Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα το λες κ μονη σου, να πληθεις αυριο σπιτι σου, να το φας μετα απο μια ωρα. Κ αν ενας θελει να παρει ενα ταπερακι αν το φαι μετα απο μια μερα ας πουμε ( ή στο καραβι στο γυρισμο λολ... ) Πες οτι δεν πας σε ενα ξενοδοχειο, πας κ μενεις στο σπιτι συγγενων ή φιλων σου και σου εχουν ετοιμασει ενα δωματιο με ενα κρεββατι για να κοιμηθεις. Τρως κανονικα μαζι τους, κάνεις μπανιο εκει κ κανεις οτι θα εκανες κ στο ξενοδοχειο. Τι διαφορα εχει το ενα με το αλλο? Και οι δυο σε φιλοξενουν (φιλοι ή ξενοδοχειο) απλα στη μια περιπτωση δε πληρωνεις γιατι τους ξερεις ενω στην αλλη πληρωνεις γιατι δεν τους ξερεις κ προσφερουν υπηρεσιες. Σκεψου το ετσι λοιπον, ειναι ακριβως το ιδιο πραμα το ξενοδοχειο ειναι σαν το φιλο σου που θα σε φιλοξενησει καποιες μερες.

(απαγορευεται απο τους κανονισμους του ξενοδοχειου οχι απο καποιο νομο. ρωτα σε οποιο ξενοδοχειο κ να πας "μπορω να παρω το Χ να το φαω αργοτερα? " θα σου πουν "οκ αλλα κανονικα δεν επιτρεπεται" , δοκιμασε το )

κ αλλο παραδειγμα : τα ψυγεια (οχι τα mini bars) ορισμενες φορες μπορει να εχουν μπουκαλια με νερο κ μπυρες μεσα στην τιμη του δωματιου. Αυτα αν θελεις να τα καταναλωσεις πρεπει να γινει μεσα στις μερες που θα εισαι εκει. Δεν γινεται τη μερα που φευγεις να παρεις το μπυρωνι κ να το "πουλησεις" (ακραιο σεναριο) σε ενα χαζο τουριστα που ψαχνει για μπυρα. Αυτο σε ολους θα φαινεται λογικο. Ε με την ιδια λογικη ισχυει κ για το μπουφε κ για το οτιδηποτε αλλο.

Δε λεω να μη παιρνετε, καντε το, απλα να ξερετε οτι απαγορευεται (κανεις δε θα σας πει κατι)

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μα δεν σου ειπε κανεις οτι ειναι δικο σου προβλημα. Εμενα μου ειχαν πει στο ξενοδοχειο θα χρειαστει να κρατησουμε την ταυτοτητα σας το δέχεστε κυριε? αν το δέχεστε καλως αν δεν το δέχεστε μπορει να μιλουσαν με τον προϊσταμενο και να ελεγαν εχουμε εναν εδω που δεν θελει ξερω γω τι κανουμε? αλλα εγω το δέχτηκα γιατι οπως εγραψα και πιο πανω δεν ειναι κάτι ειτε στοιχεια σου ζητησουν ειτε ταυτοτητα αφησεις ενα και το αυτο.Και επισης δεν μου φάνηκε παραλογη απαιτηση.

Δεν μπορει να σου ζητησει ολα τα χρηματα εξαρχης διοτι καταρχην δεν ξέρεις αμα το ξενοδοχειο σου κάνει στην διαφημιση μπορει να ειναι αλλιως απο οτι στην πραγματικοτητα.

Ορισμενοι πάντως να ξέρεις ενα αυστηρο ελεγχο τον χρειάζονται για να τους κοπει ο άερας γιατι νομιζουν οτι θα την φέρουν στον άλλον και θα βγουν και απο πανω μετά.Οποτε καλυτερα ειτε να τους τον κοψεις απο την αρχη ειτε να μη συνεργαστειτε καθολου. Εγω αυτο θα ελεγα και στους υπαλληλους μου αν ειχα μάγκες δειξτε τον καλυτερο σας εαυτό να ειστε ευγενικοι και οχι εριστικοι αλλα αμα ο άλλος ειναι μυστηριος και εριστικος μην μασήσετε να του απαντησετε ανάλογα και ας φυγει στα @@ μας.

Το πιο απλο περιστατικο το επαθα προχθες ειχα πάει να πάρω παγωτο (2 ευρω η μπάλα στο μεταξυ) και η κοπελιτσα που εβαζε ετρεμε το χέρι της .... βαζει την μια της κανω δεσποινις αυτο δεν ειναι μπάλα παγωτου ειναι λιγο, λεει καλα θα σας βαλω λιγο ακομα (εβαλε μια κουτσουλια) παει να μου δωσει ενα παγωτο 2 μπαλες υποτιθεται το οποιο δεν γεμιζε καν το κυπελάκι και ηθελε και 4 ευρώ.

Της κανω καλα ειναι 2 μπαλες αυτο? λεει τι να σας πω ειμαι καινουργια και μου εχουν πει να βάζω συγκεκριμενη ποσοτητα. Εντάξει της κανω δεν θα το πάρω ευχαριστώ και την άφησα με το παγωτο στο χέρι. Πηγα πιο κάτω σε ζαχαροπλαστειο με καλυτερο παγωτο και οχι σκονη με 1,5 ευρω η μπάλα και που δεν έτρεμε το χέρι τους να βάλουν.

Κάθε μαγαζι εχει την πολιτική του αλλοι θέλουν να κλέψουν τον πελάτη αλλοι θέλουν να τους κλέψει ο πελάτης κοιμουνται ορθιοι συνηθως και άλλοι (οι καλυτεροι για μενα) απλα έχουν μια νορμαλ κατασταση και μια ισοροπια ουτε κλεβουν ουτε τους αφηνουν να τους κλέψουν.

Ο κάθε μεγαζάτορας έχει δικαίωμα να βάζει ότι τιμή θέλει και ότι ποσότητα θέλει.

Δεν ισχύει μεγάλη τιμή --> μεγάλη ποσότητα.

Μπορεί να είναι μεγάλη τιμή (δεν λέω για το συγκεκριμένο παράδειγμα) γιατί το παγωτό είναι εξαιρετικής ποιότητας.

Δημοσ.

Πόσο μίζερος πρέπει να εισαι για να τσακώνεσαι με τους υπαλλήλους για μιση μπαλα παγωτο ρε φιλε ?

και στο κατω κατω αν δεν το αντεχει η τσέπη σου αυτο με τα δυο ευρω να πας να παρεις  αλλο με μισο ευρω την μπαλα ,

μην κάθεσαι και γίνεσαι γύφτος για 10 γραμμάρια παγωτό, έλεος δηλαδη ! 

Πήγα τις προάλλες και πήρα σουβλάκια γύρο κοτόπουλο και η κοπέλα που μου τα έφτιαξε μου έβαλε υπερβολικά λίγο κρέας μέσα, μιλάμε το γέμισε μαρούλι και ντομάτα (ετσι το τρώω) και απο κρέας μια σταλιά, σχεδόν καθόλου!

προς στιγμήν ειπα να της βαλω χερι αλλα μετα λεω δεν βαριέσαι , θα χαλάσω την ζαχαρένια μου και θα γίνω γύφτος για ενα κωλοσουβλακι ? δεν αξίζει ..

Της χαμογέλασα της ειπα ευχαριστώ πολύ και έφυγα , απλα δεν πρόκειται να ξαναπατήσω πότε εκει.

Μην χαλιέστε με ασήμαντα πράγματα βρε, χαμογελάστε στους συνανθρώπους σας και  κοιτάξτε να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι, το μονο που κερδίζετε με αυτήν σας την συμπεριφορά είναι να μην έχετε φίλους και να σας βρίζουν όλοι πίσω απο την πλάτη σας .

• Like 2
Δημοσ.

Ο κάθε μεγαζάτορας έχει δικαίωμα να βάζει ότι τιμή θέλει και ότι ποσότητα θέλει.

Δεν ισχύει μεγάλη τιμή --> μεγάλη ποσότητα.

Μπορεί να είναι μεγάλη τιμή (δεν λέω για το συγκεκριμένο παράδειγμα) γιατί το παγωτό είναι εξαιρετικής ποιότητας.

Λάθος. Ο κάθε μαγαζάτορας έχει δικαιωμα να βάζει την ποσοτητα που οριζεται από τις αγορανομικές διατάξεις.

Δεν μπορει να σου βάλει μια σκατουλα και να σου πει αυτό είναι μια μπάλα.

Μιλάει και ο Μάους για μιζέρια και καλοσυνη που πηγε το γκομενάκι σε ξενοδοχειο που δεν ειχε ανοιξει καν με μετριες εγκαταστάσεις και φέσωσε και τον ιδιοκτήτη στο φευγιο μέσα στην νυχτα σαν τον κυνηγημενο μετα μπηκε εδώ να μας γραψει ότι έχει τυψεις για αυτό και σκέφτεται να περάσει να δώσει τα χρηματα αλλα αμα δεν του κοψουν αποδειξη θα τα κρατησει. Μάους γελάει ο κοσμος πραγματικά. Εμενα δεν μπορεις να με δουλεψεις πάντως και το ξέρεις. :cry:  :cry:

Κατά τα αλλα αυτά που γραφεις είναι κινέζικα , δεν τσακωθηκα με κανεναν αλλα θα τους μαθω να γινουν καλοι επαγγελματιες και να μην κοροϊδεύουν το κοσμο. Είναι υποχρεωμένοι να βάζουν την μεριδα που πληρώνονται αν όχι θα το φάνε μονοι τους. Δεν τσακωθηκα με κανεναν ειδα ότι εβαλε λειψες μεριδες και της ειπα ότι δεν τις θέλω. Διαβασε καλυτερα. Ελληνικά είναι.

Όχι δεν θα φυγω με κανενα χαμογελο θα το βαλει όπως πρεπει και αμα δεν θελει τοτε θα φυγω και θα τους πω ότι δεν θα ξαναπάω κιολας. Τις πονηριές λιγη μεριδα πολλα χρηματα αλλού. Κλαιγονται για την Τροικα μετά. Δε πα να τους τσακισει.

• Like 1
Δημοσ.

Ισχύει αυτό να σ βάζουν πολύ μικρή ποσότητα από κάτι πχ λίγο γύρο στο σουβλάκι ή λίγες πατάτες ή μπάλα παγωτού μία κουτσουλιά. Μ έχουν τύχει όλα αυτά.

Στην αρχή είπα να φύγω αλλα λέω δεν γαμιεται ας το πάρω και δεν ξαναπαω ποτέ μου.

Ένα σουβλατζίδικο που το έκανε αυτό με την μικρή ποσότητα και δεν σ έδινε και ούτε 1 χαρτοπετσέτα με το σουβλάκι (κοινός ο τύπος που βγάζει από την μυγα ξυγκι) σε ένα 6μηνο έκλεισε λόγω μειωμένης πελατείας έμαθα.στο άλλο στενό παρακάτω ένα σουβλατζίδικο είναι τιγκα στον κοσμο γιατί ο τύπος είναι large και δεν κανει γυφτιες.

Όποιος μιζεριαζει το κλείνει το μπουρδελο του γιατί ο πελάτης βλέπει δεν είναι μαλακας!

• Like 1
Δημοσ.

παλια ημουν τεντιμπόης, μονος μου το είπα οτι εκανα κακιά πραξη

τωρα που μεγάλωσα ομως έβαλα μυαλο και θέλω να επανορθώσω, πες στον φιλου σου τον Μοχάμεντ που κάνετε μαζι προπόνηση να του τα δώσω να τα πάει αυτος τα λεφτά ,

τον κερνάω και δυο μπάλες παγωτό απο αυτό με τα 2 ευρώ πες του αχχαχαχαχα κλαιωωωωωω  :-D :-)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Λάθος. Ο κάθε μαγαζάτορας έχει δικαιωμα να βάζει την ποσοτητα που οριζεται από τις αγορανομικές διατάξεις.

Δεν μπορει να σου βάλει μια σκατουλα και να σου πει αυτό είναι μια μπάλα.

.

Αγορανομικές διατάξεις για το μέγεθος της μπάλας στο παγωτό;

Μιλάμε σοβαρά;

Είναι ανάλογα το μαγαζί όπως ξαναείπα και το τι παγωτό έχει.

Δεν σου αρέσει για τον χψ λόγο;

Δεν ξαναπαίρνεις από εκεί.

Δημοσ.

Μιλάμε σοβαρά;

Όχι δεν ξαναπαιρνω. Δεν θα το πάρω ουτε την πρώτη φορα. Αυτοι θα σπαστουν γιατι αυτοι πανε να κανουν τη μαλακια δεν θα σπαστω εγω να κάτσω να φάω μια ποσοτητα την οποια δεν εγκρινω και όχι μονο εγω ο καθενας. Καταλαβες σε ποιο σημειο είμαι γύφτος? :cry:

Και δεν είναι το παγωτο ένα παράδειγμα είναι , ολη η νοοτροπια που ακολουθει αυτά τα σκυλολόια παλια είχαμε εργατη μεσα στο σπιτι εβαζε πλακακια ηθελε να κανει ότι ηθελε αυτος γιατι? εγω δεν τον πληρωνω? λογικο δεν είναι να θέλω λεπτομερεια? το λεω αυτό στην περιπτωση που του πεις κατι και δυσανασχετησει όχι να πει ναι εκανα λαθος θα το φτιάξω εγω. Εκει δεν του λες τιποτα.

Μιλάμε σοβαρά;

Ψαξε εχει αγορανομικες διατάξεις βεβαια κάθε εστιατοριο- μαγαζι εστιασης πρεπει να εχει εντυπο παραπονων γενικα εχει πολλα άλλο αμα δεν τα ψάχνουν αυτοι που πρεπει γιατι θελουν να πληρώνονται και να κάθονται κοιμούνται τον ύπνο του δικαιου για αυτό δεν τα ψάχνουν. Και αφου δεν τα ψάχνουν δεν βεβαιώνουν και παραβαση να μαθευτεί από το κοσμο να αντιληφθεί ότι οντως αυτό είναι σημειο ελεγχου δεν είναι ο καθενας ανεξέλεγκτος αντε ανοιξα μια επιχειρηση κανω ότι γουστάρω.

• Like 1
Δημοσ.

Μιλάμε σοβαρά;

Καλά ναι η φυσιολογική μπάλα γι αυτόν είναι να βάλει η κοπελα το μαραφέτι μέσα στο παγωτό και να το βγάλει ολο και να του το δώσει να το πάρει σπίτι!

επίσης λεει με ειδε και έτρεμε το χερι της , σκέψου με τι 'χαμόγελο' έσκασε μύτη στο μαγαζι χααχαχαχαχαχ :) :-D

• Like 1
Δημοσ.

παλια ημουν τεντιμπόης, μονος μου το είπα οτι εκανα κακιά πραξη

τωρα που μεγάλωσα ομως έβαλα μυαλο και θέλω να επανορθώσω, πες στον φιλου σου τον Μοχάμεντ που κάνετε μαζι προπόνηση να του τα δώσω να τα πάει αυτος τα λεφτά ,

τον κερνάω και δυο μπάλες παγωτό απο αυτό με τα 2 ευρώ πες του αχχαχαχαχα κλαιωωωωωω  :-D :-)

εΓΩ θα του τα πω αποφασισε όμως και εσυ φιλε μου τι θες να του πρωτοπω γιατι στα μηνυματα σου παιζουν από 10 τροποποιήσεις κάθε φορά μέχρι και διαγραφη αυτου που εχεις γράψει :cry:

Δημοσ.

εΓΩ θα του τα πω αποφασισε όμως και εσυ φιλε μου τι θες να του πρωτοπω γιατι στα μηνυματα σου παιζουν από 10 τροποποιήσεις κάθε φορά μέχρι και διαγραφη αυτου που εχεις γράψει :cry:

καλά ναι , βασικα στο #124 μήνυμα σου εχεις κανει 30 edit  σε μισο λεπτο  χαχαχαχαχαχα κλαιω :-D :-)

Δημοσ.

Καλά ναι η φυσιολογική μπάλα γι αυτόν είναι να βάλει η κοπελα το μαραφέτι μέσα στο παγωτό και να το βγάλει ολο και να του το δώσει να το πάρει σπίτι!

επίσης λεει με ειδε και έτρεμε το χερι της , σκέψου με τι 'χαμόγελο' έσκασε μύτη στο μαγαζι χααχαχαχαχαχ :) :-D

Αυτό είναι ψέμμα δεν το έγραψα ποτέ. Έγραψα "η κοπελιτσα που εβαζε το παγωτο ... ετρεμε το χέρι της..."

Μιλάμε σοβαρά;

Καλή μου το ότι δεν θα ξαναπάρω από εκει είναι σιγουρο αλλα δεν θα φυγω βουβός αυτό λεμε. Θα γινει μια παρατηρηση γιατι δεν μπορουν να μας κοροϊδεύουν μεσα στη μουρη μας. Αυτοι ολοι νομιζουν ότι μπορουν να το κάνουν και να μην πάρουμε χαμπάρι θα φυγεις με χαμογελο όπως λεει ο φιλος μας ο Μάους και από πισω θα λεει τον δουλεψα καλά.

Και σε κλάμπ εχω κανει παρατηρηση σε σερβιτορα η οποια δεν μαζευε ένα γυαλι στην ακρη που ειχε γινει μαχαιρι και θα μπορουσε να το πατησει κάποιος η απαντηση της ηταν " Δεν θα τραυματιστεί κανεις μην ανησυχείτε..." την κοιταξα λιγο σε φαση τι βλημα εισαι εσυ αλλα δεν εκανα άλλο θεμα μετα από λιγο λεω στον φιλο πινουμε το ποτο και φευγουμε και δεν μας ξαναβλεπουν εδώ μεσα.

Προφανως δεν εκανα θεμα γιατι αυτό το κοριτσακι εκει που το έχουν βαλει να παριστανει την ωραια σερβιτορα τέτοιες εντολές και οδηγιες έχει παρει και από τους από πάνω τι να πάω εγω να πω μετά? δε πα να γαμηθειτε λεω σηκωνομαι και φευγω.

Την παρατηρηση όμως οφείλεις να την κανεις αμα αντιληφθείς κατι αυτό σου λεω το ότι δεν θα ξαναπατήσεις εννοείται αμα μου το πει και ο υπεύθυνος θα του πω ρε φιλε πλακα κανεις? εχεις λαθος μου το παιζεις μαγκας και θα ξαναπατησω κιολας? αυτό είναι δεδομενο. Απλα ελπιζεις μπας και πετυχεις κανεναν σοβαρο επαγγελματια που βλεπει ότι εχεις δικιο σε αυτό που του λες.

Δημοσ.

Μα δεν σου ειπε κανεις οτι ειναι δικο σου προβλημα. Εμενα μου ειχαν πει στο ξενοδοχειο θα χρειαστει να κρατησουμε την ταυτοτητα σας το δέχεστε κυριε? αν το δέχεστε καλως αν δεν το δέχεστε μπορει να μιλουσαν με τον προϊσταμενο και να ελεγαν εχουμε εναν εδω που δεν θελει ξερω γω τι κανουμε? αλλα εγω το δέχτηκα γιατι οπως εγραψα και πιο πανω δεν ειναι κάτι ειτε στοιχεια σου ζητησουν ειτε ταυτοτητα αφησεις ενα και το αυτο.Και επισης δεν μου φάνηκε παραλογη απαιτηση.

Δεν μπορει να σου ζητησει ολα τα χρηματα εξαρχης διοτι καταρχην δεν ξέρεις αμα το ξενοδοχειο σου κάνει στην διαφημιση μπορει να ειναι αλλιως απο οτι στην πραγματικοτητα.

Ορισμενοι πάντως να ξέρεις ενα αυστηρο ελεγχο τον χρειάζονται για να τους κοπει ο άερας γιατι νομιζουν οτι θα την φέρουν στον άλλον και θα βγουν και απο πανω μετά.Οποτε καλυτερα ειτε να τους τον κοψεις απο την αρχη ειτε να μη συνεργαστειτε καθολου. Εγω αυτο θα ελεγα και στους υπαλληλους μου αν ειχα μάγκες δειξτε τον καλυτερο σας εαυτό να ειστε ευγενικοι και οχι εριστικοι αλλα αμα ο άλλος ειναι μυστηριος και εριστικος μην μασήσετε να του απαντησετε ανάλογα και ας φυγει στα @@ μας.

Το πιο απλο περιστατικο το επαθα προχθες ειχα πάει να πάρω παγωτο (2 ευρω η μπάλα στο μεταξυ) και η κοπελιτσα που εβαζε ετρεμε το χέρι της .... βαζει την μια της κανω δεσποινις αυτο δεν ειναι μπάλα παγωτου ειναι λιγο, λεει καλα θα σας βαλω λιγο ακομα (εβαλε μια κουτσουλια) παει να μου δωσει ενα παγωτο 2 μπαλες υποτιθεται το οποιο δεν γεμιζε καν το κυπελάκι και ηθελε και 4 ευρώ.

Της κανω καλα ειναι 2 μπαλες αυτο? λεει τι να σας πω ειμαι καινουργια και μου εχουν πει να βάζω συγκεκριμενη ποσοτητα. Εντάξει της κανω δεν θα το πάρω ευχαριστώ και την άφησα με το παγωτο στο χέρι. Πηγα πιο κάτω σε ζαχαροπλαστειο με καλυτερο παγωτο και οχι σκονη με 1,5 ευρω η μπάλα και που δεν έτρεμε το χέρι τους να βάλουν.

Κάθε μαγαζι εχει την πολιτική του αλλοι θέλουν να κλέψουν τον πελάτη αλλοι θέλουν να τους κλέψει ο πελάτης κοιμουνται ορθιοι συνηθως και άλλοι (οι καλυτεροι για μενα) απλα έχουν μια νορμαλ κατασταση και μια ισοροπια ουτε κλεβουν ουτε τους αφηνουν να τους κλέψουν.

Μπορεί να το κάνει (και οι περισσότεροι το κάνουν βασικά).

Πόσο μίζερος πρέπει να εισαι για να τσακώνεσαι με τους υπαλλήλους για μιση μπαλα παγωτο ρε φιλε ?

και στο κατω κατω αν δεν το αντεχει η τσέπη σου αυτο με τα δυο ευρω να πας να παρεις  αλλο με μισο ευρω την μπαλα ,

μην κάθεσαι και γίνεσαι γύφτος για 10 γραμμάρια παγωτό, έλεος δηλαδη ! 

Πήγα τις προάλλες και πήρα σουβλάκια γύρο κοτόπουλο και η κοπέλα που μου τα έφτιαξε μου έβαλε υπερβολικά λίγο κρέας μέσα, μιλάμε το γέμισε μαρούλι και ντομάτα (ετσι το τρώω) και απο κρέας μια σταλιά, σχεδόν καθόλου!

προς στιγμήν ειπα να της βαλω χερι αλλα μετα λεω δεν βαριέσαι , θα χαλάσω την ζαχαρένια μου και θα γίνω γύφτος για ενα κωλοσουβλακι ? δεν αξίζει ..

Της χαμογέλασα της ειπα ευχαριστώ πολύ και έφυγα , απλα δεν πρόκειται να ξαναπατήσω πότε εκει.

Μην χαλιέστε με ασήμαντα πράγματα βρε, χαμογελάστε στους συνανθρώπους σας και  κοιτάξτε να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι, το μονο που κερδίζετε με αυτήν σας την συμπεριφορά είναι να μην έχετε φίλους και να σας βρίζουν όλοι πίσω απο την πλάτη σας .

Καταλαβαίνω και την αντίδραση του DDevil αν και προσωπικά θα έκανα αυτό που έκανες κι εσύ. Είναι ανάλογα τον άνθρωπο πιστεύω :)

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε από τη στιγμη που εχει επιχειρηση και πουλάει παγωτο για ποιο λογο να του τη χαρισω? αυτος χαριζεται? αυτος λεει στους υπαλληλους του βαλτε λιγες ποσοτητες. Αυτος είναι ο γυφτος όχι εγω εμενα ότι μου ζητάει του το δινω σε λεφτά.

Αμα σου πωλούσε δηλαδή τέντες θα δεχοσουν να σε κλέψει μισο μέτρο και να μπαινει ο ήλιος? εκει θα έφευγες με το χαμογελο?

δυστυχως παιδια οι συναλλαγες δεν είναι ετσι θα αναγκαστείς να γινεις και κακος και δυσάρεστος ειδικα σε άτομα που πανε εξαρχής να σε κλέψουνε εγω είμαι ηδη προετοιμασμένος πάντως εσεις εντάξει χαμογελο και καλη καρδιά ... μην σας πουν και γυφτους :cry:

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Όχι δεν ξαναπαιρνω. Δεν θα το πάρω ουτε την πρώτη φορα. Αυτοι θα σπαστουν γιατι αυτοι πανε να κανουν τη μαλακια δεν θα σπαστω εγω να κάτσω να φάω μια ποσοτητα την οποια δεν εγκρινω και όχι μονο εγω ο καθενας. Καταλαβες σε ποιο σημειο είμαι γύφτος? :cry:

Και δεν είναι το παγωτο ένα παράδειγμα είναι , ολη η νοοτροπια που ακολουθει αυτά τα σκυλολόια παλια είχαμε εργατη μεσα στο σπιτι εβαζε πλακακια ηθελε να κανει ότι ηθελε αυτος γιατι? εγω δεν τον πληρωνω? λογικο δεν είναι να θέλω λεπτομερεια? το λεω αυτό στην περιπτωση που του πεις κατι και δυσανασχετησει όχι να πει ναι εκανα λαθος θα το φτιάξω εγω. Εκει δεν του λες τιποτα.

Ψαξε εχει αγορανομικες διατάξεις βεβαια κάθε εστιατοριο- μαγαζι εστιασης πρεπει να εχει εντυπο παραπονων γενικα εχει πολλα άλλο αμα δεν τα ψάχνουν αυτοι που πρεπει γιατι θελουν να πληρώνονται και να κάθονται κοιμούνται τον ύπνο του δικαιου για αυτό δεν τα ψάχνουν. Και αφου δεν τα ψάχνουν δεν βεβαιώνουν και παραβαση να μαθευτεί από το κοσμο να αντιληφθεί ότι οντως αυτό είναι σημειο ελεγχου δεν είναι ο καθενας ανεξέλεγκτος αντε ανοιξα μια επιχειρηση κανω ότι γουστάρω.

Δεν σε είπα γύφτο.

Έχεις δικαίωμα να πάρεις ότι θέλεις και σε όποια ποσότητα θέλεις, αλλά και ο μαγαζάτορας έχει δικαίωμα να καθορίζει την ποσοτητα που θα βάλει.

Εσύ τι κάνεις σε μια τέτοια περίπτωση;

Πας σε μαγαζί που βάζουν τις ποσότητες που θες. Απλό

Είναι σαν να κάτσω εγώ να παραπονιέμαι γιατί τα γλυκά διάσημου ζαχαροπλαστείου της Αθήνας είναι πολύ μικρότερα και πολύ πιο ακριβά από αυτό της γειτονιάς μου.

Εεεε ο μεν κάνει γλυκά γαλλικού επιπέδου, ο άλλος της κακιάς ώρας.

Επίσης, πολύ δημοφιλές ζαχαροπλαστείο στο κέντρο, οι τιμές για τα παγωτά του είναι τσιμπημένες και οι ποσότητες του είναι μικρές.

Αλλά η ποιότητα του του παγωτού τους είναι πάνω από το εξαιρετικό! Εεε εγώ τα δίνω για τέτοιο παγωτό, εσύ μην τα δώσεις.

Όλα έχουν να κάνουν σε σχέση με τα γούστα και τις προτιμήσεις μας.

Για εμένα π.χ ποιότητα >>>> ποσότητα

Υ.Γ Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα μεταξύ τους, άλλο η τέντα άλλο το φαί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...