Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει να μου προτεινει κανεις καποιο καλο βιβλιο ανατομιας για να διαβασω να περασω το μάθημα; Δε θέλω κάποιο συνοπτικο θέλω να έχει λεπτομέριες και γενικά να ειναι ενα βιβλιο αν το εχω στη βιβλιοθηκη να μπορω να το συμβουλευομαι για οτι κλινικο με απασχολησει. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

χαχα Σε ευχαριστώ. Το gray's και εμενα μου φαινοταν καλο βιβλιο αλλα μου ειπαν οτι εχει πολλα λαθη μεσα και ξενερωσα :P

Δημοσ.

Το gray's και εμενα μου φαινοταν καλο βιβλιο αλλα μου ειπαν οτι εχει πολλα λαθη μεσα και ξενερωσα :P

Σοβαρά τώρα; Γιατί είχα την εντύπωση ότι θεωρείται "βίβλος" της ανατομίας;  :blink:

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα; Γιατί είχα την εντύπωση ότι θεωρείται "βίβλος" της ανατομίας;  :blink:

και εγω αυτη την εντυπωση ειχα μεχρι που μας το εθαψαν στη σχολή :P

Δημοσ.

Φιλε το βιβλιο εξαρτάται απο τη χρήση. Αν εισαι ιατρικη, φοιτητής, χρειάζεσαι ενα κανονικο βιβλιο ανατομιας. Τραβηγενο αλλα αν κανεις ειδικοτητα χειρουργικης χρειάζεσαι κατι πιο εξειδικευμενο. Το ιδιο και αν εισαι πχ φαρμακοποιος, φυσιοθεραπευτης, νοσηλευτης. Δεν υπαρχει ενα και μοναδικο. Και δεν κανει ενα για ολους.

Ακου εκει το εθαψαν στη σχολή. Μαλλον σχολειο ηθελες να πεις. Τέτοιες αποριες και τετοιες διατυπωσεις μονο απο παιδι σχολικης ηλικιας θα ακουγα.

Δημοσ.

Φιλε το βιβλιο εξαρτάται απο τη χρήση. Αν εισαι ιατρικη, φοιτητής, χρειάζεσαι ενα κανονικο βιβλιο ανατομιας. Τραβηγενο αλλα αν κανεις ειδικοτητα χειρουργικης χρειάζεσαι κατι πιο εξειδικευμενο. Το ιδιο και αν εισαι πχ φαρμακοποιος, φυσιοθεραπευτης, νοσηλευτης. Δεν υπαρχει ενα και μοναδικο. Και δεν κανει ενα για ολους.

Ακου εκει το εθαψαν στη σχολή. Μαλλον σχολειο ηθελες να πεις. Τέτοιες αποριες και τετοιες διατυπωσεις μονο απο παιδι σχολικης ηλικιας θα ακουγα.

οχι στη σχολη και μαλιστα στην ιατρικη. Μας ελεγε οτι ειχε πολλα λαθη και μας ειπε συγκεκριμενα καποια αγγεια οτι τα ειχε με αλλο ονομα και κατι νευρα (τωρα οκ προφανως δε θυμαμαι ακριβως να σου πω ποια σημεια ειχε λαθος) και ειπε οτι δε προτεινει το gray's. Οπότε θέλω ένα βιβλίο για φοιτητή ιατρικής.. Α και να μην ειναι άτλας (έχω του Netter)

Δημοσ.

Ο Άγιος έχει βγάλει μία σειρά βιβλίων με εξαιρετική ανάλυση και καλό περιεχόμενο και έχει και άτλα ενσωματωμένο.

• Like 1
Δημοσ.

Ο Άγιος έχει βγάλει μία σειρά βιβλίων με εξαιρετική ανάλυση και καλό περιεχόμενο και έχει και άτλα ενσωματωμένο.

Αυτά ειναι τα βιβλια ανατομίας που λες;

http://www.ebooks.gr/gr/κατηγορια-ανατομια-ανθρωπινη-647/συγγραφεας-αγιος-αλεξανδρος-ε-8618

H περιγραφή και η εικόνα μου φαίνονται πολυ συμπαθητικές πάντως, μένει βεβαια να το δω απο κοντα σε καποιο βιβλιοπωλειο.

Δημοσ.

Grey's Anatomy*

Αυτό είναι τηλεοπτική σειρά. Το βιβλίο ανατομίας είναι Gray's Anatomy. ;)

• Like 2
Δημοσ.

Αυτά ειναι τα βιβλια ανατομίας που λες;

http://www.ebooks.gr/gr/κατηγορια-ανατομια-ανθρωπινη-647/συγγραφεας-αγιος-αλεξανδρος-ε-8618

H περιγραφή και η εικόνα μου φαίνονται πολυ συμπαθητικές πάντως, μένει βεβαια να το δω απο κοντα σε καποιο βιβλιοπωλειο.

Ναι αυτά λέω είναι εξαιρετικά. Έχουν με πλάγια γράμματα τα βασικά και μετά στο υπόλοιπο έχουν λεπτομέρειες. Δεξιά άτλα αριστερά κείμενο.

Υπόψιν ο Άγιος είναι καθηγητής ανατομικής στο ΑΠΘ.

• Like 1
Δημοσ.

Θυμάμαι οι φοιτητές ιατρικής είχαν και Sobotta. Ριξε μια ματιά.

Ναι αυτός είναι άτλας πολύ καλός ανάλογα με τη μετάφραση που θα σου πέσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...