spacemonkey Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Το αν σε ενδιαφερει το local multiplayer δεν ειναι αποψη αλλα fact...μαλιστα!! Ευγε! Και αντιστοιχα μπορει να σε ενδιαφερει το δωρεαν online multiplayer. Οπως και να χει, οτι και να σε ενδιαφερει και να μη σε ενδιαφερει, το PC σε βαθος χρονου βγαινει φθηνοτερο. Δεν χωραει καν συζητηση και δεν καταλαβαινω γιατι την κανουμε. Και βεβαιως ειμαι απολυτως σιγουρος οτι το post σου το γραψες απο κινητο...Και, οχι δεν απαντας στα επιχειρηματα που θετω. Το επιχειρημα μου ειναι ενα και το αυτο, οτι το PC ειναι φτηνοτερο, και συ μου λες αλλα νταλων PS1. To PC εχει περισσοτερα local co-op games. Αλλα σιγα μη περιμενα απο σενα κανα επιχειρημα της προκοπης XD Τι σχεση εχει το ΠΟΥ το εγραψα...το browsing απο κινητο βγαινει φθηνοτερα απ οτι σε PC, με το δικο σου κριτηριο.. και αυτο ειναι fact PS. Αντιπαρερχομαι το ανουσιο μπουρου μπουρου..ελπιζω μονο να εχεις αρκετο χωρο στο γραφειο σου, ωστε να χωραει ενας φιλος διπλα, αν θελησεις ποτε να παιξεις με καποιον αλλο Και αλλο ενα fact, αλλο πραγμα το local multiplayer αλλο το co-op...αλλα τι ξερω εγω
κβαντικος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Τι σχεση εχει το ΠΟΥ το εγραψα...το browsing απο κινητο βγαινει φθηνοτερα απ οτι σε PC, με το δικο σου κριτηριο.. και αυτο ειναι fact PS. Αντιπαρερχομαι το ανουσιο μπουρου μπουρου..ελπιζω μονο να εχεις αρκετο χωρο στο γραφειο σου, ωστε να χωραει ενας φιλος διπλα, αν θελησεις ποτε να παιξεις με καποιον αλλο Και αλλο ενα fact, αλλο πραγμα το local multiplayer αλλο το co-op...αλλα τι ξερω εγω Καταρχας δεν εγραψα οτι θες PC μονο για browsing. Υπαρχουν 502 αλλοι λογοι. Ολοι εχουν ενα PC σπιτι. Ταινιες / office / δουλεια / w/e. Aπτην αλλη, ποσοι χρειαζονται κονσολα ειπαμε? To να εχω το PC στο σαλονι οπως ακριβως και την κονσολα, η αντιστοιχα να εχω την κονσολα στο γραφειο δεν παιζει ε? Και ναι, δοξα την τσεπη μου, εχω υπεραρκετο χωρο στο γραφειο για αλλα 3 ατομα, μιας και με τα λεφτα που γλυτωσα απο την κονσολα αγορασα μεγαλο γραφειο. Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον. Ps1. Σε λιγο για να νικησεις το επιχειρημα θα μας πεις να κανουμε browsing απο Internet cafe....
MolesterStallone Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Και ναι, δοξα την τσεπη μου, εχω υπεραρκετο χωρο στο γραφειο για αλλα 3 ατομα, μιας και με τα λεφτα που γλυτωσα απο την κονσολα αγορασα μεγαλο γραφειο. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι σταμάτησε εδώ η κουβέντα για τον απλούστατο λόγο ότι έδωσες την τελική απάντηση στο "debate" για το αν ένα pc μπορεί να είναι φθηνότερο από μια κονσόλα και ταυτόχρονα να αποδίδει καλύτερα. Με αυτή σου την απάντηση έπεσες σε ανείπωτη αντίφαση και ακύρωσες 100% τα λεγόμενα σου και τον ίδιο σου τον εαυτό. Καθόλη την διάρκεια της "κουβέντας" δεν αναφέρθηκε επ'ουδενί που θα στηθούν ο απορροφητήρας (tower) η οθόνη και τα παρελκόμενα ( ποντίκια πλητρολόγια κλπ κλπ ). Καθώς οι "κονσολαδες" βολεύονται με το να καρφώνουν την TV στον τοίχο η έστω αγοράζοντας ένα μικρό έπιπλο ( γιατί κάπου πρέπει να μπει και η κονσόλα ) , οι pc-master race χρειάζονται ένα extra αξιοσέβαστο ποσο για γραφείο που θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο ώστε να καλυφθεί και η προαναφερθείσα ανάγκη για co-op και αρκετά γερό γιατί μην ξεχνάμε ότι ενώ το console gaming είναι κατά κύριο λόγο single-player και ταυτόχρονα ήρεμο , το pc gaming γέρνει κυρίος προς το online κομμάτι με αποτέλεσμα είτε λόγο lag η λόγο ανικανότητας να έχουμε τεραστια rage και QQs οποτε θα χριαστεί μια πιο γερή κατασκευή και ταυτόχρονα πιο ακριβή ( χωρίς να έχω διάθεση για τρολλάρισμα ) ενώ παράλληλα οι κάτοχοι ενός ps4 η xbox αράζουν στον καναπέ με τις μπίρες και την pizza στο τραπεζάκι γιατί δεν αγχώνονται αν πέσει καμια σταγόνα στο mx brown mechanical keyboard τον 220 euro και έρθει ο όλεθρος μιας και τέτοια υπερκοστολογημένα γκατζετάκια της φανφάρας όπως το προαναφερθέν είναι απόντα και στην τελική ανούσια γιατί με ένα-δυο χειριστήρια (ασύρματα και εύκολα στην μετακίνιση και προφύλαξη τους) κάνουμε την δουλειά μας. Και μακάρι να τελειωνε εδώ το κόστος αλλα δυστυχώς ζούμε στο ελλαδιστάν και αν κάποιοι εθελοτυφλούν είναι δικαίωμα τους αλλα αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές θα συνειδητοποιήσουμε ότι αν δεν συνοδευτεί η σοβαρή ( κατά τα αλλα ) επένδυση ενός υπολογιστή με ένα UPS τότε ακροβατούμε σε μια κλωστή έτοιμη να γκρεμοτσακιστούμε ανά πασα στιγμή εκτος αν υπάρχει το μαγαζί-θεός που θα αντικαταστήσει βλάβη προκαλούμενη από διακοπή ρεύματος. κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει στην περίπτωση μιας κονσόλας ευτελούς αξιας μπροστά στο pc διότι το κόστος είναι τόσο χαμηλό - σε περίπτωση που ακολουθηθεί η δικη μου ( και πολλών άλλον εκατομμυρίων gamers ) τακτική η οποια αναγράφεται προς το τέλος του post μου - που καθιστά την αντικατάσταση της κονσολας παιχνιδάκι και είναι θέμα 100-150 euro το πολύ. Έστω όμως και αν ήταν η κονσόλα ( εν προκειμένω το ps4 ) ακριβότερη του pc μακροπρόθεσμα, αν βάλεις κάτω τα exclusives μονο θα δεις ότι αξίζει καλύτερα να έχεις ένα playstation το οποιο είχε και έχει παιχνίδια όπως Uncharted , God Of War , Last Of Us , BloodBοrne, Gran Τurismo και αλλα...Οι pc gamers το μονο μου έχουν να καυχιούνται είναι strategy games όπως το age of empires, το super mario και αλλα retro games μέσο emulators, MMORPG games σαν το WoW που είναι καθαρά pay2win για να μην αναφέρω card games όπως hearthstone, το league of legends το ξεχνάμε κιόλας αλλα το μεγάλου ατού είναι σίγουρα το flight simulator και web-browser games σαν το Grepolis και διαφορα αλλα... Με μονο λοιπόν αντίπαλο τα defense of the ancients και τα mods τον διάφορων παιχνιδιών με αποκορύφωμα για πόλους pc gamers τα sex mods του Skyrim, δεν βλέπω ειλικρινά πως θα μπορούσε το pc να ανταγωνιστεί το playstation τουλάχιστον... Ας σοβαρευτούμε επιτέλους. Γνωρίζω ότι πέφτουν τα λόγια μου στο κενό και πλήν μερικών εξαιρέσεων κανεις δεν νοιάζεται για τα επιχειρήματα που παραθέτω το ένα μετά το άλλο (έστω και ετεροχρονισμένα αν και κινδυνεύω ακόμα και με necropost), όμως όταν βλέπεις να γίνετε προσπάθεια από ανίδεους ( μιλάω γενικά και όχι ειδικά για αποφυγή παρεξηγήσεων ) να σε πείσουν για το ανώμαλο και την άκρως λανθασμένη άποψη τους τότε νιώθεις ότι έχεις την υποχρέωση απέναντι σε όσους αναγνώσκουν τις στήλες του forum αυτού να βάλεις έναν φραγμό σε tryhard άτομα που επιβάλουν μια λάθος αντίληψη που έχουν για ένα X αντικείμενο και πέρα από αυτό φοράνε παρωπίδες και είναι απόλυτοι. Για να μην μακρηγορώ όμως άλλο ας κλείσω με έναν επίλογο. Αυτή τη στιγμή έχω ένα PC τον 1.500 euro το οποιο αγοράστηκε καθαρά για pay2win MMORPGs ( όχι WoW ) που αν προσμετρηθούν μου κόστισε συνολικά το Pc Gaming πάνω από 4 χιλιάρικα και παλαιότερα είχα ps1 xbox ps2 και τώρα ps3 το οποιο αγόρασα μεταχειρισμένο στα 100 euro το 2014 και το ίδιο συμβαίνει με πόλους τίτλους παιχνιδιών που βρήκα ακόμα και στα 20 euro και οτιδήποτε παρέμεινε στα ύψη , φρόντισα να το νοικιάσω από ένα γειτονικό video-club με αποτέλεσμα εδώ και κοντά 3 χρονια να απολαμβάνω εξαιρετικό console gaming. Το γεγονός λοιπόν ότι κάθε νεοέλληνας πρέπει να αποκτήσει πρώτος το οτιδήποτε για να ανεβεί το κοινωνικό του status και η υπόληψη του απέναντι στους φίλους τους η στον οποιοδήποτε , είτε αυτό είναι αειφόνη η σιφόνι η το GTA V που το τερμάτισε πρώτος και ανέβασε το video στο youtube για να πάρει το βραβείο τις ανοιχτής παλάμης καθιστά ίσως την κονσόλα ακριβότερη έναντι του υπολογιστή , αν όμως δεν υπάρχει τέτοια εμμονή αλλα υπομονή και φερθείς έξυπνα και ο αντικειμενικός σου σκοπός είναι να παίξεις και να χαρείς την κονσόλα σου, τότε ακυρώνεται αυτόματα και η ύπαρξη του συγκεκριμένου -pointless(imo)- conversation που εκτυλίσσεται εδώ και αρκετές σελίδες. Αλλα στην εσχατη σου το δίνω και αυτό, ότι κανένας σε αυτή την γη δεν μπορεί να ζήσει αν δεν αποκτήσει ακόμα και τα χαρτιά της τουαλέτας του day-one, ακόμα και σε αυτή την περίπτωση οι gamers τον κoνσολον επωφελήθηκαν διότι ( συγκεκριμένα μιας και το ανέφερα ) το GTA V βγήκε πριν αρκετά χρονια ( 2013 ) ενώ οι pc-master race είναι ακόμα στην εγκατάσταση του παιχνιδιού ( που λέει ο λόγος ). Και επειδή μπορεί να αναφερθούν τα mods, το αποδέχομαι, η ανωτερότητα του GTA V στο pc ( τουλάχιστον λόγο mods ) είναι δεδομένη έναντι τον κoνσολον αλλα το γεγονός από μονο του ότι το παιχνίδι κυκλοφόρησε σε κονσόλες χρονια πριν το pc, δείχνει ποσο ( ας μου επιτραπεί η έκφραση ) γραμμένους έχουν τους pcάδες ενώ κάνουν focus στις κονσόλες γιατί αυτό είναι ( αν θέλετε ) το trend αλλα και ο εύκολος τρόπος να καταπολεμήσουν την πειρατεία με το να οδηγήσουν όσους περισσοτερους γίνετε στις κονσόλες και θα το επιβεβαιώσω εις διπλούν παραθέτοντας το link παρακάτω που αφορά το optimization , για να μπούν μερικά πράματα στη θέσει τους γιατί πολλά διάβασα σε αυτό και αλλα παρόμοια "thread" του insomnia και καράφλιασα. http://www.netwix.gr/watch/960684/next-player-epeisodio-188 No Offense guys, αλλα έχω χορτάσει από φωστήρες τον πάντων ειδικότερα στην ελλάδα και γενικότερα στον κόσμο όλο. Αυτά. Φιλικά πάντα, MolesterStallone.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα