eidikos33 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 παραξενο μου φαινεται τα ειχαν κοψει αυτα
Liverpool89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Πηγα ...εκανα τεσσερις αιτησεις, πηγα στα κεπ για επικυρωση. Μου ειπε σε ενα με εναμιση μηνα θα μπουν τα λεφτα. 1
iordanis77 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι. Οτι εχω επιστροφη φόρου κι αλλη φορα μου το χουν στειλει, αλλα τοτε την.ειχα παρει πιο μπροστα Δεν ειχες δηλωσει λογ/σμο, σωστα? Γιατι εγω εχω παρει επιστροφη φορου καπου 15 φορες, ποτέ δε μου εστειλαν εγγραφη ειδοποιηση, απλα εμπαιναν τα λεφτα στο λογ/σμο που ειχα δηλωσει.
torq Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 όσοι έχουν επιστροφή φόρου τα παίρνουν τα λεφτά; εννοώ σε εύλογο διάστημα. γιατί έχω ακούσει από άλλους ότι περιμένουν επιστροφή από πέρυσι... επίσης κάτι ίσως ανούσιο. έστω ότι έχω επιστροφή και ζητάω να συμψηφιστεί με την οφειλή μου του ΕΝΦΙΑ (δεν έγινε αυτόματα). παρόλο αυτά είναι να πάρω πίσω χρήματα. μπορώ να ζητήσω να μη μου βάλλουν την επιστροφή αλλά να την κρατήσουν για να πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ συγγενικού μου προσώπου;
Legolas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 όσοι έχουν επιστροφή φόρου τα παίρνουν τα λεφτά; εννοώ σε εύλογο διάστημα. γιατί έχω ακούσει από άλλους ότι περιμένουν επιστροφή από πέρυσι... Αυτοι πρεπει να πανε απο την εφορία .... οσο και να περιμενουν δεν θα μπουν
Liverpool89 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ειχες δηλωσει λογ/σμο, σωστα? Γιατι εγω εχω παρει επιστροφη φορου καπου 15 φορες, ποτέ δε μου εστειλαν εγγραφη ειδοποιηση, απλα εμπαιναν τα λεφτα στο λογ/σμο που ειχα δηλωσει. Εγω κανονικα δηλωσα... Ή σωστοτερα ειπα τον λογιστη αυτος ειναι βαλτον και ετσι μου πε ότι εκανε ταχα. Τι να πω.
iordanis77 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω κανονικα δηλωσα... Ή σωστοτερα ειπα τον λογιστη αυτος ειναι βαλτον και ετσι μου πε ότι εκανε ταχα. Τι να πω. Καλα αυτο μπορεις να το δεις στο εκκαθαριστικο σου, αναγραφεται. επίσης κάτι ίσως ανούσιο. έστω ότι έχω επιστροφή και ζητάω να συμψηφιστεί με την οφειλή μου του ΕΝΦΙΑ (δεν έγινε αυτόματα). παρόλο αυτά είναι να πάρω πίσω χρήματα. μπορώ να ζητήσω να μη μου βάλλουν την επιστροφή αλλά να την κρατήσουν για να πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ συγγενικού μου προσώπου; Δε χρειαζονται τετοια ζογκλερικα, παρε τα λεφτα που ειναι να παρεις και πληρωσε εσυ τον ενφια του συγγενη σου.
Alphaleader Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 επίσης κάτι ίσως ανούσιο. έστω ότι έχω επιστροφή και ζητάω να συμψηφιστεί με την οφειλή μου του ΕΝΦΙΑ (δεν έγινε αυτόματα). παρόλο αυτά είναι να πάρω πίσω χρήματα. μπορώ να ζητήσω να μη μου βάλλουν την επιστροφή αλλά να την κρατήσουν για να πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ συγγενικού μου προσώπου; τετοιες κουλές τράμπες δεν κανει η εφορία. Πανε και ζητα τα λεφτά. Η θα στα δώσουν στο χέρι ή θα επισπευθει η διαδικασια κατάθεσης στον λογαριασμό σου. 1
Liverpool89 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Καλα αυτο μπορεις να το δεις στο εκκαθαριστικο σου, αναγραφεται. Δε χρειαζονται τετοια ζογκλερικα, παρε τα λεφτα που ειναι να παρεις και πληρωσε εσυ τον ενφια του συγγενη σου. Σε ποια στηλη; γιατι δεν το βρηκα να λεει καπου αριθμος λογαριασμου ή iban.
eidikos33 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 τελευταια σελιδα στο ε1 κατω κατω στα κουτακια φιλε
logistoulis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δε γίνεται να υποβληθεί πιστωτική δήλωση ηλεκτρονικά χωρίς να βάλεις iban, παντα θα πρέπει να υπάρχει στο πάτο του ε1
eidikos33 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 σωστα δεν σε αφηνει το συστημα οποτε σιγουρα σου εχει δηλωσει ιβαν
Liverpool89 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδη ειναι λιγο.ασχετος το ε1 ειναι το εκκαθαριστικό; που το βλεπω μεσα στο taxis;
eidikos33 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 οχι δεν ειναι το εκκαθαριστικο ε1 γραφει αριστερα το εκκαθαριστικου ειναι 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 οχι δεν ειναι το εκκαθαριστικο ε1 γραφει αριστερα το εκκαθαριστικου ειναι Για την ακριβεια το λεει "Εκτύπωση Πράξης Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου" και απο κατω εχει ενα αρχειο .pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα