Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

κ γω με μια 30χρονη π παιζει μπασκετ εχει λεφτα κ ψαχνει δοξα

Δεν είμαι 30, είμαι 965...

Δεν θα το ξαναπώ και άλλη φορά :S

• Απαντ. 494
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είμαι 30, είμαι 965...

Δεν θα το ξαναπώ και άλλη φορά.

ελπιζω ν μν παιζεις μπασκετ οπως γραφεις εδω γτ θα βαζεις αυτοκαλαθια

Επισκέπτης
Δημοσ.

ελπιζω ν μν παιζεις μπασκετ οπως γραφεις εδω γτ θα βαζεις αυτοκαλαθια

Ναι, ξέρω το σύστημα με τους τόνους πρέπει να σε μπερδεύει :S

Δημοσ.

Παίχτη 4 τελιτσες το λιγότερο θέλει για να την ρίξεις

Με δύο τελιτσες μόνο σε έχει στο κλασικό δυο ώρες τώρα δεν το βλέπεις??

Παίξε μπάλα με πολλές τελιτσες και χτυπά και καμιά φατσουλα χαριτωμένη..

Γιατί ρε μόρτη το ταΐζεις πσέφτικια ελπίδα το παλουκάρι; Δεν κάνει! Αφού τα 'παμε, να πω ότι δεν τα 'παμε; Φράγκα θένε αι ξετσίπωται γυναίκαι! Τι τελίτσες και πράσινα άλογα ναούμ; Σιγά μην το ρίξει και στην τρίλιζα...

• Like 4
Δημοσ.

Ναι, ξέρω το σύστημα με τους τόνους πρέπει να σε μπερδεύει :S

οι τονοι με σκουμπρι...;

ασε με βρε να κοιμηθω αλλιως ελα απο δω

Επισκέπτης
Δημοσ.

οι τονοι με σκουμπρι...;

ασε με βρε να κοιμηθω αλλιως ελα απο δω

Αααα αυτό δεν γίνεται. Κάνω παρέα μόνο με άτομα που περνάνε το τεστ της MENSA, σίγουρα δεν είσαι ένα από αυτά :S
Δημοσ.

Αααα αυτό δεν γίνεται. Κάνω παρέα μόνο με άτομα που περνάνε το τεστ της MENSA, σίγουρα δεν είσαι ένα από αυτά :S

του παλιου παικτη του ολυμπιακου;

ελα εγω εχω περασει τεστ της nasa και της esa...πολυ ανωτερα

love is in the air...

Δημοσ.

Αυτοί που μιλάνε για αθλητισμό και ισχυρίζονται ότι οι αθλητές κατέχουν χαμηλό IQ μάλλον δεν έχουν ιδέα για τι μιλάνε και δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ σε βάθος με κάποιο άθλημα ή γυμναστική. Ο αθλητισμός στηρίζεται στην εξυπνάδα. Και αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι στον αθλητισμό είτε έχεις να κάνεις με φυσικούς είτε με ντοπαρισμενους, ο αθλούμενος μπαίνει σε μία διαδικασία να καταλάβει - μάθει - πειθαρχήσει το σώμα του και τον εαυτό του, ο οποίος είναι και ο χειρότερος εχθρός. Είναι και ο λόγος για το άπειρο κόμπλεξ μερικών ατόμων εδώ μέσα και στη κοινωνία ευρύτερα ;)

• Like 4
Δημοσ.

Αυτοί που μιλάνε για αθλητισμό και ισχυρίζονται ότι οι αθλητές κατέχουν χαμηλό IQ μάλλον δεν έχουν ιδέα για τι μιλάνε και δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ σε βάθος με κάποιο άθλημα ή γυμναστική. Ο αθλητισμός στηρίζεται στην εξυπνάδα. Και αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι στον αθλητισμό είτε έχεις να κάνεις με φυσικούς είτε με ντοπαρισμενους, ο αθλούμενος μπαίνει σε μία διαδικασία να καταλάβει - μάθει - πειθαρχήσει το σώμα του και τον εαυτό του, ο οποίος είναι και ο χειρότερος εχθρός. Είναι και ο λόγος για το άπειρο κόμπλεξ μερικών ατόμων εδώ μέσα και στη κοινωνία ευρύτερα ;)

αυτο πιστευα κ γω παλαιοτερα ομως τελικα εχει να κανει με την εμπειρια...οπως καθως οδηγεις ενα αυτοκινητο μαθαινεις σιγα σιγα ν ανταπεξερχεσαι σε δυσκολιες που θα σου παρουσιαστουν το ιδιο ισχυει κ μ τα αθληματα δεν εχει να κανει με εξυπναδα ή βλακεια...γενικα οσο πιο συχνα συναναστρεφεσαι με κατι τοσο πιο καλα το μαθαινεις

Δημοσ.

γενικα οσο πιο συχνα συναναστρεφεσαι με κατι τοσο πιο καλα το μαθαινεις

δηλαδή η γιαγιά μου τώρα στα 90 τόσες δεκαετίες μέσα έξω στα νοσοκομεία πρέπει να είναι πρύτανης 

• Like 4
Δημοσ.

δηλαδή η γιαγιά μου τώρα στα 90 τόσες δεκαετίες μέσα έξω στα νοσοκομεία πρέπει να είναι πρύτανης 

πρυτανης πανω απο ολα πρεπει να σαι εσυ...πρυτανης μωριας

Δημοσ.

πρυτανης πανω απο ολα πρεπει να σαι εσυ...πρυτανης μωριας

Τη Μαρία δε θα την πιάνεις στο στόμα σου  :mad:

Δημοσ.

αυτο πιστευα κ γω παλαιοτερα ομως τελικα εχει να κανει με την εμπειρια...οπως καθως οδηγεις ενα αυτοκινητο μαθαινεις σιγα σιγα ν ανταπεξερχεσαι σε δυσκολιες που θα σου παρουσιαστουν το ιδιο ισχυει κ μ τα αθληματα δεν εχει να κανει με εξυπναδα ή βλακεια...γενικα οσο πιο συχνα συναναστρεφεσαι με κατι τοσο πιο καλα το μαθαινεις

Όση εμπειρία και να έχεις είτε μιλάμε για αθλήματα είτε για επαγγέλματα πάντα θα υπάρχει το καινούριο. Εκτός και αν μένεις στάσιμος σε κάτι οπότε δεν έρχεται αντιμέτωπος με νέες συνθήκες. Ή εμπειρία σίγουρα βοηθάει αλλά δεν αρκεί. Όπως και στο μπάσκετ και σε κάθε άθλημα το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό,σαφως μετράει και η εμπειρία αλλά αν δεν ξέρεις να προσαρμόζεσαι σε νέα δεδομένα έχεις χάσει τη μπάλα.
Δημοσ.

γενικα οσο πιο συχνα συναναστρεφεσαι με κατι τοσο πιο καλα το μαθαινεις

Αρα δεν υπαρχει λογος ουτε να διαβαζουμε στην ζωη μας ουτε να μαθαινουμε αρκει να συναναστρεφομαστε με κοσμο που το μαθαινει και θα το μαθουμε και εμεις και με ενα θαυμα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...