teodoulke Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Παιδια εδω και μια εβδομαδα θελω να παραγγειλω ενα ρολοι που εχω βρει σε καλη τιμη στο ebay αλλα το σκεφτομαι για πολλους λογους. Πρωτον το ρολοι ειναι αυτο http://www.ebay.com/itm/221970788218 και πρωτη φορα παραγγελνω απο ebay. Προσπαθησα απο το αμαζον αλλα δεν δεχεται παη παλ οπτοε το αφησα. Οταν κανω την παραγγελια με μεταφορικα και φορους το ρολοι απο τα 150ε εκτοξευεται στα 210ε σχεδον αλλα πως θα μπορω να ειμαι σιγουρος οτι το ρολοι ειναι γνησιο και δν θα πεταξω 210ε στον αερα? Υπαρχει περιπτωση να αποφυγω τους φορους ? Ακουω και διαβαζω οτι κατοπιν συννενοησεις με τον πωλειτη μπορει να στο στειλει σαν δωρο και να αποφυγεις τον εκτελωνισμο και μπλα μπλα μπλα... Αληθευει? ειχα στειλει μνμ στην παη παλ και τους ρωτησα πως αν παραγγειλω κατι πχ ενα ρολοι και ειναι τελικα ρεπλικα θα μπροεσω να ζητησω τα λεφτα μου πισω? και αυτοι μου απαντησαν πως ναι. Αλλα ποσο χρονοβορο και μπερδεμενο θα ειναι κατι τετοιο? Καποιος με εμπειρια ας με βοηθησει αν γινετε. Προσπαθησα να παρω καποιο αλλο ρολοι απο το αμαζον αλλα επειδη δεν δεχεται παυ παλ το αφησα. Το ιδιο γινετε και στ αμαζον? Απο 150$ εκτοξευεται η τιμη παραπανω απο το αναγρεφομενο η ειναι ολα μαζι στην τιμη του προιοντος? Μια βοηθεια απο καποιον γνωριζει παιδια. Θελω να το κανω δωρο το ρολοι στν αδερφο μ . Ευχαριστω
TheAccountant Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 https://www.amazon.de/Diesel-Gold-Tone-Bracelet-Quartz-Analog/dp/B00T77L998/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1468164116&sr=8-1&keywords=DIESEL+DZ7347 γιατι θες να τραβιεσαι με Αμερικές δεν ξέρω. Το ρολοι υπαρχει στο Αμαζον, δεν μπλεκεις με κανενα τελωνείο και ειναι fulfilled by amazon. Σιγουρα την καρτα που υπάρχει στο paypal μπορεις να την περάσεις και στο amazon.de. Δεν βλεπω γιατι καποιος να θελει να ψωνισει με paypal στο Amazon.
moutsa Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Απο amozon μην φοβάσαι τίποτα απο θέμα γνησιότητας επιπλέον θα το λάβεις νωριτερα συν οτι θα εχεις το κεφάλι σου σε θέματα τελωνείου.
Lnk Hlk Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Φίλε απο ebay έχω πάρει στο σύνολο 12 ρολόγια. Ποτέ δεν είχα θέμα γνησιότητας. Τελευταία αγορα αγόρασα Απρίλιο του 2015. Και ποτέ κανένα ως ώρας ρολόι δεν μου έχει πάθει το παραμικρό.
teodoulke Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 απανατω λιγο αργοπορημενα αλλα https://www.amazon.de/Diesel-Gold-Tone-Bracelet-Quartz-Analog/dp/B00T77L998/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1468164116&sr=8-1&keywords=DIESEL+DZ7347 γιατι θες να τραβιεσαι με Αμερικές δεν ξέρω. Το ρολοι υπαρχει στο Αμαζον, δεν μπλεκεις με κανενα τελωνείο και ειναι fulfilled by amazon. Σιγουρα την καρτα που υπάρχει στο paypal μπορεις να την περάσεις και στο amazon.de. Δεν βλεπω γιατι καποιος να θελει να ψωνισει με paypal στο Amazon. απαντω λιγο αργοπορημενα συγνωμη για αυτο αλλα δν ειχα χρονο. Ο λογαριασμος που εχω στο amazon.com ισχυει και για το amazon.de ? δεν εχω ιδεα πως γινεται με το αμαζον να πληρωσω με παη παλ... δλδ παιδια να μην εχω κατι να φοβηθω απο θεμα γνησιοτητας? Ποσο καιρο κανει να ερθει περιπου? Και δεν τειθεται θεμα να ανεβει η τιμη απο 225ε συν μεταφορικα, συν φορος?
TheAccountant Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 μην ρώτας.... δοκιμασε να μπεις στο .de με τους κωδικους σου. Δεν εχεις κάτι να χάσεις. Δεν γίνετε να πληρώσεις λεμε με Paypal στο Amazon και δεν υπάρχει λογος. Βαλε την κάρτα σου και πληρωσε. Τέλος αν ο μεγαλυτερος retailer στον πλανήτη πουλά μαιμουδιές και τα καταφέρνει τοσο καλα, τοτε μπραβο του. Πάντως μην καιγεσαι ιδιαιτερα για τις μαιμουδιες. Το ρολοι Diesel ειναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα