Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι. Οτι εχω επιστροφη φόρου κι αλλη φορα μου το χουν στειλει, αλλα τοτε την.ειχα παρει πιο μπροστα

Δεν ειχες δηλωσει λογ/σμο, σωστα?

Γιατι εγω εχω παρει επιστροφη φορου καπου 15 φορες, ποτέ δε μου εστειλαν εγγραφη ειδοποιηση, απλα εμπαιναν τα λεφτα στο λογ/σμο που ειχα δηλωσει.

Δημοσ.

όσοι έχουν επιστροφή φόρου τα παίρνουν τα λεφτά;

εννοώ σε εύλογο διάστημα.

γιατί έχω ακούσει από άλλους ότι περιμένουν επιστροφή από πέρυσι...

επίσης κάτι ίσως ανούσιο.

έστω ότι έχω επιστροφή και ζητάω να συμψηφιστεί με την οφειλή μου του ΕΝΦΙΑ (δεν έγινε αυτόματα).

παρόλο αυτά είναι να πάρω πίσω χρήματα.

μπορώ να ζητήσω να μη μου βάλλουν την επιστροφή αλλά να την κρατήσουν για να πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ συγγενικού μου προσώπου;

Δημοσ.

όσοι έχουν επιστροφή φόρου τα παίρνουν τα λεφτά;

εννοώ σε εύλογο διάστημα.

γιατί έχω ακούσει από άλλους ότι περιμένουν επιστροφή από πέρυσι...

Αυτοι πρεπει να πανε απο την εφορία .... οσο και να περιμενουν δεν θα μπουν 

Δημοσ.

Δεν ειχες δηλωσει λογ/σμο, σωστα?

Γιατι εγω εχω παρει επιστροφη φορου καπου 15 φορες, ποτέ δε μου εστειλαν εγγραφη ειδοποιηση, απλα εμπαιναν τα λεφτα στο λογ/σμο που ειχα δηλωσει.

Εγω κανονικα δηλωσα... Ή σωστοτερα ειπα τον λογιστη αυτος ειναι βαλτον και ετσι μου πε ότι εκανε ταχα. Τι να πω.

Δημοσ.

Εγω κανονικα δηλωσα... Ή σωστοτερα ειπα τον λογιστη αυτος ειναι βαλτον και ετσι μου πε ότι εκανε ταχα. Τι να πω.

Καλα αυτο μπορεις να το δεις στο εκκαθαριστικο σου, αναγραφεται.

έστω ότι έχω επιστροφή και ζητάω να συμψηφιστεί με την οφειλή μου του ΕΝΦΙΑ (δεν έγινε αυτόματα).

μπορώ να ζητήσω να μη μου βάλλουν την επιστροφή αλλά να την κρατήσουν για να πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ συγγενικού μου προσώπου;

Δε χρειαζονται τετοια ζογκλερικα, παρε τα λεφτα που ειναι να παρεις και πληρωσε εσυ τον ενφια του συγγενη σου.

Δημοσ.

τετοιες κουλές τράμπες δεν κανει η εφορία. Πανε και ζητα τα λεφτά. Η θα στα δώσουν στο χέρι ή θα επισπευθει η διαδικασια κατάθεσης στον λογαριασμό σου.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα αυτο μπορεις να το δεις στο εκκαθαριστικο σου, αναγραφεται.

Δε χρειαζονται τετοια ζογκλερικα, παρε τα λεφτα που ειναι να παρεις και πληρωσε εσυ τον ενφια του συγγενη σου.

Σε ποια στηλη; γιατι δεν το βρηκα να λεει καπου αριθμος λογαριασμου ή iban.

Δημοσ.

οχι δεν ειναι το εκκαθαριστικο ε1 γραφει αριστερα το εκκαθαριστικου ειναι 

Για την ακριβεια το λεει "Εκτύπωση Πράξης Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου" και απο κατω εχει ενα αρχειο .pdf  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...