Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα 42 να σε δω haldol :) να δούμε θα κάνεις μετακόμιση μόνος;;;

Αμα προσέχει τον εαυτό του, γυμνάζεται και έχει φυσική κατασταση γιατι όχι?  αμα τον πλάκωσε ο καναπές και τα πατατάκια θα ανεβαίνει εναν οροφο και θα λαχανιάζει οπως και ολοι μας !

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στα 42 να σε δω haldol :) να δούμε θα κάνεις μετακόμιση μόνος;;;

Άμα έχω πάρει τα γονίδια της αντοχής του πατέρα μου, χαλαρά. Αλλιώς δε το βλέπω, μάλλον θα σηκώνω κομοδίνο και θα λέω ωχ.

Τη μετακόμιση την έκανε στα 50+ ενώ τώρα στα 70+ βάζει και σκαφτικιά σε χωράφι 10 στρέμματα. :blink:

• Like 1
Δημοσ.

Μάγκες εγώ είμαι στα 42 και κουβαλαω όλη μέρα στη δουλειά, μετακόμιση δεν πρόκειται να κάνω, σιχαίνομαι το κουβαλημα πλέον. Είναι σαν τους τραγουδιστές, μετά την δουλειά δεν μιλάνε καν!! Δεν είναι θέμα σώματος είναι θέμα δύναμης και αντοχής. Έχουμε έναν χοντρό που παίρνει μόνος μηχανή ολόκληρη με την μια, δεν μασάει. Θέμα dna είναι πιστεύω.

Αμα προσέχει τον εαυτό του, γυμνάζεται και έχει φυσική κατασταση γιατι όχι? αμα τον πλάκωσε ο καναπές και τα πατατάκια θα ανεβαίνει εναν οροφο και θα λαχανιάζει οπως και ολοι μας !

Δεν ξέρω την ηλικία σου πάντως εγώ δεν μασάω και βλέπεις πόσο είμαι... Μόνο που κυνηγάω σουκου δύο παιδιά λέει πολλά :)

• Like 1
Δημοσ.

Έχω κάνει μετακόμιση σε πλήρη οικοσκευή (όχι φοιτητοκατάσταση) 5 τετράγωνα απόσταση με το αυτοκίνητο (το σκεπτικό που αναφέρθηκε) και δεν το ματαξανακάνω.

Κι εγώ σκέφτηκα ότι "δίπλα είμαι", "δεν υπάρχει λόγος να πληρώνω κερατιάτικα", κλπ.

Στην πράξη όμως πολλές οι βόλτες (έστω και αν μιλάμε για 5 τετράγωνα), πολύ κουβάλημα, πολύ ξεπάτωμα και τελικά πολύς χρόνος και ενέργεια.

Ακόμα και αν δεν περισσεύουν ($$$) χίλιες φορές καλύτερα μια σωστή (το τονίζω) εταιρία μετακομίσεων (όχι μεταφορική ή το φορτηγάκι που καβάτζωσε ο γείτονας από τη δουλειά του για το σαββατοκύριακο).

Και αυτό γιατί και λιγότερες ζημιές θα γίνουν σε πράγματα/αυτοκίνητο και λιγότερος κόπος. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε αυτόν που ξέρει να κουβαλάει πράγματα και σε αυτόν που νομίζει ότι ξέρει (πχ όλους εμάς).

Έχω προσωπικό παράδειγμα όπου ανεβάζαμε ψυγείο στο σπίτι φίλης από το κλιμακοστάσιο και μας βγήκε η ψυχή (4 άτομα) και μου παρέδωσαν στο σπίτι (παλι από το κλιμακοστάσιο) 2μετρο ψυγείο δύο άτομα. Και ουσιαστικά ήταν ένας που το κουβαλούσε στην πλάτη και ο άλλος απλά κοιτούσε από πίσω για να μην χτυπήσει δεξιά κι αριστερά.

Για τον ts, να ξέρεις ότι όταν μπλέκεις με μαστόρους και λοιπούς επαγγελματίες, δεν υπάρχει τίποτα το αυτονόητο. Όλα πρέπει να ειπωθούν ξεκάθαρα και, ακόμα καλύτερα, να υπάρχουν γρατπά (γιατί αλλιώς τα "νόμιζα", "φαντάστηκα", "δεν κατάλαβα" πάνε σύννεφο).

Και ναι, υπάρχουν οι παροχές που ακούμε ή βλέπουμε στην τηλεόραση (πακετάρισμα, ξεπακετάρισμα, ακόμα και άδειασμα ντουλαπών από το παλιό σπίτι και επανατοποθέτηση στο καινούργιο). Αρκεί να.......$$$

• Like 1
Δημοσ.

το δύσκολο σε μια μετακόμιση δεν ειναι τίποτα άλλο πέραν του πακεταρίσματος.

3 φορές έχω αλλάξει τοπους διαμονης, το δυσκολο κ χρονοβορο ηταν το πακεταρισμα.

Δημοσ.

Χωράνε άνετα. Λέμε σε Polo τα έβαλα, όχι σε κάνα θηρίο. Πλυντήριο, ψυγείο, κουζίνα, υπέρδιπλο στρώμα, καναπέ, τα πάντα

Δε το χαλάς, εκτός κι αν τα πετάς μέσα σα μαϊμού. Λίγη προσοχή θέλει. Άντε σε κάτι δύσκολο να αναγκαστείς να απλώσεις καμιά κουβέρτα από κάτω του για να μη γρατσουνίσει τα πλαστικά. Νομίζω ότι κι αυτό αξίζει, αν είναι να γλυτώσεις 300-500 ευρώ.

ειμαι περιεργος να μαθω ,πως εβαλες το υπερδιπλο μεσα στο πολο.αλλα και τον καναπε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...