ScorpioX777 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δεν είναι οξύμωρο αυτό όμως; Πως ακριβώς δείχνουμε ανοχή σε κάτι τέτοιους, και μη μου πει κανένας πως οι νομοθέτες πιστεύουν πως πραγματικά προβλέπουν το μέλλον και δεν τους κοροϊδεύουν στα μούτρα τους (ντάξει, είναι ηλίθιοι συνήθως, αλλά όχι τόσο). Σε πολλα κανει το κρατος τα στραβα ματια αν ειναι πολλα τα λεφτα.Φανταζομαι θα εχεις δει τι γινεται στην τηλεοραση τα βραδια. 1
akpe Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Σε πολλα κανει το κρατος τα στραβα ματια αν ειναι πολλα τα λεφτα.Φανταζομαι θα εχεις δει τι γινεται στην τηλεοραση τα βραδια. Pre-fucking-cicely Αηδίες. Αυτά μπορεί να περνάνε στην πλέμπα αλλά όχι στο καλύτερο μέντιουμ της Ευρασίας: 1
LiquidTroll Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Με το γράμμα του νόμου, ανέφερα το αντίστοιχο άρθρο προηγουμένως, από τη στιγμή που εν γνώσει σου λες ψέματα για χρηματικό όφελος, νομικά κάνεις απάτη. Τα υπόλοιπα τα θεωρώ απλά ανοχή, βάσει όσων έγραψε ο Βασίλης. Δεν προσπαθώ να αφαιρέσω ευθύνες από όσους ηλίθιους τους πιστεύουνε και τα σκάνε, απλά συζήτηση κάνουμε. Δεν είναι οξύμωρο αυτό όμως; Πως ακριβώς δείχνουμε ανοχή σε κάτι τέτοιους, και μη μου πει κανένας πως οι νομοθέτες πιστεύουν πως πραγματικά προβλέπουν το μέλλον και δεν τους κοροϊδεύουν στα μούτρα τους (ντάξει, είναι ηλίθιοι συνήθως, αλλά όχι τόσο). Οκ , μπορεις νομιμα να αποδείξεις ότι λέω ψέματα? Εγώ στην γυαλα μου , στα ΤΑΡΩ μου , στο ονειρο μου , σου λέω ότι αυριο θα σου πεθανει το ενα παιδι. Και αν δεν γίνει , μπορω να προφασιστώ λάθος. Που το βλέπεις το παράνομο (βάσει νόμου πάντα) ,εφόσων λειτουργώ νόμιμα και με βιβλία στην εφορία? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Με αφορμή την σύλληψη του "μέντιουμ των διάσημων" αναρωτιόμουν πως οι άνθρωποι μπορεί να είναι τόσο αφελείς και να πιστεύουν σε αυτά. Όπως καταλάβατε εγώ δεν τα πιστεύω , αν κάποιος τα πιστεύει ας παραθέσει τα ανάλογα επιχειρήματα για να δούμε. Επίσης αυτό που γίνεται στην Ελλάδα με τόσους πολλούς να συμβουλεύονται τέτοιου είδους ανθρώπους συμβαίνει και σε άλλες χώρες; Ποιο ειναι το "μέντιουμ των διάσημων" και γιατί συνελήφθη; Ναι συμβαίνει και σε άλλες χώρες ακόμα και σε αυτές που νομίζεις ότι "λογικά" δεν συμβαίνει
akpe Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Οκ , μπορεις νομιμα να αποδείξεις ότι λέω ψέματα? Εγώ στην γυαλα μου , στα ΤΑΡΩ μου , στο ονειρο μου , σου λέω ότι αυριο θα σου πεθανει το ενα παιδι. Και αν δεν γίνει , μπορω να προφασιστώ λάθος. Που το βλέπεις το παράνομο (βάσει νόμου πάντα) ,εφόσων λειτουργώ νόμιμα και με βιβλία στην εφορία? Από νομικής πλευράς, πιστεύεις θα ήταν δύσκολο για κάποιον που ξέρει τι κάνει να ξεσκεπάσει έναν μελλοντολόγος ή μέντιουμ (η διαφορά: ο δεύτερος μιλάει και με πνεύματα ξέρωγω); Το μόνο που χρειάζεται να γίνει είναι να οργανωθεί μια στημένη συνεδρία ή πως σκατά τις λένε. Ακόμα και αν αυτό θεωρείται παγίδευση, είναι δύσκολο νομίζεις για κάποιον να κάτσει να ερευνήσει τον τρόπο με τον οποίο διαβάζουν τους πελάτες και τους κάνουν να τους εμπιστευτούν; Και να κινηθεί νομικά βάσει αυτών; Ξεπερνάω το γεγονός ότι το να προφασιστεί λάθος θα ήταν η κατάληξη στο 80% των περιπτώσεων «πρόβλεψης» (αφήνω ένα 10% για pure luck και ένα 10% για επιτυχία στο cold reading, αν και το τελευταίο μάλλον αυξάνεται γεωμετρικά όσο ανεβαίνει η ηλικία ή/και η απόγνωση του πελάτη). Αν δηλαδή εγώ αύριο ιδρύσω εταιρεία εξορκισμών και αρχίσω να πηγαίνω σε σπίτια; Θα πάει κάπως έτσι, «ξες, είναι στοιχειωμένο από το πνεύμα του Εμμανουήλ Β΄, ναι ξέρω δεν έχει κάνει τίποτα ακόμα, κοιμάται, γι'αυτό δεν το έχετε καταλάβει, αλλά αν του τη βαρέσει θα σας βιάσει ομαδικώς, θέλω ένα χιλιάρικο για εξορκισμό». Θα έχω μαζί και κανά EMF reader, θα βγάζω φωτογραφίες και βιντεάκια με υδρατμούς και σκόνη και θα τα ονομάζω orbs και vortices, να'σου ο πελάτης. Στο παραπάνω παράδειγμα, νομικά και εφόσον ο πελάτης γνωρίζει τα τεχνάσματα μου, το βάρος θα πέφτει στον άλλον να αποδείξει ότι εγώ είμαι απατεώνας, ή σε εμένα να αποδείξω ότι αυτό που λέω (και πληρώνομαι για αυτό) ισχύει; Νομικός δεν είμαι, ίσως ο paredwse μπορέσει να προσφέρει τα φώτα του, αλλά (ξαναλέω, δεδομένου ότι γνωρίζεις τα κόλπα του απατεώνα) μάλλον το δεύτερο θα ισχύει. Από ηθικής πλευράς δε νομίζω ότι χρήζει συζήτησης.
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Όταν η πίστη στη θρησκεία και στα λοιπά κουλά μελλοντολογικά καταστούν επίσημα ψυχικές διαταραχές και περιθωριοποιηθούν κοινωνικά τότε ίσως η ανθρωπότητα να μπορέσει να καλπάσει. 1
ScorpioX777 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Από ηθικής πλευράς δε νομίζω ότι χρήζει συζήτησης. Τα μπουρδελα δηλαδη τι χρηζουν απο ηθικης αποψης. Αν δεν υπηρχαν ομως θα ειχαμε ενα σωρο βιασμους, και το κρατος θα εχανε λεφτα. Ετσι και με τα μεντιουμ, παιρνει ο/η αλλος τηλεφωνο και με τα παραμυθια που του λεει ελπιζει σε κατι καλυτερο.Βλακωδες ειναι φυσικα αλλα οι μοναδες πεφτουν και ετσι κερδιζουν ολοι. Στο εξηγησα και πιο πανω οπου μπαινει το χρημα η ηθικη παει περιπατο. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2016 από ScorpioX777
Βασίλης_29 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Pre-fucking-cicely Αηδίες. Αυτά μπορεί να περνάνε στην πλέμπα αλλά όχι στο καλύτερο μέντιουμ της Ευρασίας: Θεούλης όποιος έφτιαξε το βίντεο! Τα μπουρδελα δηλαδη τι χρηζουν απο ηθικης αποψης. Αν δεν υπηρχαν ομως θα ειχαμε ενα σωρο βιασμους, και το κρατος θα εχανε λεφτα. πασπαρόγατε εσύ? 1
xgol Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Όταν η πίστη στη θρησκεία και στα λοιπά κουλά μελλοντολογικά καταστούν επίσημα ψυχικές διαταραχές και περιθωριοποιηθούν κοινωνικά τότε ίσως η ανθρωπότητα να μπορέσει να καλπάσει. Απο που και ως που η θρησκεία αποτελεί ψυχική διαταραχή; Υπάρχουν αντικρουομενες έρευνες σε σχέση με το αν η θρησκευτική πίστη, ή μαλλον καλύτερα το spirituality, αποτελεί θετικό ή αρνητικό προγνωστικό παράγοντα σε ψυχικά ασθενείς. Οπότε ας μην είμαστε τοσο απόλυτοι.
palawiaris Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Όταν η πίστη στη θρησκεία και στα λοιπά κουλά μελλοντολογικά καταστούν επίσημα ψυχικές διαταραχές και περιθωριοποιηθούν κοινωνικά τότε ίσως η ανθρωπότητα να μπορέσει να καλπάσει. Με άλλα λόγια ακόμα και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ήταν ψυχικά διαταραγμένοι γιατί πίστευαν σε μια θρησκεία,και ρωτούσαν το μαντείο των Δελφών για το μέλλον τους... Μάλιστα.
NickTG Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Καμία σημασία στις χιλιάδες χρόνων που μας χωρίζουν!
ScorpioX777 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 πασπαρόγατε εσύ? Bingo.Κερδιζεις ενα λουκουμα και μια μεριδα βλητα. 2
alxlightning Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Με άλλα λόγια ακόμα και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ήταν ψυχικά διαταραγμένοι γιατί πίστευαν σε μια θρησκεία,και ρωτούσαν το μαντείο των Δελφών για το μέλλον τους... Μάλιστα. ειχαν λιγοτερο γνωσιακο υποβαθρο οποτε δικαιολογουνται Τα μπουρδελα δηλαδη τι χρηζουν απο ηθικης αποψης. Αν δεν υπηρχαν ομως θα ειχαμε ενα σωρο βιασμους, και το κρατος θα εχανε λεφτα. Αρα η σεξεργασια είναι ανηθικη και το να μην κανει σεξ κανεις αν δεν είναι συναινετικο είναι too much to ask for υποθετω, ο βιασμος μονόδρομος :/// και μετα είμαι γω γραφικος και η κουλτουρα βιασμου δεν υπαρχει :/// πασπαρόγατε εσύ? More like Βιδοπουλος
ScorpioX777 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Ρε γλυκο παιδι αφου δεν πας σε μπουρδελα εσυ τι καθεσαι και ασχολεισαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα