Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως, αν δεν έχεις γυρίσει με χιλιάδες φράγκα, πραγματικά δεν θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο το ψάξιμο αφού η "χασούρα" από τις διαφορετικές τιμές στα ανταλλακτήρια δεν αξίζει καν τον κόπο (αν βάλεις κάτω το κομπιουτεράκι θα το ανακαλύψεις και μόνος σου).

Αυτό δεν αφορά μόνο τα ελβετικά φράγκα αλλά κάθε μορφής συναλλάγμα όταν μιλάμε για μικροποσά (χωρίς διάθεση προσβολής)

Στις λίρες πάντως βρίσκεις τιμές με απόκλιση ακόμα και πάνω από 20€ στην καθεμία, για τα φράγκα δεν ξέρω :)

Δημοσ.

Στις λίρες πάντως βρίσκεις τιμές με απόκλιση ακόμα και πάνω από 20€ στην καθεμία, για τα φράγκα δεν ξέρω :)

Μάλλον μπερδεύεις τις λίρες συναλλάγματος (αυτές που χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους για συναλλαγές) με τις "χρυσές λίρες" τις οποίες πολλοί χρησιμοποιούν για λόγους αποταμίευσης.

Καμία σχέση η μία με την άλλη, πέρα από το ότι τις λέμε και τις δύο "λίρες".

Και εννοείται πως δεν υπάρχει το οποιοδήποτε νόμισμα συναλλάγματος που θα αγοράσει/πουλήσει κάποιος το οποίο να έχει τέτοιες φοβερές αποκλίσεις στα ανταλλακτήρια. Συνήθως είναι της τάξης των Χ λεπτών τα οποία για μικροποσά μπορεί να πατσίζουν τα εισιτήρια ή τον παραπάνω καφέ που θα πιείς κατά το ψάξιμο της "καλύτερης ισοτιμίας"

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον μπερδεύεις τις λίρες συναλλάγματος (αυτές που χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους για συναλλαγές) με τις "χρυσές λίρες" τις οποίες πολλοί χρησιμοποιούν για λόγους αποταμίευσης.

Καμία σχέση η μία με την άλλη, πέρα από το ότι τις λέμε και τις δύο "λίρες".

Και εννοείται πως δεν υπάρχει το οποιοδήποτε νόμισμα συναλλάγματος που θα αγοράσει/πουλήσει κάποιος το οποίο να έχει τέτοιες φοβερές αποκλίσεις στα ανταλλακτήρια. Συνήθως είναι της τάξης των Χ λεπτών τα οποία για μικροποσά μπορεί να πατσίζουν τα εισιτήρια ή τον παραπάνω καφέ που θα πιείς κατά το ψάξιμο της "καλύτερης ισοτιμίας"

Έχεις δίκιο, αναφερόμουν στις χρυσές λίρες.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τότε ανταλλακτήρια Ομόνοιας...

Δημοσ.

Μία γρήγορη ερώτηση μην ανοίγω άλλο θέμα

Εγώ που θέλω ν αγοράσω χρυσές λίρες και να δώσω ευρουλακια πάω κανονικά στο κεντρικό κατάστημα της εθνικής στην αθηνα; Ή δεν δίνουν ούτε εκεί πλέον;

Οχι στο κτήριο της εθνικής τράπεζας αλλά το κτήριο της τράπεζας της ελλάδας.Η αγοραπωλησία χρυσού ρυθμίζεται με τον νόμο 2771/99 άρθρο 15 παράγραφος 1.Για να αγοράσεις λίρες πας σε οποιοδήποτε υποκατάστημα της τράπεζας αλλά για να πουλήσεις λίρες πρέπει να πας ΜΟΝΟ στο κεντρικό κατάστημα της αθήνας.Τέλος εαν θες να πουλήσεις λίρα η τράπεζα για νασου καταβάλλει το ποσό πρέπει να πας το βιβλιάριο σου να στα καταθέσει μέσα.Μετρητά δεν μπορέίς να τα πάρεις εξαιτίας των capital controls!!!

• Like 1
Δημοσ.

Omg τράβα τότε σε μια εμπορική τράπεζα όπως π.χ εθνική να στα μετατρέψει φοβερό το ότι έπαψε να μετατρέπει συνάλλαγμα η κεντρική τράπεζα μας.

15 χρονών είσαι και γράφεις OMG; Κόψε αυτό το στυλάκι...

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Omg χαχαχαχα

Πόσο καιρό είχα να δω omg.

Αν δω και LOL είμαι κομπλε γ τα επόμενα χρόνια. :P

Lol

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...