DRIFT_KING Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Λεω ΚΕΠ γιατί εδώ δεν υπάρχει εφορία.Η εφορια είναι 100 χιλιόμετρα μακρια μου και ειχα διαβασει κατι για ΚΕΠ.
DRIFT_KING Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Τελικά πήγα στο ΚΕΠ σε άτομο που έχει αναλάβει τα τις εφορίας λόγω του ότι δεν υπάρχει εφορία και με το ΑΦΜ μου έκανε αίτηση για συμψηφισμό ενός ποσού που χρωστούσα από ένα πρόστιμο οπότε πρέπει να αφαιρεθεί από την επιστροφή.Χρειάστηκε και φωτοτυπία του βιβλιαρίου για το IBAN.Τώρα πότε θα μπουν δεν ξέρω,θα δείξει.
Legolas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, βάση αυτού του αρθρου, http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/161204/stous-logariasmoys-i-epistrofi-forou-se-100-000-forologoymenous είδε κανεις σημερα επιστροφή φόρου στο λογαριασμό του ?
D4rkshadow Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Ναι εγω σημερα πηρα 110 απο την εφορια.Δεν περιμενα να τα παρω πισω μιας και ειχα ακουσει οτι θα γινει +- με ενφια. Τρελλο δωρο 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Ναι εγω σημερα πηρα 110 απο την εφορια.Δεν περιμενα να τα παρω πισω μιας και ειχα ακουσει οτι θα γινει +- με ενφια. Τρελλο δωρο Να παιξεις τζοκερ αφου δεν περιμεναν συμψηφισμο με τον επερχομενο ΕΝΦΙΑ. 1
Legolas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Σε μενα που δεν μπηκαν πρεπει να παω απο εκει δηλαδη. Πφφφφ
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Στην κορη μου την μικρη που ειναι η μονη απο τις 4 δηλωσεις στην οικογενεια που παιρνει επιστροφη ...35 ευρω δεν μπηκαν. Ειχα κανει την δηλωση της με σωστο ΙΒΑΝ παρα πολυ καιρο πριν. Ξερουμε επομενη ημερομηνια επιστροφων ? Σε μενα που δεν μπηκαν πρεπει να παω απο εκει δηλαδη. Πφφφφ Αν εχεις δωσει σωστο ΙΒΑΝ απλα υπομονη .
ChimairaX Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Στην κορη μου την μικρη που ειναι η μονη απο τις 4 δηλωσεις στην οικογενεια που παιρνει επιστροφη ...35 ευρω δεν μπηκαν. Ειχα κανει την δηλωση της με σωστο ΙΒΑΝ παρα πολυ καιρο πριν. Ξερουμε επομενη ημερομηνια επιστροφων ? Πόσο χρονών είναι η κόρη σου; Εγώ τα λεφτά της επιστροφής τα παίρνω από το γκισέ εκεί πέρα επί τόπου. Και μάλιστα πρόπερυσι πήρα 2 χρονών επιστροφές φόρου καθώς το 2014 περίμενα για κατάθεση (της δήλωσης του 2013) χωρίς αποτέλεσμα, και μια μέρα που βρήκα χρόνο πετάχτηκα στη ΔΟΥ μου και πήρα και του 2013 και του 2014 μαζί. Πέρυσι ξανά τα ίδια, ξαναπήγα, και ρώτησα τον εφοριακό γιατί συμβαίνει αυτό και μου εξήγησε λόγω της ηλικίας μου. Μου είπε ότι θα πρέπει να γίνει το ίδιο και φέτος (2017) και έτσι πήγα κατά το Πάσχα στην εφορία και πήρα την επιστροφή του 2016. (την δήλωση την έκανα το ίδιο απόγευμα που ανακοινώθηκε ότι άνοιξε το taxis). Άρα καλό θα ήταν να περάσει εκείνη μια βόλτα από την ΔΟΥ να το κανονίσει. Και να ρωτήσει πληροφορίες και εκείνη γιατί και πως.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Πόσο χρονών είναι η κόρη σου; Εγώ τα λεφτά της επιστροφής τα παίρνω από το γκισέ εκεί πέρα επί τόπου. Και μάλιστα πρόπερυσι πήρα 2 χρονών επιστροφές φόρου καθώς το 2014 περίμενα για κατάθεση (της δήλωσης του 2013) χωρίς αποτέλεσμα, και μια μέρα που βρήκα χρόνο πετάχτηκα στη ΔΟΥ μου και πήρα και του 2013 και του 2014 μαζί. Πέρυσι ξανά τα ίδια, ξαναπήγα, και ρώτησα τον εφοριακό γιατί συμβαίνει αυτό και μου εξήγησε λόγω της ηλικίας μου. Μου είπε ότι θα πρέπει να γίνει το ίδιο και φέτος (2017) και έτσι πήγα κατά το Πάσχα στην εφορία και πήρα την επιστροφή του 2016. (την δήλωση την έκανα το ίδιο απόγευμα που ανακοινώθηκε ότι άνοιξε το taxis). Άρα καλό θα ήταν να περάσει εκείνη μια βόλτα από την ΔΟΥ να το κανονίσει. Και να ρωτήσει πληροφορίες και εκείνη γιατί και πως. Κοντευει τα 20 ειναι φοιτητρια αλλα εδω και 14 μηνες εργαζεται και κανονικα . Αν καθυστερησουν θα παει ... Ευχαριστω.
D4rkshadow Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δεν ξερω αν παιζει ρολο,αλλα την δηλωση την εκανα την επομενη μερα με το που ανοιξε το taxis,δηλ πριν το πασχα
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δεν ξερω αν παιζει ρολο,αλλα την δηλωση την εκανα την επομενη μερα με το που ανοιξε το taxis,δηλ πριν το πασχα Εγω της κορης μου μερικες μονο μερες μετα...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Κατάθεση δήλωσης την πρώτη ημέρα, μπήκαν κανονικά (τυπικά ήταν Παρασκευή, αλλά βλέπω η κίνηση έγινε αργά την Πέμπτη).
alexakisss_8 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 και σ εμενα δεν μπηκα την παρασκευη τα χρηματα της επιστροφης...κ εκανα την δηλωση μεχρι 21 μαιου που λεει η ανακοινωση...εσεις που τα πηρατε πηγατε και απο την εφορια πριν η οχι?? παιζει να καθυστερησαν και να τα βαλουν απο δευτερα?
rus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Να παιξεις τζοκερ αφου δεν περιμεναν συμψηφισμο με τον επερχομενο ΕΝΦΙΑ. Mπορει να μην ειχε ενφια. Τζοkερ θα παιξω κι εγω αν μου δωσουν κατευθειαν την επιστροφη, γιατι αυτή προερχεται με συμπληρωση του κωδικου 787 περι αναλωσης κεφαλαιου, και ενώ αρχικα βγαινει χρεωστικο... Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2017 από rus
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Mπορει να μην ειχε ενφια. Τζοkερ θα παιξω κι εγω αν μου δωσουν κατευθειαν την επιστροφη, γιατι αυτή προεχεται με συμπληρωση του κωδικου 787 περι αναλωσης κεφαλαιου, και ενώ αρχικα βγαινει χρεωστικο... Ο D4rkshadow ειχε γραψει τι εχει ΕΝΦΙΑ. Αν μπορεις να δικαιολογησεις τον 787 γατι να εχεις προβλημα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα