kwstaskara Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Ψάχνω έναν browser που να παρουσιάζει την σελίδα μονό με γράμματα και όχι με γραφικά κυρίως για να μην σπαταλάω πολλά δεδομένα μιας και θα φύγω εκτός οικίας και θα δουλεύω με data από το κινητό το οποίο θα το κάνω wifi hotspot για να δώσω δεδομένα στο laptop.Υπάρχει τέτοιος browser για windows 10?Εκτός και αν υπάρχει κάποιο plugin για τους διάσημους browser. Ο opera εχει turbo mode ου υπόσχεται data save αλλά δεν ξέρω πόσο ποιο αποδοτικό είναι σε συγκριση με αυτό που ψάχνω.Βρήκα έναν με όνομα lynx αλλά δεν μου ανοίγει.Αυτήν την στιγμή έχω firefox chrome και edge στο pc
KilliK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 βαλε το quickjava addon στον Firefox. επιλεγεις τι θελεις να σου φορτωνει στις σελιδες και εισαι ετοιμος. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/quickjava/ 1
kwstaskara Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μάλιστα Ευχαριστώ έχεις κάνει καμιά δοκιμή να δεις πόσο εξοικονομεί;
kwstaskara Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Τελικά έβαλα το web developer toolbar και κάνει πολύ καλή δουλειά αυτό το add on
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα