Dinos_12345 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα. Καλοκαίριασε και δεν έχω τι να κάνω, διακοπές δεν παίζουν, οπότε λέω να εξερευνήσω λίγο τον κόσμο του προγραμματισμού παραπάνω. Είχα στο μυαλό μου να ασχοληθώ με SQL αλλά κάποιοι σε μεγαλύτερο έτος μου είπαν πως γίνεται καλό μάθημα στη σχολή μου, οπότε λέω αφού ακόμα δεν την χρειάζομαι, να αφήσω να την μάθω εκεί. Οπότε λέω να κάνω κάτι σχετικά με την Ruby. Έχω μάθει Ruby σε αρκετά καλό επίπεδο, από το Udacity, για το οποίο τελείωσα πριν κάτι ώρες το τελευταίο project. Έχω λοιπόν δύο επιλογές. Η μία είναι να πάρω ένα βιβλίο για Ruby και να εξερευνήσω παραπάνω, κυρίως το metaprogramming κομμάτι. Η άλλη είναι να ξεκινήσω το Rails, αλλά εκτός από το βιβλίο του Matz για τη Ruby έχω μαύρα μεσάνυχτα τι παίζει γενικά με τα βιβλία. Έχει κάποιος καμία καλή ιδέα; Thanks
DeltaLover Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μην περιορίζεσαι σε μια γλωσσα. Είναι καλό να επεκτείνεις την αντίληψη σου σε όλους τους βασικούς τρόπους προγραμματισμού. Το παρακάτω βιβλίο θα σε βοηθήσει να καταλάβεις σε βάθος τα generics και να γράψεις καλύτερο κώδικα στην κυρίως γλώσσα σου (παρότι αναφέρεται σε C++) 1
Κοτοπουλένιος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Αν δεν ξέρεις μαθηματικά, λύσε δύσκολες ασκήσεις μέχρι να φτάσεις στο αμήν ώστε να αποκτήσεις μαθηματική ωριμότητα που είναι το σημαντικότερο χαρακτηριστικό για όποιον θέλει το κάτι παραπάνω. Αλλιώς κοίταξε και SICP.
Dinos_12345 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Αν δεν ξέρεις μαθηματικά, λύσε δύσκολες ασκήσεις μέχρι να φτάσεις στο αμήν ώστε να αποκτήσεις μαθηματική ωριμότητα που είναι το σημαντικότερο χαρακτηριστικό για όποιον θέλει το κάτι παραπάνω. Αλλιώς κοίταξε και SICP. Με τα μαθηματικά έχω μεγάλη τρέλα, έχω πάει σε αρκετούς μαθηματικούς διαγωνισμούς της μαθηματικής εταιρίας, στο ΤΕΙ δεν δυσκολεύομαι καθόλου με τα μαθηματικά που έχω, γενικά τα πάω καλά. Ευτυχώς είχα καθηγητή που με έκανε με τον τρόπο του να τα αγαπήσω, και ever since, λιώνω για πάρτη τους
Aggeluska Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Με τα μαθηματικά έχω μεγάλη τρέλα, έχω πάει σε αρκετούς μαθηματικούς διαγωνισμούς της μαθηματικής εταιρίας, στο ΤΕΙ δεν δυσκολεύομαι καθόλου με τα μαθηματικά που έχω, γενικά τα πάω καλά. Ευτυχώς είχα καθηγητή που με έκανε με τον τρόπο του να τα αγαπήσω, και ever since, λιώνω για πάρτη τους τσεκαρε αυτο . νομιζω θα σου αρεσει . ουσιαστικα ειναι διαφορα μαθηματικα προβληματα τα οποια πρεπει να τα γραψεις στην γλωσσα προγραμματισμου της αρεσκιας σου. Ξερω δεν ειναι βιβλιο, αλλα ειναι κατι ευχαριστο να περνας την ωρα σου https://projecteuler.net/archives 2
Dinos_12345 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 τσεκαρε αυτο . νομιζω θα σου αρεσει . ουσιαστικα ειναι διαφορα μαθηματικα προβληματα τα οποια πρεπει να τα γραψεις στην γλωσσα προγραμματισμου της αρεσκιας σου. Ξερω δεν ειναι βιβλιο, αλλα ειναι κατι ευχαριστο να περνας την ωρα σου https://projecteuler.net/archives Μόλις μου έκαψες όλο το καλοκαίρι, κάθε βόλτα, πιθανή ευκαιρία για παραλία κλπ Θα το λιώσω. 1
Aggeluska Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Χαιρομαο που σ αρεσειιιιι χαχαχαχαχχαχαχα. Θα τα παρεις με την σειρα; και αν ναι εμημερωνε ποια κανεις, γιατι θα τα αρχίσω κ γω 1
Dinos_12345 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Χαιρομαο που σ αρεσειιιιι χαχαχαχαχχαχαχα. Θα τα παρεις με την σειρα; και αν ναι εμημερωνε ποια κανεις, γιατι θα τα αρχίσω κ γω Θα στείλω όταν τα αρχίσω γιατί περιμένω να μου έρθει το laptop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα