Mau-Maus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Σοβαρεύτηκε εννοούσα τότε , εξαφανίστηκε για μια 10ετια , δεν υπήρχε κυριολεκτικά πουθενά ! τώρα που ξανά έσκασε μύτη, υπάρχει εξήγηση .. κρίση λέγεται και ισχύει για όλους !!! την εκπομπή δεν την εχω δει, γενικότερα δεν εχω δει ποτέ στην ζωη μου τέτοιες εκπομπές, δεν έχω άποψη 1
deesnider Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 τώρα που ξανά έσκασε μύτη, υπάρχει εξήγηση .. κρίση λέγεται και ισχύει για όλους !!! Προφανώς! Απλώς, το να γίνεσαι σούργελο λόγω κρίσης, δε σε καθιστά λιγότερο σούργελο. Σούργελο με άκρες, ναι... 6
panos2171 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Kαλά ο Ζαγοράκης πέραν των χρημάτων και των όποιων άλλων προσόντων ήταν και αρκετά εμφανίσιμος (τουλάχιστον για τα στάνταρ των γυναικών). Για τη Λίλη αληθεύει ότι όταν έφευγε για καιρό την άφηνε στη μάνα του; 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Αν αυτό που σε καίει είναι να κυκλοφορείς ωραίες γυναίκες γύρνα το να δούμε πώς θα πάει. Μόνο πρόσεξε μη το γυρίσεις πρώτα και μετά ανακαλύψεις ότι το γρασίδι είναι πιο πράσινο απ' την άλλη μεριά του φράχτη. Lol, η άλλη μεριά του φραχτη τι είναι, να κυκλοφορεί με άσχημες γυναίκες; 1
De@th L0rd Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Που θα γνωρίζετε όλα αυτά για την λιλη μπράβο Αποκαλείται βγάζουμε συμπεράσματα. Κοινώς το ιστορικό της ως Playmate (ότι εξυπακούεται για Ελλάδα αυτό, δεν είναι δα και τα glam models της Καλιφόρνια, εδώ τις λέμε αλλιώς ). Μετά παντρεύεται ποδοσφαιριστή (γιατί τον παντρεύτηκε άραγε; Μήπως για τη φημη το κοινωνικό περίγυρο και τα λεφτά ή επειδή είναι χρυσό παιδί-το ότι είναι καλό παιδί ο ζαγοράκης δε μετράει πιστεύω κ να μην ήταν πάλι θα τον παντρευόταν), και τέλος βρέθηκε να παρουσιάζει κατινιάρικη εκπομπή και να το παίζει ΔΗΘΕΝ ΡΟΚΟΥ μη γαμήσω (μπορεί να είναι άλλα δείχνει τελείως προσποιητό και fake). Από τη μια λες εντάξει η κοπέλα βγάζει το ψωμί της έτσι, άλλα δε πάυει να είναι δημόσιο πρόσωπο και να ξεφτυλίζεται. Αυτός που λυπάμαι πραγματικά είναι ο Ζαγοράκης, δε θα ήθελα να ήμουν στη θέση του και να διαβάζω αυτά για τη γυναίκα μου, άλλα έτσι σκέφτομαι εγώ, ο Ζ. προφανώς και ήξερε που έμπλεκε. Για τα περι εμφάνισης θα αφήσω το παρακάτω και ας με βγάλει κάποιο θηλυκό ΨΕΥΤΗ: 1
totem_lost Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Για τα περι εμφάνισης θα αφήσω το παρακάτω και ας με βγάλει κάποιο θηλυκό ΨΕΥΤΗ: Γενικώς υπάρχει μια τεράστεια δυσκολία να δεχθούν ορισμένοι οτι και οι γυναίκες γενικά γουστάρουν τους όμορφους/γυμνασμένους και όχι τους χοντρούς Κουασιμόδους. Είναι τόσο απλό αγόρια, δεχτείτε το! 7
Vapir Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Oλα αυτά τα μοντέλα αμα δεν τα μαντρώσεις, κάθε βράδυ θα είναι σε σπιτια και θα παρτουζώνονται. Και καποιες αμα ξεφυγουν και τελειως θα τις δουμε και σε καμια τσοντα. Πολλα από αυτά τα μοντέλα παιζουν και σε πριβε κυκλους με δωράκια του στυλ σκασε μου ένα 300αρι και πάμε στο ταδε ξενοδοχειο για 2 ωρες. ενώ οι μέτριες ή ακόμα και οι άσχημες εκκλησία-σπίτι-σπίτι-εκκλησία ρε δεν έχει σημασία αν είναι μοντέλο ή αν είναι η Κατερίνα η γειτόνισσα με το πεσμένο βυζί και τα κιλάκια, αν θέλει η άλλη θα γ@μιέται και στον ύπνο της (γούστο της και καπέλο της λολ) είναι στον άνθρωπο και σίγουρα το να είναι μοντέλο δεν της δίνει πολλά παραπάνω στη ζήτηση , όλες έχουν ζήτηση
parlapipas25 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Γενικώς υπάρχει μια τεράστεια δυσκολία να δεχθούν ορισμένοι οτι και οι γυναίκες γενικά γουστάρουν τους όμορφους/γυμνασμένους και όχι τους χοντρούς Κουασιμόδους. Είναι τόσο απλό αγόρια, δεχτείτε το!Δεν μπορω να το δεχθω,οχι οχι..δεν ειναι δυνατον..δεν ειναι αληθεια..αρνουμαι να το πιστεψω,οχι οχι..
Vapir Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Γενικώς υπάρχει μια τεράστεια δυσκολία να δεχθούν ορισμένοι οτι και οι γυναίκες γενικά γουστάρουν τους όμορφους/γυμνασμένους και όχι τους χοντρούς Κουασιμόδους. Είναι τόσο απλό αγόρια, δεχτείτε το! είναι αδύνατον και θα σου πω γιατί επειδή το EGO των ανθρώπων είναι μεγαλύτερο απο την ικανότητα τους για λογική κρίση . Λίγοι είναι ακομπλεξάριστοι. Ο καθένας κρίνει με βάση αυτό που τον βολεύει 5
libe13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 οι γυναικες θελουν δοξα και λεφτα ακομα και μετριοτητα να εισαι...ολοι οι ποδοσφαιριστες κυκλοφορουν με καραμ@@@ διπλα τους για αυτους ακριβοως τους λογους...χωρις δοξα και λεφτα ο μεσι θα εκανε τον κηπουρο σε κανενα ξενοδοχειο με καμια χοντρη γυναικα διπλα του και ο ροναλντο θα μαζευε καρπουζια με καμια πορτογαλλα με μουστακι το ποδοσφαιρο εχει χαλασει για αυτους ακριβως τους λογους εχουν μπλεκει τα μπουτια τους ο πιτσιρικας πλεον-οπως αυτος π ανοιξε το θεμα δεν αγαπαει το ποδοσφαιρο αλλα κοιταζει πως θα πηδηξει μεσω του ποδοσφαιρου ο αλλος λεει θελουν λεγειν..καλα καλα..και κοτσανες να λες αν εχεις τις δυο παραπανω προδιαγραφες μοιαζεις πλατωνας με σωκρατη και αριστοτελη μαζι...τα λεφτα δεν τους τα προσφερεις εσυ αλλα την δοξα ναι..οποτε σταματηστε να τους δοξαζετε,σταματηστε να κρεμεστε απο τα αρχ@@@ τους, καποτε γνωρισα εναν ποδοσφαιριστη της ομαδα μ απο αυτους π λατρευα στα 20 μου τωρα δεν γουσταρω να τον ξαναδω...ηλιθιοι μια απλη μπαλα κλωτσατε...ηλιθιες μια απλή μπαλα κλωτσανε_αλλα ενταξει εσας σας καταλαβαινω σας νοιαζει και η τσεπη,αλλωστε πως θα αγορασετε το καινουργιο συνολακι σας- ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ-παραλληρημα τελος αλλα εχω τα δικια μου π δεν θα τα βρω ποτε._
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 οι γυναικες θελουν δοξα και λεφτα ακομα και μετριοτητα να εισαι...ολοι οι ποδοσφαιριστες κυκλοφορουν με καραμ@@@ διπλα τους για αυτους ακριβοως τους λογους...χωρις δοξα και λεφτα ο μεσι θα εκανε τον κηπουρο σε κανενα ξενοδοχειο με καμια χοντρη γυναικα διπλα του και ο ροναλντο θα μαζευε καρπουζια με καμια πορτογαλλα με μουστακι το ποδοσφαιρο εχει χαλασει για αυτους ακριβως τους λογους εχουν μπλεκει τα μπουτια τους ο πιτσιρικας πλεον-οπως αυτος π ανοιξε το θεμα δεν αγαπαει το ποδοσφαιρο αλλα κοιταζει πως θα πηδηξει μεσω του ποδοσφαιρου ο αλλος λεει θελουν λεγειν..καλα καλα..και κοτσανες να λες αν εχεις τις δυο παραπανω προδιαγραφες μοιαζεις πλατωνας με σωκρατη και αριστοτελη μαζι...τα λεφτα δεν τους τα προσφερεις εσυ αλλα την δοξα ναι..οποτε σταματηστε να τους δοξαζετε,σταματηστε να κρεμεστε απο τα αρχ@@@ τους, καποτε γνωρισα εναν ποδοσφαιριστη της ομαδα μ απο αυτους π λατρευα στα 20 μου τωρα δεν γουσταρω να τον ξαναδω...ηλιθιοι μια απλη μπαλα κλωτσατε...ηλιθιες μια απλή μπαλα κλωτσανε_αλλα ενταξει εσας σας καταλαβαινω σας νοιαζει και η τσεπη,αλλωστε πως θα αγορασετε το καινουργιο συνολακι σας- ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ-παραλληρημα τελος αλλα εχω τα δικια μου π δεν θα τα βρω ποτε._ Ανεξάρτητα από το γιατί είναι μαζί κάποιες με αθλητές κτλ. Σόρρυ αλλά ο Μέσι και ο καθε Μέσι δεν κλωτσαει απλώς μια μπάλα... Οκ καταλαβαίνω να θεωρούν κάποιοι υπερβολικούς τους μισθούς που παίρνουν κάποιοι αθλητές, αλλά παρ' όλα αυτά το ταλέντο που έχουν αυτά τα άτομα είναι στον ΘΕΟ. Τι να κάνουμε δεν μπορούν όλοι να "γεννιούνται" με ταλέντο
libe13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Ανεξάρτητα από το γιατί είναι μαζί κάποιες με αθλητές κτλ. Σόρρυ αλλά ο Μέσι και ο καθε Μέσι δεν κλωτσαει απλώς μια μπάλα... Οκ καταλαβαίνω να θεωρούν κάποιοι υπερβολικούς τους μισθούς που παίρνουν κάποιοι αθλητές, αλλά παρ' όλα αυτά το ταλέντο που έχουν αυτά τα άτομα είναι στον ΘΕΟ. Τι να κάνουμε δεν μπορούν όλοι να "γεννιούνται" με ταλέντο μιλησα για καποιον μεσι που δεν θα χε ταλεντο τι θα ειχε απογινει, αν και δεν ξερω αν ειναι φυσικο ταλεντο με τις τοσες ορμονες π πηρε πριν την εφηβεια για να μην μεινει νανος ισως αυτη η γρηγορη κινηση που εχει με την μπαλα να ειναι αποτελεσμα κ αυτων
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 μιλησα για καποιον μεσι που δεν θα χε ταλεντο τι θα ειχε απογινει, αν και δεν ξερω αν ειναι φυσικο ταλεντο με τις τοσες ορμονες π πηρε πριν την εφηβεια για να μην μεινει νανος ισως αυτη η γρηγορη κινηση που εχει με την μπαλα να ειναι αποτελεσμα κ αυτων Νάνος; 1.70 είναι. Φυσιολογικότατο ύψος. Κοίτα οι ουσίες δίνουν πολλά πράγματα, πλην του ταλέντου. Στα ομαδικά αθλήματα όπως στο μπάσκετ όσα αναβολικα π.χ και να πάρεις Kobe Bryant δεν θα γίνεις αν δεν το έχεις...
libe13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Νάνος; 1.70 είναι. Φυσιολογικότατο ύψος. Κοίτα οι ουσίες δίνουν πολλά πράγματα, πλην του ταλέντου. Στα ομαδικά αθλήματα όπως στο μπάσκετ όσα αναβολικα π.χ και να πάρεις Kobe Bryant δεν θα γίνεις αν δεν το έχεις... θα εμενε νανος αν δεν επαιρνε ορμονες, ψαξτο λιγο 1,70 δεν ειναι νομιζω παρακατω
Προτεινόμενες αναρτήσεις