυνομαι στον συνηγορο του καταναλωτη. Βασει αυτων που τους ειπα ο συνηγορος τα απεδεχθη και τους συνέστησε να μου πληρώσουν αποζημιωση 1400 ευρω.

Χαρηκα οσο δεν φανταζεστε μεχρι που ειδα την απάντηση της δεη στον συνηγορο

"Δεν αποδεχομαστε την συσταση σας"

Τι ψαχνετε επομένως. ..; χαμενος χρονος δυστυχως

• Like 1
Δημοσ.

Να παραθεσω κι εγω την εμπειρια μου. Μετα απο συντομη διακοπη κι επαναφορά του ρευματος διαπιστωνω οτι καηκαν λαπτοπ και ρουτερ παρακαλω τα ειχα σε πολυπριζο ασφαλειας. Παω στο τοπικο καταστημα δεδδηε και κανω την αιτηση

Μου αναφερουν πως σε λιγες μερες θα ερθει τεχνικος να το ελεγξει. Τους ρωταω αν θελουν να ελεγξουν και το λαπτοπ.λενε οχι δεν χρειαζεται.

Περιμενω περιμενω περιμενω...κανεις τεχνικος.λαμβανω επιστολη δεν σας αποζημιωνουμε και κανουν copy paste τους ορους λειτουργιας. Τα παιρνω στην κρανα και απευθυνομαι στον συνηγορο του καταναλωτη. Βασει αυτων που τους ειπα ο συνηγορος τα απεδεχθη και τους συνέστησε να μου πληρώσουν αποζημιωση 1400 ευρω.

Χαρηκα οσο δεν φανταζεστε μεχρι που ειδα την απάντηση της δεη στον συνηγορο

"Δεν αποδεχομαστε την συσταση σας"

Τι ψαχνετε επομένως. ..; χαμενος χρονος δυστυχως

Συγνώμη αν κατάλαβα καλά σου κάηκε ένα Λαπτοπ και ένα ρουτερ; 

Και ο Συνήγορος πρότεινε αποζημίωση 1400€; 

Δεν είναι πολλά περισσότερα από όσα πραγματικά αξίζει ένα λαπτοπ και ένα ρουτερ; Εκτός και να το Λαπτοπ είναι απο τα πανάκριβα...Δεν είναι τόσο παράλογο που δεν την αποδέχθηκε η ΔΕΗ.

Πάντως όπως και να έχει μην το ψάχνετε. Ειδικά με τέτοιους φορείς δεν θα βρεις ποτέ το δίκαιο σου.

Δημοσ.

Αυτό που γράφτηκε πάντως για τις προγραμματισμένες διακοπές ισχύει κι εδώ ότι ενημερώνουν με χαρτί, για ρεύμα και νερό.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που γράφτηκε πάντως για τις προγραμματισμένες διακοπές ισχύει κι εδώ ότι ενημερώνουν με χαρτί, για ρεύμα και νερό.

Στις  προγραματισσμενες ειναι ευκολο να γινουν ειδοποιησεις. Παντα ομως υπαρχει ο ασταθμητος παραγοντας που οδηγει σε εκτακτες.

• Like 1
Δημοσ.

Στις  προγραματισσμενες ειναι ευκολο να γινουν ειδοποιησεις. Παντα ομως υπαρχει ο ασταθμητος παραγοντας που οδηγει σε εκτακτες.

To πιο τραγικό που έχω δει ήταν αυτό που είπε ο φίλος για τη Σαντορίνη πριν 3 χρόνια, 15Αύγουστος, πήχτρα και 10 μέρες σχεδόν χωρίς ρεύμα! Όσοι δεν είχανε γεννήτριες πάθανε τεράστιες ζημιές! Αλλά πρέπει να ήταν πολύ σοβαρή βλάβη.

Δημοσ.

To πιο τραγικό που έχω δει ήταν αυτό που είπε ο φίλος για τη Σαντορίνη πριν 3 χρόνια, 15Αύγουστος, πήχτρα και 10 μέρες σχεδόν χωρίς ρεύμα! Όσοι δεν είχανε γεννήτριες πάθανε τεράστιες ζημιές! Αλλά πρέπει να ήταν πολύ σοβαρή βλάβη.

10 μερες ειναι παρα παρα πολλες .Επρεπε να κινηθουν ομαδικα εναντιον της ΔΕΗ αν ηταν το 2013 και πριν ή του ΔΕΔΔΗΕ αν ηταν μετα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...