Dark-Oblivion Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Καλησπερα σε ολο το κοσμο. Θελω βοηθεια ΕΠΕΙΓΟΝ !!! Εχω μια καρτα ηχου Asus D2X και καταλαθος κοπηκε η 4πινη βαση που παιρνει τροφοδοσια. :( Ξερει κανεις που μπορω να βρω τετοιο ανταλλακτικο να την αλλαξω μονος Η καποιος που κανει τετοια δουλεια (και να εχει και το ανταλλακτικο)??? Ευχαριστω εκ το προτερων!!
Dark-Oblivion Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 http://images.hardwarecanucks.com/image/robscix/Snd_Cards/Xonar%20DX/connectors/pwr.jpg αυτο εδω ειναι 1
Xristaras12 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 έχεις σπάσει την υποδοχή; έχει ξεκολλήσει; ίσως έχω μια ιδέα αν δεν μπορεί να βρεθεί ανταλλακτικό
Dark-Oblivion Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 έχεις σπάσει την υποδοχή; έχει ξεκολλήσει; ίσως έχω μια ιδέα αν δεν μπορεί να βρεθεί ανταλλακτικό Κοπηκαν και τα 4 πινς ακριβως εκει που κανουν γωνια.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 βρες ένα παλιό floppy ίδια υποδοχή είναι. Πήγαινε σε εναν ηλεκτρονικό,να ξεκολλήσει απο τη δισκετα και να στο κολλήσει στη καρτα. Αρκεί να μην έχεις σηκώσει πίστα στη καρτα ηχου.
John-lamia Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Κλασική περίπτωση σε αυτήν την κάρτα . Εγώ τα κόλλησα επάνω την γωνιά κ είναι μία χαρά. 1
Ogil Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δοκίμασε να βάλεις από floppy και δες αν κάνει και του cpu fan... 1
Dark-Oblivion Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Κλασική περίπτωση σε αυτήν την κάρτα . Εγώ τα κόλλησα επάνω την γωνιά κ είναι μία χαρά. Προσπαθησα αλλα δεν επιανε και πολυ το καλαι λογο του οτι ειναι επιχρυσομενα τα pins.
John-lamia Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Προσπαθησα αλλα δεν επιανε και πολυ το καλαι λογο του οτι ειναι επιχρυσομενα τα pins. Σιγά την επιχρύσωση ! Χαζό μπογιά είναι για την υγρασία, ξυσε λίγο και μετά κολλατα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα