Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω άμεσα το xiaomi redmi note 3 pro 32gb απο το vickmall και έχω μπερδευτεί με τις  rom version.

Αν μπορεί κάποιος ποιο ειδικός να με βοηθήσει να καταλάβω κάτι.

Αν ένα κινητό λένε οτι έχει την ρομ για αγγλικά και κινέζικα, εννοούν  το μενού του κινητού, η και το πληκτρολόγιο του? Εννοώ οτι το κινητό θα έχει μενού στην αγγλική αλλά θα μπορώ να έχω όποια γλώσσα θέλω όταν γράφω σε email η στο web search η οπουδήποτε αλλού?

Εκεί είναι που έχω μπερδευτεί επειδή σαν μενού δεν με πειράζει να είναι στα αγγλικά αλλά με ενδιαφέρει να χρησιμοποιώ και άλλες γλώσσες όταν πληκτρολογώ, σαν τα Ελληνικά, Ιταλικά, Σουηδικά κλπ.

Ελπίζω να εξήγησα καλά σε τι άφορα η απορία μου.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Κατ' αρχάς για να μπορείς να το ξεκλειδώσεις, πρέπει να έχει την επίσημη αγγλοκινέζικη dev. Έτσι μπορείς να βάλεις την ελληνική. Αγγλοκινέζικη, σημαίνει μενού στα αγγλικά, αλλά γράφεις στα ελληνικά. Για τα σουηδικά δεν ξέρω.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.

Εννοεις οτι αν βαλω την ελληνικη μπορω και να γραφω στα ελληνικα, η αυτα τα δυο ( εγκατασταση ελληνικης γλωσσας και χρησιμοποποιηση της στο πληκτρολογιο) ειναι ανεξαρτητα μεταξυ τους?

Τι εννοείς με ξεκλείδωμα? Δεν τα καταφέρνω με τα κινητά και δεν θέλω να μπω σε περιπέτειες μιας και χρειάζομαι σύντομα το κινητό. Βασικά ήθελα να τους πω να μου βάλουν την έκδοση με τις πολλές γλώσσες αλλά διάβασα κάπου ότι έχει κάποια μικροπροβληματακια η ελληνική γλώσσα , η τουλάχιστον αυτο κατάλαβα, και για αυτό άνοιξα το θέμα μηπως με την Κινεζοαγγλικη έκδοση μπορούσα να χρησιμοποιώ και άλλες γλώσσες στο πληκτρολόγιο χωρις επιπλεων "πειραγμα" απο εμενα. .

Οπως προανεφερα μπορω ανετα να εχω τα αγγλικα σαν γλωσσα μενου, (αν αναφερονται εκει τα πιθανα μικροπροβληματακια της ελληνικης γλωσσας). Το βασικο για μενα  ειναι να μπορω να χρησιμοποιω τις αλλες γλωσσες στο πληκτρολογιο χωρις ιδιαιτερα προβληματα.

Δημοσ.

Όπως γράφω, με την αυθεντική αγγλοκινέζικη θα γράφεις ελληνικά, αλλά δεν θα έχεις google playstore, υπόψιν. Δίπλα στο φόρουμ της miui έχουν φτιάξει αναλυτικότατους οδηγούς πως να βάλεις ελληνική ρομ (που σημαίνει ελληνικά μενού, γράφω ελληνικά, δεν έχει προβλήματα).

Δημοσ.

""γράφω ελληνικά, δεν έχει προβλήματα). "" αυτο δεν το καταλαβα.

Κανε λιγο υπομονη μιας και ειμαι ασχετος με το θεμα. Πες οτι δεν εχω προβλημα και με την βοηθεια του φορουμ που προανεφερες βαζω  την ελληνικη σαν γλωσσα μενου (που βασικα δεν ειναι εκει το προβλημα μου ), θα μπορω να χρησιμοποιω αλλες γλωσσες σαν τα σουηδικα στο πληκρολογιο??

Και κατι επιπλεων. Η πολυγλωση ρομ που χρησημοποιουν στο καταστημα ειναι διαφορετικη απο αυτης του φορουμ?

Δημοσ.

Αυτό φίλε ποιος το λέει; μπορείς να βάλεις κανονικά play store στην official Rom

Τα έχεις μπερδέψει δεν έχει καμία σχέση η γλώσσα στο μενού με το πληκτρολόγιο, μπορείς να γράψεις σε όποια γλώσσα θέλεις

Δημοσ.

""γράφω ελληνικά, δεν έχει προβλήματα). "" αυτο δεν το καταλαβα.

Κανε λιγο υπομονη μιας και ειμαι ασχετος με το θεμα. Πες οτι δεν εχω προβλημα και με την βοηθεια του φορουμ που προανεφερες βαζω την ελληνικη σαν γλωσσα μενου (που βασικα δεν ειναι εκει το προβλημα μου ), θα μπορω να χρησιμοποιω αλλες γλωσσες σαν τα σουηδικα στο πληκρολογιο??

Και κατι επιπλεων. Η πολυγλωση ρομ που χρησημοποιουν στο καταστημα ειναι διαφορετικη απο αυτης του φορουμ?

Όποια ρομ και να βάλεις υποστηρίζονται τα ελληνικά σαν γραφή. Τα μενού θα είναι στα αγγλικά. Η διεθνής των καταστημάτων είναι διαφορετική από την ελληνική ρομ. Playstore δεν έχει η αγγλοκινέζικη όπως είπα, θα πρέπει να βάλεις εσύ. Η ελληνική τα έχει όλα και συμφέρει ;)
Δημοσ.

Το play store τωρα τι σχεση εχει? Δεν ειναι ειρωνικη ερωτηση, πραγματικα δεν καταλαβαινω.

Κατα την γνωμη σου chios αν τους πω να μου εγκαταστησουν την επισημη ρομ, θα εχω την κινεζικη και αγγλικη γλωσσα σαν επιλογες για το μενου του κινητου, αλλα στο πληκτρολογιο για οποιαδηποτε εφαρμογη θα μπορω να χρησιμοποιησω οποιαδηποτε γλωσσα, οχι μονο σουηδικα αλλα και σουαχιλι ας πουμε?

Και τελικα η πολυγλωσση ρομ που βαζουν στα καταστηματα, εχει καποιο σοβαρο προβλημα? Γνωριζει κανεις απο καποιους που την χρησιμοποιουν?

Τα περισσοτερα μου τα απαντησε o newsformobiles, αλλα μιας και επειδη διαβασα και για περιπτωση ατομου που προσπαθησε να βαλει ελληνικη ρομ και για περιπλοκους για μενα λογους το κινητο του κλειδωσε, και δεν θελω ουτε να σκεφτομαι τετοια περιπτωση, γνωριζει κανεις αν μου εγκαταστησουν την πολυγλωσση ρομ τι πιθανα προβληματα να περιμενω απο το κινητο?

Ευχαριστω και παλι.

Δημοσ.

Εχω αλλα δεν εχω καταλαβει αν οι γλωσσες που μπορω να διαλεξω για το πληκτρολογιο ηταν λογω Ρομ η ανεξαρτητως απο αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...