Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα. Θα χρειαστεί να αγορασω καποια χειμωνιάτικα παπούτσια για το Σεπτέμβρη. Ενδεχομένως και ρουχα. Αραγε υπαρχει καποιο καταστημα στην Αθήνα που να πουλαει κατι τετοιο στο κατακαλοκαιρο;

Δημοσ.

Ναι. Θα το κοιτάξω και εκει. Εκπτωτικο χωριο στα Σπατα και κανενα factory outlet μαλλον εεε;

Ρε ζιο παντως σε θαυμαζω για την αισιοδοξια σου! :)

• Like 1
Δημοσ.

Ναι. Θα το κοιτάξω και εκει. Εκπτωτικο χωριο στα Σπατα και κανενα factory outlet μαλλον εεε;

Ρε ζιο παντως σε θαυμαζω για την αισιοδοξια σου! :)

Αλήθεια ρε συ, τα εκτός εποχή πάντα είναι φτηνότερα! :)

• Like 1
Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι δεν τα βρισκεις ομως!

Ριχτε καμιά ιδέα για να μην παω σαν τσαντίρι που ελεγε και ο αλλος!

• Like 1
Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι δεν τα βρισκεις ομως!

Ριχτε καμιά ιδέα για να μην παω σαν τσαντίρι που ελεγε και ο αλλος!

Κορυφαίος τίτλος ήταν αυτός! :D

Δημοσ.

γιατί δεν μπαίνεις skroutz να κάνεις αναζήτηση φούτερ και χειμωνιάτικα και να δεις ποια απο τα μαγαζιά έχουν φυσικό κατάστημα και βρίσκονται στην περιοχή που σε ενδιαφέρει ? με μια σύντομη αναζήτηση βρήκα αρκετά και λέει πχ κάποιο τόσα τεμάχια στοκ κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Ψαχνω για χειμωνιάτικα παπούτσια, να αντέχουν απο βροχη. Ισως οχι πολυ χαμηλα επομενως.

Το ιδανικο θα ηταν κατι τετοιο (βλ παρακατω) αλλα σίγουρα ειμαι σε μεγαλύτερη ηλικια απ οτι θα δικαιολογουσε τετοια παπουτσια και ντυνομαι και λιγο καλύτερα - τζιν & καλο πουκαμισο.

Αν σου πω οτι εχω κατασταλάξει θα ειναι ψέματα. Θελω να δω πριν ψωνισω κ σίγουρα να δοκιμασω.

Btw Νικο καλη η ιδέα σου!

10061024-HERO?$PLP-IMAGE$

Edit:Σαν τον zio εχω γίνει - σε λιγο θα ξεμεινω απο like! Ριχτε καμιά ιδεα να μην παω σαν τσαντίρι.

• Like 2
Δημοσ.

Εκπτωτικο χωριο μην πας τοτε,εκτος μονο αν εχει τιποτα η  camel,στα αλλα μαγαζια δεν προκεται να βρεις κατι  σαν αυτο και τοσο καλο. Ριξε μια ματια στα μαγαζια που εχει στο skroutz και αμα ειναι πηγαινε σε κανα 2 μαγαζια για να τα δεις και δοκιμασεις.

Μια χαρα ειναι αυτο το παπουτσι,εχω το ιδιο σε καφε χρωμα

Δημοσ.

Πιστεύω στο ιδιο ή κατι αντίστοιχο μπορει να καταληξω. Αν και παντα οι μποτες μου καθονταν βαριές. Καποτε ειχα βρει κατι παναλαφρο σε Clarks. Αλλα δεν ηταν καθολου αδιαβροχο.

Ισως και κατι casual χαμηλο, καθημερινο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...