LongTom Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μόνο σαμπουάν και λοιπά αναλώσιμα σε μικρές συσκευασίες. Είναι πολύ βολικά για ταξίδια με αεροπλάνο που θέλεις μόνο την χειραποσκευή και δεν πρέπει να έχεις παραπάνω από 200ml μπουκάλια και ο χώρος είναι περιορισμένος γενικά. Από εκεί και πέρα αυτά είναι προορισμένα για κατανάλωση από τον πελάτη, τα πλήρωσα και εάν γουστάρω τα παίρνω ή τα αφήνω, γυφτιά είναι να σηκώσεις κλινοσκεπάσματα, πετσέτες και λοιπά που είναι του ξενοδοχείου. 2
stelios18120 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Εγώ δεν παίρνω ποτέ τίποτα.τα κάνω χρήση μέσα στο ξενοδοχείο ότι ειναι.αντε το πολύ πολύ να παρω κάνα σαπουνακι ή κανένα σαμπουάν επειδή είναι μικρό μέγεθος και βολευει στις μετακινήσεις μου,ωστε να έχω μαζί στην τσάντα μου. Σιγά μην πάρω τις κώλοπαντόφλες της μιας χρήσης ή πετσέτες λες και δεν έχω σπίτι μου. Έχω ενα φίλο που όταν μείνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου πριν φύγει το αφήνει καραγιαπι!! Παίρνει ότι υπάρχει,κωλοχαρτα,σαπουνια,μαχαιροπιρουνα από το εστιατόριο,παντοφλες,σεντονια,και είχε πάρει και την σαπουνοθηκη από το μπάνιο και είχε ξεβιδωσει το τηλεφωνακι του ντους επειδή ήταν καλό μ είπε και άφησε σκέτη την σωλήνα χαχαχαχαχα. Εντελώς γυφτια μιλάμε! Στην πενταήμερη όταν είχαμε πάει με το σχολείο έσπασαν κάτι μαλακισμενα τις πόρτες,τους νιπτήρες στο μπάνιο,τις τάβλες από τα κρεβάτια και βουλωσαν ολα τα σιφώνια με χαρτιά.οι ανθρώποι εκεί είχαν τρελαθεί! 2
zio10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Είχανε σκουφάκια μπάνιου και παντόφλες τα ξενοδοχεία που πηγαίνατε? Πολύ lux φάση. Εγώ δεν θα τα δοκίμαζα καν πάντως γιατί σιχαίνομαι, φαντάσου τις παντόφλες να τις χρησιμοποιούσε κανένας μπίχλας ή με τίποτε δερματολογικά στο πόδι. Και τα δύο αυτά είδη είναι μιας χρήσης. Μόνο σαμπουάν και λοιπά αναλώσιμα σε μικρές συσκευασίες. Είναι πολύ βολικά για ταξίδια με αεροπλάνο που θέλεις μόνο την χειραποσκευή και δεν πρέπει να έχεις παραπάνω από 200ml μπουκάλια και ο χώρος είναι περιορισμένος γενικά. Από εκεί και πέρα αυτά είναι προορισμένα για κατανάλωση από τον πελάτη, τα πλήρωσα και εάν γουστάρω τα παίρνω ή τα αφήνω, γυφτιά είναι να σηκώσεις κλινοσκεπάσματα, πετσέτες και λοιπά που είναι του ξενοδοχείου. Εγώ δεν συμφωνώ με το να ζητάει κάποιος συνέχεια σαμπουάν και αφρόλουτρα, δήθεν ότι τα τελείωσε, απλά για να τα πάρει μαζί του. Γυφτιά είναι κι αυτό αλλά δεν μπορείς να πεις και κάτι... Εγώ δεν παίρνω ποτέ τίποτα.τα κάνω χρήση μέσα στο ξενοδοχείο ότι ειναι.αντε το πολύ πολύ να παρω κάνα σαπουνακι ή κανένα σαμπουάν επειδή είναι μικρό μέγεθος και βολευει στις μετακινήσεις μου,ωστε να έχω μαζί στην τσάντα μου. Σιγά μην πάρω τις κώλοπαντόφλες της μιας χρήσης ή πετσέτες λες και δεν έχω σπίτι μου. Έχω ενα φίλο που όταν μείνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου πριν φύγει το αφήνει καραγιαπι!! Παίρνει ότι υπάρχει,κωλοχαρτα,σαπουνια,μαχαιροπιρουνα από το εστιατόριο,παντοφλες,σεντονια,και είχε πάρει και την σαπουνοθηκη από το μπάνιο και είχε ξεβιδωσει το τηλεφωνακι του ντους επειδή ήταν καλό μ είπε και άφησε σκέτη την σωλήνα χαχαχαχαχα. Εντελώς γυφτια μιλάμε! Είναι μέχρι να τον κάνουν ρεζίλι καμιά φορά και να τα πληρώσει χρυσά... 1
mary Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Ρε παιδιά, σοβαρά τώρα, υπάρχει κόσμος που να σηκώνει σεντόνια, μαξιλάρια, κουβερτες και πετσέτες από ξενοδοχεία;;;; ΓΙΑΤΊ; 1
LongTom Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Εγώ δεν συμφωνώ με το να ζητάει κάποιος συνέχεια σαμπουάν και αφρόλουτρα, δήθεν ότι τα τελείωσε, απλά για να τα πάρει μαζί του. Γυφτιά είναι κι αυτό αλλά δεν μπορείς να πεις και κάτι... Αναφέρομαι στην περίπτωση που παίρνεις αυτά που έχει ήδη στο δωμάτιο, όχι να ζητάς καθημερινά για να κάμεις στοκ.... 1
Vapir Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Έχω ενα φίλο που όταν μείνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου πριν φύγει το αφήνει καραγιαπι!! Παίρνει ότι υπάρχει,κωλοχαρτα,σαπουνια,μαχαιροπιρουνα από το εστιατόριο,παντοφλες,σεντονια,και είχε πάρει και την σαπουνοθηκη από το μπάνιο και είχε ξεβιδωσει το τηλεφωνακι του ντους επειδή ήταν καλό μ είπε και άφησε σκέτη την σωλήνα χαχαχαχαχα. Εντελώς γυφτια μιλάμε! καλά που δεν παίρνει και καμια καμαριέρα μαζί επειδή την βρίσκει μπάνικη 2
~mxls~ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Ρε παιδιά, σοβαρά τώρα, υπάρχει κόσμος που να σηκώνει σεντόνια, μαξιλάρια, κουβερτες και πετσέτες από ξενοδοχεία;;;; ΓΙΑΤΊ; Γιατί είναι γύφτοι, γι'αυτο. 7
zio10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Αναφέρομαι στην περίπτωση που παίρνεις αυτά που έχει ήδη στο δωμάτιο, όχι να ζητάς καθημερινά για να κάμεις στοκ.... Ναι το κατάλαβα, δεν το έγραψα για σένα καλά που δεν παίρνει και καμια καμαριέρα μαζί επειδή την βρίσκει μπάνικη Μπορεί να παίρνει αλλά είναι διακριτικός ο stelios και δεν το είπε! 2
Vapir Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 αν βέβαια σου δώσουν για πρωινό κάτι και το πάρεις μαζί δεν είναι γυφτιά , γυφτιά είναι αν πάρεις κάτι έξτρα , πχ να φας μέχρι εκεί που μπορείς και να βάλεις και στις τσέπες. Ποια η διαφορά αν το έχεις στο στομάχι σου λιωμένο ή στην τσέπη σου στο σακούλι να το φας μετά απο μια ώρα? το πλήρωσες δεν στο χάρισαν Μπορεί να παίρνει αλλά είναι διακριτικός ο stelios και δεν το είπε! μπορεί να παίρνει μόνο τα ενδιαφέροντα κομμάτια ωστε να μπορεί να τα κρύβει στην βαλίτσα αχχαχαχα 1
afentiko Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 οχι δε παει ετσι, ουτε με το φαι ουτε με τα σαπουνια. Δεν εχεις πληρωσει να φας ολο το μπουφε του ξενοδοχειου, εχεις πληρωσει να φας οσο μπορεις κατα τη διαρκεια του πρωινου (που διαρκει συνηθως γυσρω στις 3 ωρες). Αυτες τις 3 ωρες κατσε κ φαε οσο μπορεις κ οτι θελεις απο το μπουφε, δε μπορεις να παρεις μαζι σου τιποτα. Το οτι ολοι το κανουν κ δε σου λεει κανεις τιποτα ειναι γιατι δε προκειται να ασχοληθουν με τον καθε γυφτο που πηρε ενα μηλο ή ενα κρουασαν ή 2 σαπουνια. δουλευω σε ξενοδοχειο κ βλεπω συνεχως κινεζους κυριως να βγαινουν απο την αιθουσα του πρωινου μπουκωμενοι οσο δεν παει (φαι στο στομα) κ φαγητα στις τσεπες που προσπαθουν να μη φανουν αλλα τις εχουν γεμισει σε σημειο αν μη γινεται
zio10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 οχι δε παει ετσι, ουτε με το φαι ουτε με τα σαπουνια. Δεν εχεις πληρωσει να φας ολο το μπουφε του ξενοδοχειου, εχεις πληρωσει να φας οσο μπορεις κατα τη διαρκεια του πρωινου (που διαρκει συνηθως γυσρω στις 3 ωρες). Αυτες τις 3 ωρες κατσε κ φαε οσο μπορεις κ οτι θελεις απο το μπουφε, δε μπορεις να παρεις μαζι σου τιποτα. Το οτι ολοι το κανουν κ δε σου λεει κανεις τιποτα ειναι γιατι δε προκειται να ασχοληθουν με τον καθε γυφτο που πηρε ενα μηλο ή ενα κρουασαν ή 2 σαπουνια. δουλευω σε ξενοδοχειο κ βλεπω συνεχως κινεζους κυριως να βγαινουν απο την αιθουσα του πρωινου μπουκωμενοι οσο δεν παει (φαι στο στομα) κ φαγητα στις τσεπες που προσπαθουν να μη φανουν αλλα τις εχουν γεμισει σε σημειο αν μη γινεται Συμφωνώ, απλά επειδή συνήθως περισσεύει πρωινό δεν πολυασχολούνται...
stelios18120 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 καλά που δεν παίρνει και καμια καμαριέρα μαζί επειδή την βρίσκει μπάνικη Αν χωραγε στην βαλίτσα θα την έβαζε μέσα και αυτη ειμαι σίγουρος 1
Vapir Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 οχι δε παει ετσι, αν το λες σε εμένα θα σου απαντήσω, αν όχι αγνόησε το μήνυμα μου έτσι ακριβώς πάει. Αν δεν φάω τίποτα και πάρω μαζί μου ένα κρουασάν δεν μπορείς να με πεις γύφτο και αν το κάνεις απλά δεν σέβεσαι αυτόν που στα ακουμπάει και σου δίνει ψωμί να φας μιας και λες κ ο ίδιος πως δουλεύεις σε ξενοδοχείο . Συμφωνώ για όλα τα άλλα τα τραγικά με τα σαπούνια και τις πετσέτες ή να φας μέχρι να χεστείς και να βάλεις και στις τσέπες , αυτό που είπα όμως είναι σωστό. Θεωρώ γύφτο αυτόν που θα φάει εκεί μέχρι να ξεράσει επειδή "το πλήρωσε" αλλα δεν θεωρώ γύφτο αυτόν που θα πάρει μαζί του ένα κρουασάν ή ένα μήλο να το φάει αργότερα απο τη στιγμή που δεν έφαγε γιατι δεν γούσταρε εκείνη τη στιγμή.
Mau-Maus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δεν παίρνω τίποτε γιατί το θεωρώ γυφτιά και γιατί τα σαπούνακια έχουν 50 λεπτά στα σούπερ μάρκετ! Έχω βρεθεί άπειρες φορές σε ξενοδοχεία μια φορά μόνο έκανα μια κακή πράξη και το σκέφτομαι ακόμη γαμωτο και έχω τύψεις! Ας το πω εδώ να το βγάλω από μέσα μου, βρέθηκα πριν πολλά χρόνια σε μικρό παραθαλάσσιο πολύ όμορφο μέρος αρκετά χλμ μακριά από Αθήνα να περάσω 2ήμερο με γκομενακι,δεν έβρισκα ξενοδοχείο πουθενά, ήταν όλα κλεισμένα, πήγαμε εντελώς απροετοίμαστα και στο άσχετο λίγο πριν φύγω βρήκα ένα πολύ όμορφο δωμάτιο μόλις το είχε φτιάξει ο τύπος χωρίς καν ρεσεψιόν ακόμη, τέλειο μέσα ψυγείο τηλεόραση κλιματισμό κομπλέ όλα, μπαίνω μέσα και δεν μου ζήτησε ούτε ταυτότητα ούτε λεφτά ούτε τίποτα, μου λέει τα λέμε όταν φύγεις! Κάθισα την πρώτη μέρα, την δεύτερη νύχτα κατά της 4 το πρωί μπαίνουμε στο αμάξι και γινόμαστε Λούηδες! Κάνα 60 ευρώ ήταν αν θυμάμαι καλά το 2ήμερο, με έκανε κλέφτη με το ζόρι ο τύπος, να του δίνω ταυτότητα και να μην την παίρνει με τίποτα μιλάμε! Τότε έλεγα καλά έκανα και Μαλακιες, τώρα έχω τύψεις έτσι μου ρχεται να περάσω καμιά μέρα να του αφήσω τα λεφτά, αν ήταν κοντά θα το έκανα σίγουρα! Πάντως έτσι όπως έφυγα σαν κλέφτης μέσα στην νύχτα και χωρίς να έχει κανένα στοιχείο μου θα μπορούσα να του σηκώσω όλο το δωμάτιο κυριολεκτικά εγώ δεν του πείραξα ούτε οδοντογλυφίδα, μόνο τα λεφτά αλλά δεν φταίω εγώ αυτός με έκανε κλέφτη με το ζόρι Χαχαχα
stelios18120 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Ρε παιδιά, σοβαρά τώρα, υπάρχει κόσμος που να σηκώνει σεντόνια, μαξιλάρια, κουβερτες και πετσέτες από ξενοδοχεία;;;; ΓΙΑΤΊ; Έλα ντε και εγώ αυτό τον ειχα ρωτησει και μ είχε πει έλα μωρέ σιγά τόσα εχουν. Ακού απάντηση τώρα.. και τ λέω οκ οτι πεις.δεν ήθελα να δώσω συνέχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα