Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα προσπαθω να αγορασω αυτα τα 2 πραγματακια απο ebay

http://www.ebay.com/itm/391481963204?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

http://www.ebay.com/itm/381679001010?_trksid=p2055119.m1438.l2649&var=650742143146&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

και οταν παω να κανω την πληρωμη με paypal δεν με αφηνει και μου εμφανιζει αυτο το μηνυμα

(We can't process your payment. Please select a different payment method or check your payment details including your billing address.)Ενω τα εχω τσεκαρει ολα πολλες φορες...Τι συμβαινει?

Δημοσ.

Αν δεν έχεις χρήματα στο Paypal Balance μην προσπαθείς με τον παλιό τρόπο. Πρέπει να κάνεις μεταφορά χρημάτων να φορτίσεις το Balance και μετά να κάνεις αγορές.

Δημοσ.

Καλημερα... Αυτα μπορεις να τα αγορασεις αλλα θελει  υπομονη...Ψαξε το και με αλλους πωλητες...  

Δημοσ.

Καταλαβα εγω προσπαθουσα με τον παλιο τροπο εχω να κανω αγορα απο ebay πριν απο τα cc στο paypal balance θα μου κρατησει και καποια προμηθεια λογικα ε?Χωρις το balance δεν γινεται??για να μην προσπαθω τσαμπα.

Δημοσ.

Γεια χαρά,

εδώ και κανά μήνα έχω αγοράσει με PayPal 6-7 φορές από διάφορους πωλητές στο ebay με τον "παλιό τρόπο" χωρίς κανένα πρόβλημα. (Στο gearbest αντιθέτως περνάει μόνο balance.)

Σήμερα πάω να κάνω αγορά από ebay και μου βγάζει το μήνυμα "We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, MasterCard x-xxxx. This happened because it has been denied by the card issuer."

Έχω PayPal balance σε δευτερο account απλώς ρωτάω αν ξέρει κάποιος αν έχει αλλάξει κάτι ή αν έχει συμβεί και σε άλλον.

Καταλαβα εγω προσπαθουσα με τον παλιο τροπο εχω να κανω αγορα απο ebay πριν απο τα cc στο paypal balance θα μου κρατησει και καποια προμηθεια λογικα ε?Χωρις το balance δεν γινεται??για να μην προσπαθω τσαμπα.

Προμήθεια κρατάει όταν στέλνεις λεφτά από τον ένα λογαριασμό στον άλλον, πχ για 50Ε μου κράτησε 2,05Ε extra. Δεν θυμάμαι ακριβώς πως το υπολογίζει όμως, αν γνωρίζει κάποιος ακριβώς ας πει!

Χωρίς balance πάντως αγορά γιοκ αν δεν στο δέχεται! Δοκίμασε αυτό που είπαν σε άλλον πωλητ'η μήπως παιζει ρολο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...