zio10 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Με το mini soccer τι παιζει ? Προκαλει ριγη συγκινησης στα γυναικεια πληθη ? Όχι σαν το pro και το fifa.... Έχει σχέση με τα γούστα και τις προτεραιότητες της καθεμίας. Δεν είναι κάτι περίπλοκο. Σε κάποιες αρέσουν τα λεφτά περισσότερο και σε κάποιες μας αρέσουν τα άτομα με ενδιαφέροντα περισσότερο. Άρα ο συνδυασμός των δύο αρέσει σε όλες ε; 1
revolver1990 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Φαντάζομαι υποθέτεις, don't. Ειδικά η κόκα είναι το #1 ναρκωτικό που δεν καταλαβαίνεις με τίποτα αν παίρνει ο άλλος ή όχι εκτός αν τον ξέρεις πάρα πάρα πολύ καλά (αλλά τότε ξέρεις και αν παίρνει κόκα οπότε moot). Επίσης το ότι θα έχει θέματα (επειδή κόκα) δεν ισχύει καθόλου. Ε ναι.Δεν έχω γενικά εμπειρίες με κόκα. Αλλά και πάλι θα έχει μια ψυχολογική αστάθεια(Ας μην επικεντρωθούμε στις σωματικές επιδράσεις οι οποίες δεν είναι τόσο εμφανείς).
Βασίλης_29 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 ή στις τάξεις των barman/trainers/αθλητών κυκλοφορούν πολύ ωραία κομμάτια (είτε σε φάτσα είτε σε σώμα είτε και τα 2 μαζί) και προσελκύουν ΑΝΑΛΟΓΕΣ κοπέλες, αλλά ο κλασικός έλληνας της απεριποιησιάς προτιμά να βλέπει δεύτερα και τρίτα επίπεδα συνωμοσίας για να μην αναγκαστεί να κάνει αυτοκριτική Δικαίωμά του το τι θα επιλέξει να κάνει ο καθένας, εσύ κοίτα να κυνηγήσεις τα ωραία κομμάτια αν γουστάρεις. Δεν μπορω να καταλαβω τι το περιεργο βλεπεται στην εξισωση ποδοσφαιριστες-μπασκετμπολιστες και ωραιες γυναικες .Απολυτως φυσιολογικο ειναι το αντιθετο θα ηταν περιεργο . Ειναι νεοι , γυμνασμενοι ,διασημοι και με λεφτα εφοσον εχουν διακρισεις ,καθως αυτα τα σπορ εχουν απο τους καλυτερα αμειβομενους αθλητες . Δλδ εσεις ως γκομενα και μαλιστα ωραια δεν θα θελετε εναν τετοιο οχι ε? Θα προτιμουσατε τον Μητσο που παιρνει 700 τον μηνα ,εχει την κοιλια μεχρι το πατωμα και βαριεται που ζει δουλευοντας ως υπαλληλος καπου και αυτο τον κανει επισης και κατα τεκμηριο εξυπνο οπως αναφερθηκε . Μαλιστα , αυτο που εχετε φτιαξει ενα πλασματικο κοσμο γυρω σας για να μην αισθανεστε ασχημα να το κοιταξετε ,απο την αλλη και ποιος ειμαι εγω που θα σας χαλασει το παραμυθακι . Οτι σας κανει να κοιμαστε καλυτερα τα βραδια και ας μην εχει καμμια επαφη με την πραγματικοτητα. Παντως εγω για την ιστορια παρολο που ειμαι Παναθηναικος πολυ ζηλευω τον Πριντεζη και τις γυναικες που εχει κατα καιρους . Χαιρομαι που εσεις ειστε ανωτεροι και τον λυπαστε γιατι ειναι" χαζος" και οι δικες σας οι σχεσεις ηταν ολες με τον Αινσταιν στην χειροτερη ... Υπάρχει όμως και η περίπτωση του Μήτσου με την πατσοκοιλιά που είναι "άνεργος" αλλά έχει στην τράπεζα εκατομμύρια και υποβάλλει ψευδή εισοδήματα στην φορολογική δήλωση, έχει παρκαρισμένη και καμιά μερτσέντα στην μονοκατοικία του. Μην εκπλαγείς αν τον δεις και αυτόν με κανένα γκομενάκι στο εστιατόριο. 2
xgol Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Υπάρχουν επαγγέλματα που καταντάει αηδία το ποσό ελκύουν τις γυναίκες. Κοντος, χοντρός, απλυτος, άξεστος, δε παιζει ρόλο αν έχεις μολις βγεί έρποντας απο τα καζάνια της κολάσεως, αν είσαι μπάρμαν, ιατρός, επιχειρηματίας κτλ, δεχεσαι εως και σεξουαλική παρενόχληση. Για τους μη επαγγελματίες αθλητές, δε θα το έλεγα. Εχουν συνηθως καποιες επιτυχίες, αλλά με μέτρο.
ribo7 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Θοδωρής Ζαγοράκης ρε! Ποδοσφαιρο, διακρίσεις, τεστοστερόνη, λεφτά, Ευρωβουλευτής (γελάμε). Τι άλλο να θέλουν οι γυναίκες???Γιώργος Μαυρωτάς, πρώην πολίστας (που γενικά έχουν από τους καλύτερους σωματότυπους), διακρίσεις, πολιτικός, αναπληρωτής καθηγητής Πολυτεχνείου. Τα συνδιάζει όλα που αναφέρθηκαν, λέτε να είναι το απόλυτο αρσενικό?? Για να σας λυθει η απορια γιατι καποιοι εχουν περισσοτερο σουξε απο αλλους. Εχει να κανει με τον κοινωνικο κυκλο και την φημη που εχει καποιος. Δηλαδη αν καποιος εχει πολλες γκομενες τοσο περισσοτερες θα τον θελουν γιατι οι γυναικες θελουν αυτο που θελουν οι αλλες γυναικες παντα. ΕΙναι θεμα εγκρισης, δλδ ο εκαστωτε γκομενος πρεπει να εγκριθει απο τον υπολοιπο γυναικειο πληθυσιμο. Επισης αν καποιος εχει σουξε οι γυναικες σκεφτομαστε οτι κατι καλο εχει αρα αφου ειναι δοκιμασμενο ειναι σιγουρακι. Επισης παιζει ρολο η αυτοπεποιθηση, χιλιομασημενη ατακα αλλα ειναι αληθεια. Αλλο αερα εχει καποιος φτασμενος επαγγελματικα, με εμπειριες ζωης ή εστω καποιος που νομιζει οτι ειναι καποιος κι ας μην ειναι κανενας. Πιστεύω πως η πλειοψηφία των γυναικών θέλει αυτόν που όλες θέλουν να πηδηχτούν μαζί του αλλά αυτός να είναι πιστός.Τώρα προφανώς όσο περνάει ο καιρός και ο γάμος/παιδιά είναι προτεραιότητα, βολευόμαστε και με κατώτερους εμφανισιακά αρκεί να παρέχουν οικονομική/συναισθηματική σιγουριά.Περίπτωση γνωστού χοντρούλη αστυνομικού που δε μπορούσε να σταυρώσει γκόμενα και τον παντρεύτηκε επίσης γεματούλα συνάδελφός του (που τον έφτυνε πρώτα για να κάνει τη ζωή της με τις φίλες της αλλά 2 μισθοί δ.υ. δε το λες και λίγο σε τέτοιες εποχές). Απλά το αναφέρω ότι περιπτώσεις που να απορείς πως ο ένας από τους δύο έχει γκόμενα/ο (καλή/κακή) πάντα θα υπάρχουν. Αλλά αν αυτοί τα βρίσκουν, τι μας κόφτει εμάς?Άρα δε χρειάζεται γενικεύσεις, ζήλιες και κόμπλεξ. Ο καθένας κοιτάει την πάρτη του. 6 σελίδες και δεν έχει αναφερθεί ακόμα ο Καρεμπέ? Τον οποίον, είχα διαβάσει στο παρελθόν, είχε χωρίσει η ίδια η Σκλεναρίκοβα γιατί έλειπε συνέχεια σε ταξίδια και την έγραφε. 1
DDevil Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 O Zαγορακης ειχε την Λιλη η οποια όταν ειχε βγει το 2001 στα πλευμέιτ ειχα πάρει το πλευμποι ειδικα για αυτην πολυ μουνάρα τοτε. Θοδωρής Ζαγοράκης ρε! Ποδοσφαιρο, διακρίσεις, τεστοστερόνη, λεφτά, Ευρωβουλευτής (γελάμε). Τι άλλο να θέλουν οι γυναίκες???Γιώργος Μαυρωτάς, πρώην πολίστας (που γενικά έχουν από τους καλύτερους σωματότυπους), διακρίσεις, πολιτικός, αναπληρωτής καθηγητής Πολυτεχνείου. Τα συνδιάζει όλα που αναφέρθηκαν, λέτε να είναι το απόλυτο αρσενικό?? Τον οποίον, είχα διαβάσει στο παρελθόν, είχε χωρίσει η ίδια η Σκλεναρίκοβα γιατί έλειπε συνέχεια σε ταξίδια και την έγραφε. Φιλε αμα εχεις τον μισθο του Καρεμπε χεστηκες οσες σκλεναρικοβες θελεις εχεις. 1
Mau-Maus Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω πράγματα και καταστάσεις ο ζαγορακης πέρα από φράγκα, διάσημος κτλ ήταν και πάρα πολύ καλός στο σεξ! Πολύ όμως, παρά πολύ! Είχε πάρει άπειρα μοντέλα τότε, η μια έλεγε στην άλλη για τα προσόντα του, το μέγεθος τις αντοχές κτλ και με αυτόν τον τρόπο πήρε ότι μοντέλο υπήρχε εκείνη την εποχή, δεν χάριζε κάστανο! Κάπως έτσι γνώρισε και την Ιωάννα την οποία και καψουρευτικε, της έβαλε όρο ότι αν αυτή αποσυρθεί από όλα θα την παντρευτεί (γι αυτό και ενώ ήταν στα καλύτερα της τα έκοψε όλα μαχαίρι) εκείνη γούσταρε τρελά και η καριέρα του σαν γαμηκουλας έλαβε τέλος! Η φανερή τουλάχιστον... 6
ribo7 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 ^ Και νομίζω και αυτή σοβαρεύτηκε.Δε ξέρω για επιδόσεις στο κρεβάτι αλλά αυτό με τη τεστοστερόνη το είχα ακούσει ότι έχει αυξημένα επίπεδα. Κάτι τέτοιο είχα διαβάσει και για Ζήση Βρύζα 1
Mau-Maus Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 ^ Και νομίζω και αυτή σοβαρεύτηκε. Δε ξέρω για επιδόσεις στο κρεβάτι αλλά αυτό με τη τεστοστερόνη το είχα ακούσει ότι έχει αυξημένα επίπεδα. Κάτι τέτοιο είχα διαβάσει και για Ζήση Βρύζα Βρε σου λέω πήδαγε 2 ώρες σερί Χαχαχα τα ξέρω από φίλες μου που έχουν πάει μαζί του δεν είναι μουφα είχε βγει βρώμα και τις έπαιρνε για πλάκα!Ναι σοβαρεύτηκε η Ιωάννα, ένα ωραίο πρωί έφυγε για Θεσσαλονίκη άλλαξε τηλ και έκοψε από όλους και από όλα,την παίρνανε τηλ για δουλειές μιας και ήταν στα πολύ πάνω της και δεν την έβρισκε κάνεις! όρος απαράβατος του ζαγορακη! Ήταν φίλη και όντως πανέμορφη, ξεχώριζε από χλμ από τις άλλες μοντέλες ! 2
De@th L0rd Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ακούω συχνά απαξιωτικά σχόλια για αθλητές (όχι μόνο για "σφίχτες") αλλά μου φαίνονται πολύ απόλυτα. Τόσο απίθανο είναι να έχει όντως κάποιος σαν χόμπυ ή επάγγελμα ποδόσφαιρο/μπάσκετ/γυμναστήριο/whatever και ταυτόχρονα να του κόβει; Επίσης η ξανθιά που βγάζει selfie είναι εγγυημένα καθυστερημένη; ΝΑΙ 3
DDevil Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Oλα αυτά τα μοντέλα αμα δεν τα μαντρώσεις, κάθε βράδυ θα είναι σε σπιτια και θα παρτουζώνονται. Και καποιες αμα ξεφυγουν και τελειως θα τις δουμε και σε καμια τσοντα. Πολλα από αυτά τα μοντέλα παιζουν και σε πριβε κυκλους με δωράκια του στυλ σκασε μου ένα 300αρι και πάμε στο ταδε ξενοδοχειο για 2 ωρες. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Βρε σου λέω πήδαγε 2 ώρες σερί Χαχαχα Σιγά. Ο Τοξοβόλος πηδάει 4 ώρες σερί και είναι γνωστός στην πιάτσα ως Τετράωρος.
Pa0ki Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 ^ Για την ακρίβεια 4 ώρες σερί, 20 λεπτά διάλειμμα και μετά συνεχίζει για άλλες 4 ώρες Ένσημα θα έπρεπε να κολλάει 3
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Όσο κ να σκούζετε μάγκες το οτι είμαι τετράωρος θα σας στοιχειώνει
deesnider Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Ναι σοβαρεύτηκε η Ιωάννα Μάλλον τής έχει περάσει πλέον. Κρίνοντας τουλάχιστον από αυτό το τηλεοπτικό αριστούργημα που παρουσιάζει (τι Φουρθιώτης και μαλακίες...) , από την αδυναμία της να βάλει έστω και δύο λέξεις στη σειρά χωρίς να βιάσει συντακτικό και γραμματική (αυτός που τής έδωσε εκπομπή, έστω και σε ωμέγα κατηγορίας σταθμό, για αντάλλαγμα επειδή τού έκατσε, πρέπει να ριχτεί στους κροκόδειλους) , ή από την αντίληψή της για το ότι το γλωσσόφιλο σε σφηκοφωλιά φτιάχνει ωραία χείλη. Πέφτω καμιά φορά σε απόσπασμα τής εκπομπής της στο youtube και σκέφτομαι ότι μεγαλύτερο βλήμα δεν πρέπει να έχει αποκτήσει αναγνωρισιμότητα στην Ελλάδα... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις