Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Σίγουρα αγοράζει η τράπεζα της Ελλάδος; Γιατί για λίρες πχ μόνο πουλάει, δεν αγοράζει. Και εγώ ζιο αυτό δεν το θυμάμαι όντως :/
zio10 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Και εγώ ζιο αυτό δεν το θυμάμαι όντως :/ Για τις λίρες που λέω το ξέρω σίγουρα κι ας βγάζει κάθε μέρα τιμή αγοράς. Για άλλα νομίσματα δεν ξέρω.
xpapias Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Ζυρίχη ή Ελλαδα δεν εχω ιδεα για μετατροπή. Ε δε νομιζω να χάσεις και πολλα παντως.
giwrgos555 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Για την λίρα που είπε κάποιος η ΤτΕ είναι η μοναδική νόμιμη ιδιωτική εταιρεία της Ελλάδας που επιτρέπεται να πουλάει λίρες χρυσές.Οσον αφορά το συνάλλαγμα ναι στην τραπεζα της ελλάδος μπορέίς μόνο παλιότερα είχε πάει φίλος σε υποκατάστημα της και είχε αλλάξει καναδικο δολλάριο.Παράρτημα της ΕΚΤ δεν υπάρχει το κτήριο είναι μόλις ενα και είναι στην φρανκφούρτη αλλά εξυπηρετεί τους ιδιώτες και τις επιχειρήσεις η ΤτΕ που είναι μέλος του γενικού συμβουλίου της ΕΚΤ και η ισοτιμία που θα σου δώσουν είναι με βάση τον πίνακα που στέλνει η ίδια η ΕΚΤ ενώ τα ανταλλακτήρια σε κλέβουν συχνά έίτε στην ισοτιμία είτε κρατάνε προμήθεια.Απο ότι βρήκα επίσης στο ίντερνετ μπορούν και οι εμπορικές τράπεζες να κάνουν μετατροπή π.χ Τράπεζα Πειραιώς http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/trapezikes-ypiresies/kathimerines-synallages/synallagma 1
bedazzled Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Στην ΤτΕ της Σταδίου μου είπαν ότι δεν κάνουν αλλαγή συναλλάγματος εδώ και 4 χρόνια (!!!) 1
giwrgos555 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Στην ΤτΕ της Σταδίου μου είπαν ότι δεν κάνουν αλλαγή συναλλάγματος εδώ και 4 χρόνια (!!!) Omg τράβα τότε σε μια εμπορική τράπεζα όπως π.χ εθνική να στα μετατρέψει φοβερό το ότι έπαψε να μετατρέπει συνάλλαγμα η κεντρική τράπεζα μας.
stelios18120 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μία γρήγορη ερώτηση μην ανοίγω άλλο θέμα Εγώ που θέλω ν αγοράσω χρυσές λίρες και να δώσω ευρουλακια πάω κανονικά στο κεντρικό κατάστημα της εθνικής στην αθηνα; Ή δεν δίνουν ούτε εκεί πλέον;
zio10 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μία γρήγορη ερώτηση μην ανοίγω άλλο θέμα Εγώ που θέλω ν αγοράσω χρυσές λίρες και να δώσω ευρουλακια πάω κανονικά στο κεντρικό κατάστημα της εθνικής στην αθηνα; Ή δεν δίνουν ούτε εκεί πλέον; Πουλάνε αλλά δεν αγοράζουν. Λογικά θα βρίσκεις κι αλλού αλλά από εκεί είναι πιο επίσημα, με χαρτιά κλπ. Έχει όριο όμως, δεν μπορείς να πάρεις όσες θέλεις. 1
stelios18120 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Καλά δεν έχω και εκατομμύρια Καμία 9-10 λίρες λέω ίσα ίσα σαν μία μικρή επένδυση!
zio10 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Καλά δεν έχω και εκατομμύρια Καμία 9-10 λίρες λέω ίσα ίσα σαν μία μικρή επένδυση! Τόσες μπορείς να πάρεις κανονικά. Κάθε μέρα βγαίνει δελτίο τιμών. Νομίζω ότι συνήθως αυτές που πουλάνε είναι αυτές που γράφει ελαττωματικές στην όψη και έχουν ελαφρώς χαμηλότερη τιμή.
stelios18120 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Ελλατωματικες; Γιατί; Δεν είναι ή κανονικές οι αψεγαδιαστες;
zio10 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Ελλατωματικες; Γιατί; Δεν είναι ή κανονικές οι αψεγαδιαστες; Είναι σαν «μεταχειρισμένες» ας πούμε. Κανονικά γνήσιες αλλά έχουν λίγο χαμηλότερη τιμή αν δεις και το δελτίο τιμών. Τις άλλες δεν ξέρω αν τις έχουν. 1
haris_216 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Στην ΤτΕ της Σταδίου μου είπαν ότι δεν κάνουν αλλαγή συναλλάγματος εδώ και 4 χρόνια (!!!) Πάντως, αν δεν έχεις γυρίσει με χιλιάδες φράγκα, πραγματικά δεν θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο το ψάξιμο αφού η "χασούρα" από τις διαφορετικές τιμές στα ανταλλακτήρια δεν αξίζει καν τον κόπο (αν βάλεις κάτω το κομπιουτεράκι θα το ανακαλύψεις και μόνος σου). Αυτό δεν αφορά μόνο τα ελβετικά φράγκα αλλά κάθε μορφής συναλλάγμα όταν μιλάμε για μικροποσά (χωρίς διάθεση προσβολής)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα