Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Από τη μία λέμε 4Κ/60fps, από την άλλη 4Κ χωρίς ίδια απαίτηση στα fps και λογικά όχι με απαιτητικά games...δίκαια σύγκριση Βέβαια βάζουμε και τις φτηνές/μικρές 4Κ TVs με RGBW sub-pixels, αντί για τις ακριβές με τα καλά/σωστά RGB... http://www.hdtvtest.co.uk/news/rgbw-201510084189.htm https://displaydaily.com/display-daily/32177-pseudo-uhd-watch-out-for-ultra-hd-tvs-with-reduced-resolution
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Ακόμα βλέπω μερικοί ονειρεύονται 4Κ gaming από το νέο Ps4 όταν μια 980Ti πασχίζει να βγάλει 30FPS σε αυτή την ανάλυση..Με το όνειρο θα μείνετε.. 1
κβαντικος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δειτε παρακαλω ολοι εδώ γτ το παιδι που παιζει pro 2015 ηρθε να παραδωσει μα8ημα χωρις να ξερει προσθεση. Αγορι μου Αν δν κανω λαθος τα λινκ που παρεθεσες στοιχιζουν 720 ευρω ΔΙΧΩΣ ψυκτρα, dvd rom, καρτα ηχου (γτ μαλλον δεν θελει να ακουει το παιδι, και θα τα κατεβαζει τα παιχνιδια χωρις dvd rom ) Ξερεις ότι η GPU του PS4 (Radeon HD 7870 custom) είναι δυνατοτερη από αυτή την GTX 750 Ti που επελεξες ετσι ? Γελαω.. Ιδου η αποδειξη http://www.videocardbenchmark.net/high_end_gpus.html Το μηχανημα αυτό δεν είναι καν καλυτερο από το PS4 και εχω πεθανει στα γελια εγω όπως και πολλοι αλλοι Κλεινω λεγοντας σου ότι το PS4 κανει μετα βιας 330 ευρω Εδώ: http://www.skroutz.gr/s/3444904/Sony-Playstation-4-PS4-500GB.html και ότι εγω αν αλλαξω 2 ΦΟΡΕΣ κονσολα στη 10ετια ΠΑΛΙ θα παιζω καλυτερα από σενα Να περασει ο επομενος... Η βλακεια ειναι αητητη!!! Ψυκτρα εχει πανω του η CPU, dvd rom δεν χρησιμοποιει κανεις στο PC, και καρτα ηχουν ειναι onboard στο mobo. Οσο για την καρτα που ειναι χειροτερη απο την 7870, οντως γελαει ο κοσμος. Καταρχας η καρτα του PS4 απεχει παρασαγγας απο την 7870. Ουτε καν την 7850 δεν πλησιαζει. Δεν ξερω αν φταιει η καρτα καθεαυτη η το bottleneck απο τον επεξεργαστη, αλλα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. Η custom υλοποιηση του PS4 δεν εχει καμια απολυτως σχεση με την desktop 7870. http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-r7-260x-vs-next-gen-console Η r7 260x (μακραν χειροτερη της 7870 καθως και της 750Ti) αποδιδει καλυτερα απο το PS4. Να περασει ο επομενος... Αλλα μην ακουω οτι με τον υπολογιστη σ βγαινει φθηνοτερα η εστω κοντα στα ιδια λεφτα γτ μ ανευαινει πυρρεττος ειλικρινα, εκει εχω κολλησει ΠΡΟΦΑΝΩΣ και σου βγαινει φτηνοτερα με το PC! Αυτος ειναι και ο λογος που παιζω σε PC. Το αρχικο κοστος αγορας ειναι μεν υψηλοτερο, αλλα σε βαθος χρονου κερδιζεις πολλαπλασια. Απτο 2009 μεχρι σημερα εχω σταξει 1050€ για το PC μου και παιζω καλυτερα απο το PS4. Ο λογος ειναι οτι πολυ απλα, οταν αποφασισα το 2013 να αναβαθμισω, δεν πεταξα ολο το tower να παρω καινουργιο, αλλα απλα αλλαξα 2 πραματα, gpu και εβαλα ssd. Αν ανταυτου αγοραζα κονσολες θα εδινα 600 για το PS3 + 400 για το PS4. Αν βαλω μεσα και τις συνδρομες 6 ετων την εχω ηδη βγαλει 310 ευρω φτηνοτερα. Αν προσθεσω και 350 ευρω που θα εδινα για να αγορασω PC (γιατι σπιτι χωρις PC δεν γινεται) για να surfaro κλπες δουλειες ποσο παμε? Να προσθεσω και τα φτηνοτερα παιχνιδια η σε επεισα ηδη? Επομενος... Σε pc για να παίξεις και να δεις με τα μάτια σου σε ανάλυση 4Κ θέλεις πέρα όλων των άλλων 2 πράγματα. Ένα monitor που να βγάζει αυτή την ανάλυση με τιμές που ξεκινάνε κοντά στο 500αρικο και μια καλή κάρτα γραφικών που ξεκινάει από 700 ευρώ. Άρα 1200 ευρώ μόνο γι αυτά τα 2. Αν προσθέσεις και το κόστος του βασικού μηχανήματος περί τα 500 ευρώ, φτάνεις στα 1700 ευρώ. Τι πασαριες λοιπόν διαβάζουμε εδώ ότι με έναν πλήρη υπολογιστή των 700 ευρώ παίζεις 4k /60fps. Μην δουλεύετε τον κόσμο. Με το νέο ps.4.5 και μια τηλεοραση 4k με συνολικό κόστος στο χιλιάρικο παίζεις σε ανάλυση 4k. Αυτά Ναι, γιατι το ps4.5 θα παιζει 4k / 60 fps.... και θα κανει 500 ευρω. Ρε, σε ποιο πλανητη ζειτε? Το PS4 στο 1/4 της αναλυσης και βγαζει ΚΑΤΩ απτα μισα frames στα περισσοτερα παιχνιδια και κανει 350 ευρω. Do the *ucking math. Eδω εισαι και εδω ειμαι, αμα το ps4.5 παιζει 4k / 60 και κανει 500€ θα στο κερασω εγω ρε μπαγασα 1
Iraaklis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Η μηχανη γραφικων φιλε μου προσαρμοζεται ακριβως στο συστημα του ps4 και επιτυγχανεται το καλυτερο δυνατο optimising ετσι. Και ξερουμε ολοι οτι ακομη και την καλυτερη gpu να εχεις αν το παιχνιδι ειναι σαν το Arkham night θα τα βρει σκουρα. Δεν περιμενω να ακουσω κατι διαφορετικο απο εναν pc gamer που θελει 4 η 8x anrialiasing χωρις να το βλεπει με τα ματια του. Γτ κατι τετοιες ειναι οι διαφορες μεταξυ υπολογιστη κ ps4 Εχω βαλει στην ιδια τηλεοραση σε διαφορετικο hdmi καναλι π.χ. Dark souls 3 max settings pc και ps4 στο αλλο Και η μονη διαφορα ηταν μια θολουρα στην ατμοσφαιρα που απαιτει παραπανω ιεχυ της καετας γραφικων. Σιγα τη διαφορα για να δωσω 1000 ευρω παραπανω. Γι αυτο και πιστευω οτι τα λεφτα αυτα ειναι πεταμενα και αυτοι που τα δινουν ειναι απλα καμμενοι με τα specs και τα ultra settings.
κβαντικος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Η μηχανη γραφικων φιλε μου προσαρμοζεται ακριβως στο συστημα του ps4 και επιτυγχανεται το καλυτερο δυνατο optimising ετσι. Ναι, και μετα την τελεια προσαρμογη τελικα αποδιδει χειροτερα απο μια r7 260x Και ξερουμε ολοι οτι ακομη και την καλυτερη gpu να εχεις αν το παιχνιδι ειναι σαν το Arkham night θα τα βρει σκουρα. Και αντιστοιχα το καλυτερο δυνατο optimising να εχεις, αν το παιχνιδι ειναι σαν το fallout 4 η το witcher 3 τα βρισκει σκουρα η κονσολα. Ακομα προσπαθουν να τα patcharoun (1 χρονο με τα το launch τους) να πιασουν 30fps στην τελεια optimized κονσολα σου XD Δεν περιμενω να ακουσω κατι διαφορετικο απο εναν pc gamer που θελει 4 η 8x anrialiasing χωρις να το βλεπει με τα ματια του. Γτ κατι τετοιες ειναι οι διαφορες μεταξυ υπολογιστη κ ps4 Ποιος μιλησε για 4 / 8 / 640 x antialiasing? Α, κανεις! Για τις τιμες μιλαγαμε, και κομπιαζες οτι η "7870" του PS4 ειναι σφαιρα. Σου απεδειξα οτι εισαι λαθος, και απλα αλλαζεις το θεμα. Ευγε! Εχω βαλει στην ιδια τηλεοραση σε διαφορετικο hdmi καναλι π.χ. Dark souls 3 max settings pc και ps4 στο αλλοΚαι η μονη διαφορα ηταν μια θολουρα στην ατμοσφαιρα που απαιτει παραπανω ιεχυ της καετας γραφικων. Σιγα τη διαφορα για να δωσω 1000 ευρω παραπανω. Γι αυτο και πιστευω οτι τα λεφτα αυτα ειναι πεταμενα και αυτοι που τα δινουν ειναι απλα καμμενοι με τα specs και τα ultra settings. Καταρχας αν δωσεις 1000 ευρω παραπανω δεν θα ειναι μονο αυτη η διαφορα. Τα frames μονο θα ειναι διπλασια. Αλλα περαν τουτο, ΠΟΙΟΣ σου ειπε να δωσεις 1000 ευρω παραπανω? Εδω μιλαμε για ενα entry level PC που αποδιδει με μια ταπεινη καρτα των 150€ που αποδιδει καλυτερα απο το PS4. Τι antialiasing και κουλαμαρες μου λες? Πες σορρυ, εκανα λαθος να τελειωνουμε. 1
badbad Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Ακόμα βλέπω μερικοί ονειρεύονται 4Κ gaming από το νέο Ps4 όταν μια 980Ti πασχίζει να βγάλει 30FPS σε αυτή την ανάλυση..Με το όνειρο θα μείνετε.. Φίλε μου είναι το καλύτερο και πιο ειλικρινές σχόλιο που διάβασα σχετικά τις κάρτες γραφικών των pc! H πανάκριβη κάρτα γραφικών των 600 ευρώ - 980 ti " ....πασχίζει να βγάλει 30FPS σε αυτή την ανάλυση.." και μετά μας παραμυθιάζουν κάποιοι ότι έχουν μηχάνημα που τρέχει 4k με 700 ευρώ στημένο. Τώρα σχετικά με το νέο ps4 μην βιάζεσαι ... Το γαλλικό gaming μέσο JeuxVideo έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μια αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Jim Ryan. Συγκεκριμένα ο υπεύθυνος του τμήματος marketing και πωλήσεων του PlayStation ερωτήθηκε σχετικά με το ποία θα είναι η αντίδραση της Sony, τώρα που το Project Scorpio της Microsoft ανατρέπει την τεχνική υπεροχή του PS4, μιας και διαθέτει περισσότερα TFLOPS. Η αντίδραση του Ryan είναι αξιοσημείωτη, μιας και ο ίδιος βρέθηκε να γελάει μανιωδώς για μερικά δευτερόλεπτα και σίγουρα δημιουργεί περαιτέρω ερωτηματικά σχετικά με το τι μας ετοιμάζει η Sony. Τέλος, η συνέντευξη αυτή, του υψηλόβαθμου στελέχους του PlayStation, έρχεται σε συνδυασμό με μια νέα σειρά φημών που πηγάζει από τον insider και χρήστη του NeoGaf, Osirisblack. Συγκεκριμένα, οι νέες φήμες θέλουν το PS4 Neo να έχει συνολική επεξεργαστική ισχύ που θα αγγίζει τα 5.5 TFLOPS και όχι τα 4.14 TFLOPS για τα οποία έκανα λόγο τα έγγραφα που διέρρευσαν πριν μερικούς μήνες. 5.5 teraflops και 8GB GDDR5 at 218GB/s και ακόμα αναρωτιέσαι αν παίζει 4κ; Επίσης όταν βγει το scorpio με το καλό και τρέχει και windows 10 τότε κλάψε τις παραδοσιακές πωλήσεις των pc στους gamer . Ως τότε θα κουμπώνουν επάνω και mouse/keyboard και άντε γεια.
badbad Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δε χρειάζεται να αναρωτιέται, δε θα παίζει Οκ επειδή θα είμαι από τους κατόχους day-one της κονσόλας όταν έρθει στην Ελλάδα, θα κρατήσω τον σύνδεσμο αυτού του νήματος για να σου απαντήσω τότε... Υπομονή μέχρι Οκτώβριο, Νοέμβριο.. Καλό καλοκαίρι.. 1
Iraaklis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Εισαι καμμενος, τετοιες ειναι οι διαφορες που εχει το pc απ το ps4 λεγε οτι θες και δινε 1000 ευρω παραπανω.Δλδ θα δωσω εγω 1000τοσα ευρω παραπανω για να εχω παραπανω antialiasing η λιγο θάμπωμα της ατμοσφαιρας. Εσυ και κάθε εσυ που λες ότι παιζεις καλυτερα από ps4 ειτε εχεις δει pc μονο σε μόνιτορ 22 ιντσων και σου φαινεται καλυτερο επειδή ετυχε να δεις το ps4 σε 32 η 40αρα οθονη και σ φαινεται απίστευτα καλυτερο η (και) απλα δν χωνευεις ότι τα 1000τοσα ευρω το λιγοτερο που δινεις δεν πιανουν οσο τοπο θα ηθελες.Σαν να μου λες ότι το ps4 και το xbox 1 εχουν τοσο κατωτερα γραφικα που οι ματαρες σου οι ατελειωτες οι αυτοκρατορικες δεν ανεχονται να παιξουν. Η διαφορα τους οπτικα είναι απειροελαχιστη για να δινεις τοσα παραπανω λεφτα για δυνατο Pc ΤΕΛΟΣΤα λεμε Tech freaks maniacs enthusiasts ο ουρανος να βρεχει GTX titan να τις παιρνετε να ειστε ευτυχισμένοι και να εχετε και το Fraps από διπλα να τσεκαρετε μην πεσει κανενα frame. Τα φιλια μου σας αγαπω <3
pro2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Φίλε μου είναι το καλύτερο και πιο ειλικρινές σχόλιο που διάβασα σχετικά τις κάρτες γραφικών των pc! H πανάκριβη κάρτα γραφικών των 600 ευρώ - 980 ti " ....πασχίζει να βγάλει 30FPS σε αυτή την ανάλυση.." και μετά μας παραμυθιάζουν κάποιοι ότι έχουν μηχάνημα που τρέχει 4k με 700 ευρώ στημένο. Τώρα σχετικά με το νέο ps4 μην βιάζεσαι ... Το γαλλικό gaming μέσο JeuxVideo έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μια αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Jim Ryan. Συγκεκριμένα ο υπεύθυνος του τμήματος marketing και πωλήσεων του PlayStation ερωτήθηκε σχετικά με το ποία θα είναι η αντίδραση της Sony, τώρα που το Project Scorpio της Microsoft ανατρέπει την τεχνική υπεροχή του PS4, μιας και διαθέτει περισσότερα TFLOPS. Η αντίδραση του Ryan είναι αξιοσημείωτη, μιας και ο ίδιος βρέθηκε να γελάει μανιωδώς για μερικά δευτερόλεπτα και σίγουρα δημιουργεί περαιτέρω ερωτηματικά σχετικά με το τι μας ετοιμάζει η Sony. Τέλος, η συνέντευξη αυτή, του υψηλόβαθμου στελέχους του PlayStation, έρχεται σε συνδυασμό με μια νέα σειρά φημών που πηγάζει από τον insider και χρήστη του NeoGaf, Osirisblack. Συγκεκριμένα, οι νέες φήμες θέλουν το PS4 Neo να έχει συνολική επεξεργαστική ισχύ που θα αγγίζει τα 5.5 TFLOPS και όχι τα 4.14 TFLOPS για τα οποία έκανα λόγο τα έγγραφα που διέρρευσαν πριν μερικούς μήνες. 5.5 teraflops και 8GB GDDR5 at 218GB/s και ακόμα αναρωτιέσαι αν παίζει 4κ; Επίσης όταν βγει το scorpio με το καλό και τρέχει και windows 10 τότε κλάψε τις παραδοσιακές πωλήσεις των pc στους gamer . Ως τότε θα κουμπώνουν επάνω και mouse/keyboard και άντε γεια. κοιτα να σταματησει η συζήτηση εδω γιατι το παιδι παραποιεί τα πράγματα.... ποιος ειπε οτι με 700 ευρω παιζεις σε 4k?
logistoulis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Οκ επειδή θα είμαι από τους κατόχους day-one της κονσόλας όταν έρθει στην Ελλάδα, θα κρατήσω τον σύνδεσμο αυτού του νήματος για να σου απαντήσω τότε... Υπομονή μέχρι Οκτώβριο, Νοέμβριο.. Καλό καλοκαίρι.. λοιπόν τώρα βρήκαμε και τα flops.. όσο για τα GB/s η κάρτα μου που είναι τεχνολογίας '11 με λίγο o/c χωρίς καν ρεύματα έχει 278GB/s αλλά ας επιστρέψουμε στην αριθμολαγνεία που όποτε συμφέρει τους κονσολάδες την επικαλούνται και όποτε δε συμφέρει είναι απλά αριθμολάγνοι οι κάτοχοι pc.. για να έχεις "κάτι σαν 4Κ" αν θεωρήσουμε ότι τώρα έχεις "κάτι σαν 1080" θες τουλάχιστον 4πλασια δύναμη από αυτό που έχεις τώρα και ακόμα και με το νούμερο που μου πέταξες δε θα έχεις 4πλασια δύναμη, όχι για να παίζει 4Κ/60fps που αυτή τη στιγμή για pc είναι όντως ακριβή υπόθεση (για αυτό και ελάχιστοι το έχουν) αλλά να παίζει κάτι σαν 4Κ αντίστοιχο με τα low/mid με ολίγο high γραφικά που παίζουν οι τωρινές κονσόλες και φυσικά με το ζόρι στα 30αρια.. οπότε ειλικρινά δε ξέρω πώς είσαι βέβαιος ότι θα δεις 4Κ σε ΑΑΑ παιχνίδι, μακάρι όμως να δεις για να μην απογοητευτείς εγώ δεν απογοτεύομαι, ακούω ΘΑ από μικρό παιδί, οπότε δε με πειράζει 1
badbad Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 κοιτα να σταματησει η συζήτηση εδω γιατι το παιδι παραποιεί τα πράγματα.... ποιος ειπε οτι με 700 ευρω παιζεις σε 4k? Ο χρήστης "Κβαντικός" καμιά 10αριά post πιο πάνω μας εκθειάζει το σούπερ σύστημα του που τα κάνει όλα με 700 ευρώ. Ενα ματσο χαζομαρες γραφεις. Σε topic που συγκρινεις με μια μαμημενη κονσολα ερχεσαι και μιλας για υπολογιστη των 3000 ευρω!!! Δεν παιζει, τρολλαρις. Ακομα και σε 4k / 60 fps να θες να παιξεις, δεν χρειαζεσαι PC των 3000. Τι χρειάζεσαι λοιπόν ρε φιλάρα "Κβαντικέ" όταν μια 980 ti των 600 ευρώ σέρνεται στα 4κ 30/fps και πρέπει να αγοράσεις κάρτα των 900 ευρώ αλλά και μόνιτορ των 500 ευρώ πέρα όλων των άλλων.
logistoulis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 όσο μπορείς να παίξεις να παίξεις σε pc των 700€ 4Κ, άλλο τόσο θα μπορείς και σε κονσόλα ειδικά κάτι 2d indie games σίγουρα
badbad Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Ειλικρινά με κούρασε η αντιπαράθεση με τον κάθε ένα. Το δικό μου "απαίδευτο" μάτι απολαμβάνει υπέροχα την αίσθηση των 1080p στα παιχνίδια και την θεωρεί ικανοποιητικότατη για gaming. Παίζω ακόμα παιχνίδια σε 8bites και 16 bites κονσόλες που το gameplay τους με καθηλώνει ακόμα και σήμερα για αρκετές ώρες. Εφόσον η τεχνολογία μπορεί με προσιτό κόστος να μου προσφέρει εμπειρία 4k την θεωρώ καλοδεχούμενη (βλέπε neo ps4.5). Ούτε πρόκειται να μου αλλάξει το gameplay του παιχνιδιού , ούτε πρόκειται να μου προσφέρει μεγαλύτερο ρεαλισμό. Το να πάω να στήσω ένα σύστημα υπολογιστή που να μπορεί να σηκώσει άνετα 4κ δεν το θεωρώ σωστή κίνηση γιατί το κόστος θα είναι πολύ υψηλό. Έχω "πίστη" στο marketing και τον σκληρό ανταγωνισμό των εταιριών και θεωρώ πως από την στιγμή που η microsoft ανακοίνωσε την νέα υπερκονσόλα της scorpio, η sony δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια και το neo ps4.5 που ανακοινώθηκε για διάθεση τον Οκτώβριο με τιμή 400 δολάρια θα προσπαθήσει να κερδίσει στα σημεία και να προσφέρει στους gamers 4k εμπειρία με προσιτό κόστος. Από εκεί και πέρα ο κάθε ένας διαχειρίζεται είπαμε τα λεφτά του όπως νομίζει. Άλλος δίνει εξ αρχής ένα σκασμό λεφτά και παίρνει από επώνυμο μαγαζί ένα high end στημένο μηχάνημα με κόστος κοντά στα 3000, άλλος διαβάζει μαθαίνει, ενημερώνεται και ξημεροβραδιαζεται στο skroutz για να στήσει οικονομικά ένα μηχάνημα για να καλύπτει το 80-90% των παιχνιδιών και άλλος όπως εγώ, προτιμάει μια κονσόλα που να καλύπτει επαρκώς τις ανάγκες του για gaming. Αν λοιπόν η νέα γενιά τον κονσολών μπορεί να μου προσφέρει το καλύτερο από θέμα γραφικών με κόστος τα 400 δολάρια , θα την προτιμήσω ξανά εναντι μιας αναβάθμισης του pc μου. Και επειδή ηλικιακά έχω βαρεθεί να παίζω καθώς από το 1985 ασχολούμαι με κονσόλες και παιχνίδια, αυτό που μπορεί πια να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον και να με κερδίσει στο θέμα gaming είναι το virtual reality. Αν λοιπόν η νέα κονσόλα της sony μπορεί μαζί με το sony vr headset να μου προσφέρουν αυτή την εμπειρία με κόστος κοντά στο χιλιάρικο, θα είμαι από τους πρώτους που θα τρέξουν τον χειμώνα να τα προμηθευτώ. 1
logistoulis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 για το vr πάντως κράτα μικρό καλάθι καλού κακού γιατί μπορεί να αποδειχθεί γιγάντια φούσκα.. προσωπικά εκτιμώ ότι δε θα περπατήσει, αλλά δε θέλω να είμαι και απόλυτος γιατί το ίδιο έκανα και σε κάτι kinect κτλ και παρόλο που έπεσα μέσα με έλεγαν παράξενο και τεχνοφοβικό.. όχι γιατί δεν είναι καλή ιδέα ή γιατί δεν έχει πράγματα να προσφέρει, αλλά γιατί δεν είναι και τόσο απαραίτητο και γιατί ακόμα μια φορά θα γίνει προσπάθεια για αρπαχτές και εύκολο χρήμα με λίγη προσοχή στην ουσία.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα