Time-splicer Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Έχει να μου προτεινει κανεις καποιο καλο βιβλιο ανατομιας για να διαβασω να περασω το μάθημα; Δε θέλω κάποιο συνοπτικο θέλω να έχει λεπτομέριες και γενικά να ειναι ενα βιβλιο αν το εχω στη βιβλιοθηκη να μπορω να το συμβουλευομαι για οτι κλινικο με απασχολησει. Ευχαριστώ.
Haldol Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Gray's Anatomy. Μόνο αυτό ξέρω, πληροφορικάριος είμαι.
Time-splicer Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 χαχα Σε ευχαριστώ. Το gray's και εμενα μου φαινοταν καλο βιβλιο αλλα μου ειπαν οτι εχει πολλα λαθη μεσα και ξενερωσα
Haldol Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Το gray's και εμενα μου φαινοταν καλο βιβλιο αλλα μου ειπαν οτι εχει πολλα λαθη μεσα και ξενερωσα Σοβαρά τώρα; Γιατί είχα την εντύπωση ότι θεωρείται "βίβλος" της ανατομίας;
Time-splicer Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Σοβαρά τώρα; Γιατί είχα την εντύπωση ότι θεωρείται "βίβλος" της ανατομίας; και εγω αυτη την εντυπωση ειχα μεχρι που μας το εθαψαν στη σχολή
xpapias Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Φιλε το βιβλιο εξαρτάται απο τη χρήση. Αν εισαι ιατρικη, φοιτητής, χρειάζεσαι ενα κανονικο βιβλιο ανατομιας. Τραβηγενο αλλα αν κανεις ειδικοτητα χειρουργικης χρειάζεσαι κατι πιο εξειδικευμενο. Το ιδιο και αν εισαι πχ φαρμακοποιος, φυσιοθεραπευτης, νοσηλευτης. Δεν υπαρχει ενα και μοναδικο. Και δεν κανει ενα για ολους. Ακου εκει το εθαψαν στη σχολή. Μαλλον σχολειο ηθελες να πεις. Τέτοιες αποριες και τετοιες διατυπωσεις μονο απο παιδι σχολικης ηλικιας θα ακουγα.
Time-splicer Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Φιλε το βιβλιο εξαρτάται απο τη χρήση. Αν εισαι ιατρικη, φοιτητής, χρειάζεσαι ενα κανονικο βιβλιο ανατομιας. Τραβηγενο αλλα αν κανεις ειδικοτητα χειρουργικης χρειάζεσαι κατι πιο εξειδικευμενο. Το ιδιο και αν εισαι πχ φαρμακοποιος, φυσιοθεραπευτης, νοσηλευτης. Δεν υπαρχει ενα και μοναδικο. Και δεν κανει ενα για ολους. Ακου εκει το εθαψαν στη σχολή. Μαλλον σχολειο ηθελες να πεις. Τέτοιες αποριες και τετοιες διατυπωσεις μονο απο παιδι σχολικης ηλικιας θα ακουγα. οχι στη σχολη και μαλιστα στην ιατρικη. Μας ελεγε οτι ειχε πολλα λαθη και μας ειπε συγκεκριμενα καποια αγγεια οτι τα ειχε με αλλο ονομα και κατι νευρα (τωρα οκ προφανως δε θυμαμαι ακριβως να σου πω ποια σημεια ειχε λαθος) και ειπε οτι δε προτεινει το gray's. Οπότε θέλω ένα βιβλίο για φοιτητή ιατρικής.. Α και να μην ειναι άτλας (έχω του Netter)
fylatos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Ο Άγιος έχει βγάλει μία σειρά βιβλίων με εξαιρετική ανάλυση και καλό περιεχόμενο και έχει και άτλα ενσωματωμένο. 1
Time-splicer Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Ο Άγιος έχει βγάλει μία σειρά βιβλίων με εξαιρετική ανάλυση και καλό περιεχόμενο και έχει και άτλα ενσωματωμένο. Αυτά ειναι τα βιβλια ανατομίας που λες; http://www.ebooks.gr/gr/κατηγορια-ανατομια-ανθρωπινη-647/συγγραφεας-αγιος-αλεξανδρος-ε-8618 H περιγραφή και η εικόνα μου φαίνονται πολυ συμπαθητικές πάντως, μένει βεβαια να το δω απο κοντα σε καποιο βιβλιοπωλειο.
livefreeordie Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Gray's Anatomy. Μόνο αυτό ξέρω, πληροφορικάριος είμαι. Grey's Anatomy* 2
Haldol Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Grey's Anatomy* Αυτό είναι τηλεοπτική σειρά. Το βιβλίο ανατομίας είναι Gray's Anatomy. 2
fylatos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Αυτά ειναι τα βιβλια ανατομίας που λες; http://www.ebooks.gr/gr/κατηγορια-ανατομια-ανθρωπινη-647/συγγραφεας-αγιος-αλεξανδρος-ε-8618 H περιγραφή και η εικόνα μου φαίνονται πολυ συμπαθητικές πάντως, μένει βεβαια να το δω απο κοντα σε καποιο βιβλιοπωλειο. Ναι αυτά λέω είναι εξαιρετικά. Έχουν με πλάγια γράμματα τα βασικά και μετά στο υπόλοιπο έχουν λεπτομέρειες. Δεξιά άτλα αριστερά κείμενο.Υπόψιν ο Άγιος είναι καθηγητής ανατομικής στο ΑΠΘ. 1
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Θυμάμαι οι φοιτητές ιατρικής είχαν και Sobotta. Ριξε μια ματιά.
doctorkostis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Ο Sobotta ειναι ατλαντας, εικονες. Απο περιεργεια, ποιο ειναι το προτεινομενο συγγραμα της σχολης?
fylatos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Θυμάμαι οι φοιτητές ιατρικής είχαν και Sobotta. Ριξε μια ματιά. Ναι αυτός είναι άτλας πολύ καλός ανάλογα με τη μετάφραση που θα σου πέσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα