millboc Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Προσφορές σε γυαλιά ηλίου από το Sportsdirect.com http://gr.sportsdirect.com/flash-sale-five#dcp=1&dppp=100&OrderBy=price_asc&Filter=ASUB%5ESunglasses Έχει μεταξύ άλλων γυαλιά adidas, nike, reebok, lacoste... Αν συνδυαστεί και με άλλες αγορές από site συμφέρει πολύ, αφού οι τιμές είναι χώμα... 10
dali13gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Το Sportdirect είναι εγγύηση. Τι κακό είναι ότι έχει περίπου 15€ μεταφορικά αν θυμάμαι καλά. 1
drdedus Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Κοιτάω για κάνα polarized αλλά δεν βρίσκω. Αν πετύχει κανείς ας ποστάρει.
someone- Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Το Sportdirect είναι εγγύηση. Τι κακό είναι ότι έχει περίπου 15€ μεταφορικά αν θυμάμαι καλά.Ξεκινάει απο 10 νομίζω και μετα αναλόγως το μέγεθος της παραγγελίας
PavlosGiova Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 τι τιμες ξεπουληματος ειναι αυτες ρε παιδια ειναι οντως legit?
asemnos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 τι τιμες ξεπουληματος ειναι αυτες ρε παιδια ειναι οντως legit? Είναι όντως, το κάνει αρκετά συχνά και σε πολλά είδη. Έχω αγοράσει αρκετές φορές και μεγάλες παραγγελίες και ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. 1
stelios18120 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Όντως πολύ χαμηλές τιμές. Τι παίζει με τα μεταφορικά; Πόσο καιρό κάνουν ν ερθουν και με τι στελνουν;
asemnos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Τελευταία παραγγελία που είχα κάνει (150 ευρώ, μια τεράστια σακούλα σαν αυτές των απορριμάτων) τα μεταφορικά ήταν ακριβώς στο δεκάρικο νομίζω. Στέλνουν με DHL και ο χρόνος παράδοσης είναι στις 2 βδομάδες κατά μέσο όρο. 2
coyote2 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 γυρω στα 10 πράγματα ειναι 11 ευρω όταν θα βάζεται πραγματα τσεκάρεις και την τιμή πως θα ανεβαινει Τα γυαλιά αυτά τώρα ήρθαν στις προσφορές τα περισσότερα δε θα έχω ξαναδεί Εχω πάρει γυαλιά από το μαγαζί Δεν είχα πρόβλημα Κάποιοα μου βγήκαν λιγότερο σκούρα απ ότι τα περίμενα, αλλά για δεύτερα στην παραλία ειναι σουπερ Στα adidas nike reebook ειναι πολύ χώμα τιμές όμως και ειναι σχέδιο που υπάρχουν και στα επίσημα σιτε Κρίμα εβαλα παραγγελία προχτες!!!!
dali13gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Σε δύο παραγγελίες που είχα βάλει express delivery γιατί τις βιαζόμουν, ήρθαν σε 3 εργάσιμες με DHL.
stelios18120 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Τώρα με τόσο πανφθηνα που ειναι παίζει ν είναι γνήσια;;; Ή ζητάω πολλά;
stefanara Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Με πληρωμη ειστε οκ ; μου απορριπτει καθε καρτα
ektor1999 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Με πληρωμη ειστε οκ ; μου απορριπτει καθε καρτα Πληρωμή μόνο με paypal λόγω CC .Έχει 2 τρόπους αποστολής .Ο αργός με 10ε κάνει καμιά 10αρια μέρες και με 16ε ο γρήγορος σε 3 εργάσιμες . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα