Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αυτός είναι άτλας πολύ καλός ανάλογα με τη μετάφραση που θα σου πέσει.

Πάντως κυκλοφορεί android app απ'ότι βλέπω. Που σημαίνει ότι μπορείς να το βρεις εύκολα. Από το θείο.
Δημοσ.

Υπάρχει και ο άτλας και ανατομική του Σάββα που ήταν περιβόητος για τιε εξεταστικές του. Τον έχω από τον πατέρα μου, είναι κι αυτός πολύ καλός σε επίπεδο περιγραφής αλλά πιο παλιός.

Δημοσ.

Ο Sobotta ειναι ατλαντας, εικονες. Απο περιεργεια, ποιο ειναι το προτεινομενο συγγραμα της σχολης?

3 είναι τα προτεινόμενα.. του Gray's  τόμοι Ι,ΙΙ του Platzer και του Moore. Μας έχουν θάψει και τα 3 (το Gray's κυρίως τα άλλα όχι και τόσο.. οπότε μεταξύ Platzer και Moore παίζει αλλά οι περισσότεροι πήραν του Gray's)

Τελικά πήρα του Moore. Εκείνο του Άγιου δυστυχώς δεν το είχε και επειδή το βιαζόμουν πήρα του Moore που μου φάνηκε συμπαθητικό.

Δημοσ.

3 είναι τα προτεινόμενα.. του Gray's τόμοι Ι,ΙΙ του Platzer και του Moore. Μας έχουν θάψει και τα 3 (το Gray's κυρίως τα άλλα όχι και τόσο.. οπότε μεταξύ Platzer και Moore παίζει αλλά οι περισσότεροι πήραν του Gray's)

Τελικά πήρα του Moore. Εκείνο του Άγιου δυστυχώς δεν το είχε και επειδή το βιαζόμουν πήρα του Moore που μου φάνηκε συμπαθητικό.

Αθήνα είσαι;

Γενικά οποιοδήποτε αρκεί για να περάσεις το μάθημα. Αν θες κάτι παραπάνω διαβάζεις πάλι από διάφορα.

Εμένα του Gray μου αρέσει σαν βιβλίο πάντως γιατί έχει και κλινικό συλλογισμό και ωραία δομή.

Από κει και πέρα εγώ λάθη δεν είδα. Στην ανατομία άλλωστε πολλά πράγματα λέγονται με 2-3 τρόπους.

Απλά του Άγιου είναι κοντά 2500 σελίδες όλα τα βιβλία μαζί οπότε είναι με διαφορά το πιο πλήρες.

Δημοσ.

Αθήνα είσαι;

Γενικά οποιοδήποτε αρκεί για να περάσεις το μάθημα. Αν θες κάτι παραπάνω διαβάζεις πάλι από διάφορα.

Εμένα του Gray μου αρέσει σαν βιβλίο πάντως γιατί έχει και κλινικό συλλογισμό και ωραία δομή.

Από κει και πέρα εγώ λάθη δεν είδα. Στην ανατομία άλλωστε πολλά πράγματα λέγονται με 2-3 τρόπους.

Απλά του Άγιου είναι κοντά 2500 σελίδες όλα τα βιβλία μαζί οπότε είναι με διαφορά το πιο πλήρες.

Ναι Αθήνα.. θα δείξει τον Σεπτέμβρη αν θα το περάσω :P

Δημοσ.

Και μόνο με τον άτλαντα και με τις σημειώσεις περνάς.

Το να τη θυμάσαι μετά είναι άλλη ιστορία και θέλει συνέχεια διάβασμα. Συνέχεια όμως. Οι πιο πολλοί δε θυμούνται τίποτα ή θυμούνται ότι χρειάζεται. 

Δημοσ.

Πωπω ανατομια εγω τη σιχαινομουν.. και τα μαθηματα στο πτωμα προσωπικα ελαχιστα με βοηθησαν 

Ειδικά αφού είχαν ξηλώσει τα πάντα για να μην τα εξεταστούν ναι. 

Δημοσ.

Ειδικά αφού είχαν ξηλώσει τα πάντα για να μην τα εξεταστούν ναι. 

καλα ναι.. αφου λειπαν κομματια.. κυριολεκτικα.. προσωπικα σκεφτομουν οτι θα ηταν πιο πρακτικο να βλεπαμε νεκροτομη :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...