Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω φίλο που παίζει Τρίτη εθνική, δεν βλέπετε και έριξε την πιο ωραία γυναίκα που έχω δει από κοντά στην ζωή μου.

Πως γίνεται και ποδοσφαιριστες που δεν βλέπονται να έχουν τόσο ωραίες γυναίκες και δεν μιλάμε για αυτούς που παίρνουν εκατομμύρια.

Άλλος με 500€ συμβόλαιο και κυκλοφορεί μονδελα να το γυρίσω και γω στην μπάλα;

• Like 1
  • Απαντ. 494
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν αυτό που σε καίει είναι να κυκλοφορείς ωραίες γυναίκες γύρνα το να δούμε πώς θα πάει.

Μόνο πρόσεξε μη το γυρίσεις πρώτα και μετά ανακαλύψεις ότι το γρασίδι είναι πιο πράσινο απ' την άλλη μεριά του φράχτη.  :-)

• Like 2
Δημοσ.

Δεν εχει να κανει με το επαγγελμα.

Είναι δυο κολλητοί, ο ένας πολύ όμορφος αλλά από μπλα-μπλα στις γυναίκες χάλια και ο άλλος άσχημος με φοβερό λέγειν στις γυναίκες.

Ο πρώτος έχει να σταυρώσει γυναίκα τρία χρόνια ενώ ο δεύτερος τις αλλάζει σαν πουκάμισα.

Ένα βράδυ στο μπαρ, ο άσχημος κάθεται με τρία μωρά και ο όμορφος πιο πέρα μόνος και έρημος. Κάποια στιγμή πλησιάζει απογοητευμένος το φίλο του:

-Ρε φίλε, σε εκλιπαρώ, πες μου το κόλπο να ρίξω καμία τύπισσα γιατί έχω σαλτάρει !

-Ρε συ, δε θέλει κόλπο, θα πλησιάζεις και θα μιλάς απλά. Έτσι πέφτουν οι γυναίκες !Να, βλέπεις τον ξανθό άγγελο εκεί κάτω; πήγαινε και μιλά της, απλά πράγματα…

Πάει ο ωραίος και αρχίζει, τι κάνεις, πως σε λένε, εμένα Κώστα, που δουλεύεις, εγώ είμαι ασφαλιστής κλπ κλπ, η ξανθιά όμως σημασία…

Κάποια στιγμή σηκώνεται και πάει στην τουαλέτα. Απογοητευμένος ο Κώστας ξαναπάει στον κολλητό του:

-Σημασία δε μου έδωσε, τι να κάνω τώρα ;

-Τίποτε, πήγαινε έξω από την τουαλέτα να την περιμένεις και μόλις βγει συνέχισε να της μιλάς, απλά λόγια, κάποια στιγμή θα πέσει το μωρό…

Πάει ο Κώστας στις γυναικείες, περιμένει 5 λεπτά τίποτα, 10 λεπτά τίποτα, στο τέταρτο βγαίνει έξω η ξανθιά και ο Κώστας:
-Γεια σου και πάλι… τα’ κανες εε;

• Like 11
Δημοσ.

Φαντάζομαι μέχρι κάποια ηλικία άλλη γοητεία έχει το επάγγελμα του ποδοσφαιριστή, από άποψη image, συναναστροφές, ωράριο, από ότι να δουλεύεις 10 ώρες τυροκόφτης σε σουπερμάρκετ κάθε μέρα.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Φαντάζομαι μέχρι κάποια ηλικία άλλη γοητεία έχει το επάγγελμα του ποδοσφαιριστή, από άποψη image, συναναστροφές, ωράριο, από ότι να δουλεύεις 10 ώρες τυροκόφτης σε σουπερμάρκετ κάθε μέρα.

Ναι, ανάλογα τη κατηγορια παίζεις, γιατί αν παίζεις τοπικό ΔΕΝ...

Δημοσ.

Φίλε μου το λέει από μόνο του το επάγγελμα : "Παίκτης Γάμα Εθνικής"

Είναι δυνατόν να μην γ@μ@ει καλό κομμάτι??? :P :P

• Like 5
Δημοσ.

Ναι, ανάλογα τη κατηγορια παίζεις, γιατί αν παίζεις τοπικό ΔΕΝ...

Και σε τοπικό να παίζεις, σε κάτι χωριά-κωμοπόλεις των 2-3000 κατοίκων είσαι φίρμα.

Εννοείται έχεις και τα απαραίτητα "μανίκια" Κονέ.

• Like 5
Δημοσ.

Συνήθως οι αθλητές έχουν και ένα Α σώμα. Είναι σαν να ρωτάς πως και τα μοντέλα έχουν όποιον θέλουν. Duh!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Συνήθως οι αθλητές έχουν και ένα Α σώμα. Είναι σαν να ρωτάς πως και τα μοντέλα έχουν όποιον θέλουν. Duh!

Ανάλογα το άθλημα.

Τα μοντέλα δεν έχουν μόνο σώμα, τους παίρνουν και για άλλα χαρακτηριστικά τους, στα αθλήματα δεν περνάς από casting :)

Και για να το ξεκαθαρίζουμε να το καταλάβω π.χ για τους παίκτες της Α1 να έχουν όποια θέλουν, αλλά αν παίζεις αντιθέτως στην ΕΣΚΑ δεν νομίζω ότι βοηθάει κάπου :)

Δημοσ.

Άλλος με 500€ συμβόλαιο και κυκλοφορεί μονδελα να το γυρίσω και γω στην μπάλα;

Η στην μπαλα η στο τραγουδι .Στο πρωτο το φατσο μετραει στο δευτερο οχι.Διαλεγεις και παιρνεις  :-D

Δημοσ.

εγώ πάντως νομίζω πως έχει να κάνει με το επάγγελμα - απασχόληση γενικότερα...

αλλιώς είναι σε μία γυναίκα να πεις ότι είσαι barman-ποδοσφαιριστής-crossfit trainer Κλπ και αλλίως να πεις web developer-Λογιστής-DBA Κλπ...δεν μπορώ να το εξηγήσω προσωπικά αλλά νομίζω πως ισχύει ειδικά στις Ελληνίδες

ίσως τώρα που το σκέφτομαι να έχει μία δόση περιπέτειας-αδρεναλίνης-επικίνδυνης ζωής (λέμε τώρα) ενώ μία δουλειά γραφείου με μπόλικα σεμινάρια-άγχος-διάβασμα τι περιπέτεια να έχει?? μη φας το bug στην μάπα παρασκευιάτικα και δουλεύεις όλο το ΣΚ?? :ph34r:  

• Like 4
Επισκέπτης
Δημοσ.

εγώ πάντως νομίζω πως έχει να κάνει με το επάγγελμα - απασχόληση γενικότερα...

αλλιώς είναι σε μία γυναίκα να πεις ότι είσαι barman-ποδοσφαιριστής-crossfit trainer Κλπ και αλλίως να πεις web developer-Λογιστής-DBA Κλπ...δεν μπορώ να το εξηγήσω προσωπικά αλλά νομίζω πως ισχύει ειδικά στις Ελληνίδες

ή στις τάξεις των barman/trainers/αθλητών κυκλοφορούν πολύ ωραία κομμάτια (είτε σε φάτσα είτε σε σώμα είτε και τα 2 μαζί) και προσελκύουν ΑΝΑΛΟΓΕΣ κοπέλες, αλλά ο κλασικός έλληνας της απεριποιησιάς προτιμά να βλέπει δεύτερα και τρίτα επίπεδα συνωμοσίας για να μην αναγκαστεί να κάνει αυτοκριτική

Δημοσ.

Ανάλογα το άθλημα.

Τα μοντέλα δεν έχουν μόνο σώμα, τους παίρνουν και για άλλα χαρακτηριστικά τους, στα αθλήματα δεν περνάς από casting :)

Και για να το ξεκαθαρίζουμε να το καταλάβω π.χ για τους παίκτες της Α1 να έχουν όποια θέλουν, αλλά αν παίζεις αντιθέτως στην ΕΣΚΑ δεν νομίζω ότι βοηθάει κάπου :)

Φίλε μου μην εθελοτυφλέις. Τα μοντέλα προσλαμβάνονται με σκοπό να διαφημίσουν προιόντα (κατα κύριο λόγο ρούχα, εσώρουχα κλπ) με το σώμα τους. Η φάτσα είναι δευτερεύουσα και φτιάχνεται πολύ εύκολα. Επίσης όποιος παίζει μπάσκετ, ποδόσφαιρο κλπ έστω και ερασιτεχνικά αποκλείεται να έχει άσχημο σώμα. Και όπως είπε ο από πάνω με συνωμοσιολογίες δεν πήδηξε κανείς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...