Captn Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Σε δίκη ο ψαράς που ανέβασε στο facebook βίντεο στο οποίο βασανίζει καρέτα - καρέτα http://tvxs.gr/news/ellada/se-diki-o-psaras-poy-anebase-sto-facebook-binteo-sto-opoio-basanizei-kareta-kareta κι εγω διαφωνω με την κακοποιηση των ζωων αλλα το να σε πανε μεσα γι αυτο τον λογω το βρισκω υπερβολικο και λαθος ανοιγει τον δρομο σε ενα πολιτικο-ορθολογισμο που μονο καλο δε θα κανει στην κοινωνια μας κατα την γνωμη μου,αν κρινω απο αλλες χωρες που το πολιτικα ορθο ειναι τροπος ζωης
Δημοφιλής ανάρτηση akpe Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Συγγνώμη, το να οδηγείται σε δίκη ένας «άνθρωπος» που -βασάνισε- ζώο, και μάλιστα προστατευόμενο είδος, είναι «πολιτική ορθότητα»; 36
original911 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Σε δίκη ο ψαράς που ανέβασε στο facebook βίντεο στο οποίο βασανίζει καρέτα - καρέτα http://tvxs.gr/news/ellada/se-diki-o-psaras-poy-anebase-sto-facebook-binteo-sto-opoio-basanizei-kareta-kareta κι εγω διαφωνω με την κακοποιηση των ζωων αλλα το να σε πανε μεσα γι αυτο τον λογω το βρισκω υπερβολικο και λαθος ανοιγει τον δρομο σε ενα πολιτικο-ορθολογισμο που μονο καλο δε θα κανει στην κοινωνια μας κατα την γνωμη μου,αν κρινω απο αλλες χωρες που το πολιτικα ορθο ειναι τροπος ζωης Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτός ο τύπος δεν θα ῾᾽βασανίσει῾῾ έναν άνθρωπο αν νιώσει ανώτερός του;Με το να βασανίζεις πλάσματα τα οποία δεν έχουν την δυνατότητα να αντισταθούν δείχνεις τον πραγματικό χαρακτήρα σου.Αφού λοιπόν δεν είναι σωστό να τον βασανίσουμε ας δικαστεί για την μαλακία που έκανε. 5
NT1G Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Σε δίκη ο ψαράς που ανέβασε στο facebook βίντεο στο οποίο βασανίζει καρέτα - καρέτα http://tvxs.gr/news/ellada/se-diki-o-psaras-poy-anebase-sto-facebook-binteo-sto-opoio-basanizei-kareta-kareta κι εγω διαφωνω με την κακοποιηση των ζωων αλλα το να σε πανε μεσα γι αυτο τον λογω το βρισκω υπερβολικο και λαθος ανοιγει τον δρομο σε ενα πολιτικο-ορθολογισμο που μονο καλο δε θα κανει στην κοινωνια μας κατα την γνωμη μου,αν κρινω απο αλλες χωρες που το πολιτικα ορθο ειναι τροπος ζωης 10
Baator Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 κι εγω διαφωνω με την κακοποιηση των ζωων Προφανώς και δεν διαφωνείς καθόλου, μην τρελαθούμε εντελώς. Μόνο ψυχάκιας κάνει αυτό που έκανε αυτός, για τον χαβαλέ του βασάνισε και σκότωσε ένα ζώο. Δεν είναι υπερβολικά ευαίσθητοι όσοι ενοχλήθηκαν, αναίσθητοι είναι όσοι το περνάνε στο ντούκου και λένε "έλα μωρέ...". 19
4saken Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 4-0 προς το παρων το σκορ, αναμενεται να αυξηθει εις βαρος του ts. YΓ:5-0 με το δικο μου. 5
akpe Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Χαριτωμένα κάποια σχόλια πάντως στο άρθρο. Προφανώς κάποιοι (που στάνταρ δηλώνουν βετζοβήγκαν) αδυνατούν να καταλάβουν πως αν το βασάνισμα και το σφάξιμο των ζώων για τροφή (έστω και στο πλαίσιο της μαζικής παραγωγής και υπερκατανάλωσης) είναι μια φορά άθλιο, το βασάνισμα και το σκότωμα just for shits and giggles είναι δέκα φορές πιο άθλιο. Απλά ως γνήσιοι δήθεν προτιμούν να χρησιμοποιήσουν το γεγονός απλά και μόνο για να την πουν στους «κρεατοφάγους». 2
Speculoos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Εδώ και περίπου 40 χρόνια υπάρχει σχετική νομοθεσία περί προστασίας των ζώων. Δεν είναι κάτι καινούργιο λοιπόν να παραπέμπεσαι σε δίκη εφόσον παρανομείς.
mclein Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 το να ειναι καποιος βλακας (επιεικως), μπορει να τον οδηγησει καποια πραξη του σε δικη... οποτε δε γιναμε ευαισθητοι, ειμαστε κοινωνια με ορους + κανονες. 1
Constant1ne Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Είμαι εξαιρετικά περίεργος να μάθω περισσότερα για το κακό που θα κάνει στην κοινωνία μας το να μοιάσουμε περισσότερο με σοβαρή δυτική χώρα. 2
Sellers Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 ανοιγει τον δρομο σε ενα πολιτικο-ορθολογισμο που μονο καλο δε θα κανει στην κοινωνια μας κατα την γνωμη μου Τι εννοείς με αυτό; Που πιστευεις δηλαδή οτι θα οδηγησει μακροχρόνια η σημερινή τιμωρία σε όσους βασανίζουν ζώα;
SlickNick Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Σε δίκη ο ψαράς που ανέβασε στο facebook βίντεο στο οποίο βασανίζει καρέτα - καρέτα http://tvxs.gr/news/ellada/se-diki-o-psaras-poy-anebase-sto-facebook-binteo-sto-opoio-basanizei-kareta-kareta κι εγω διαφωνω με την κακοποιηση των ζωων αλλα το να σε πανε μεσα γι αυτο τον λογω το βρισκω υπερβολικο και λαθος ανοιγει τον δρομο σε ενα πολιτικο-ορθολογισμο που μονο καλο δε θα κανει στην κοινωνια μας κατα την γνωμη μου,αν κρινω απο αλλες χωρες που το πολιτικα ορθο ειναι τροπος ζωης Δεν έχει να κάνει με πολιτική ορθότητα αυτό. Ξεκάθαρα βασανίζει ένα ζώο.
Captn Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 αφενος,προσωπικα,δε μου φαινεται για βασανισμος,το ταλαιπωρησε το καημενο το ζωντανο αλλα οχι και βασανισμος δεν το σκοτωσε,τουλαχιστον δεν λεει καπου οτι το σκοτωσε επισης ενας ψαρας που βρηκε μια χελωνα,κατα πασα πιθανοτητα πιαστηκε στα διχτυα του και ως γνωστον οι ψαραδες εχουν προβλημα με τις χελωνες γτ σκιζουν τα διχτυα τους,αυτο εξηγει μερικως την επιθετικη του σταση απεναντι στην χελωνα,προσεξε ειπα την εξηγει οχι την δικαιολογει αυτο που με ενοχλει πιο πολυ ειναι οτι δεν τον τσιμπησανε επειδη το εκανε,και μαλιστα περυσι αλλα επειδη το ανεβασε στο φβ,δεν ξερω,αυτην η ταση του να μπανει η εικονικη πραγματικοτητα στην κανονικη πραγματικοτητα μου φαινεται αγριευτικη Είμαι εξαιρετικά περίεργος να μάθω περισσότερα για το κακό που θα κάνει στην κοινωνία μας το να μοιάσουμε περισσότερο με σοβαρή δυτική χώρα. πφφ για πες μια που θα θελες να μοιασουμε?
SlickNick Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 αφενος,προσωπικα,δε μου φαινεται για βασανισμος,το ταλαιπωρησε το καημενο το ζωντανο αλλα οχι και βασανισμος δεν το σκοτωσε,τουλαχιστον δεν λεει καπου οτι το σκοτωσε επισης ενας ψαρας που βρηκε μια χελωνα,κατα πασα πιθανοτητα πιαστηκε στα διχτυα του και ως γνωστον οι ψαραδες εχουν προβλημα με τις χελωνες γτ σκιζουν τα διχτυα τους,αυτο εξηγει μερικως την επιθετικη του σταση απεναντι στην χελωνα,προσεξε ειπα την εξηγει οχι την δικαιολογει αυτο που με ενοχλει πιο πολυ ειναι οτι δεν τον τσιμπησανε επειδη το εκανε,και μαλιστα περυσι αλλα επειδη το ανεβασε στο φβ,δεν ξερω,αυτην η ταση του να μπανει η εικονικη πραγματικοτητα στην κανονικη πραγματικοτητα μου φαινεται αγριευτικη πφφ για πες μια που θα θελες να μοιασουμε? Δεν είναι εικονική πραγματικότητα μία αληθινή φωτογραφία στο διαδίκτυο. Ο ψαράς έκανε μαλακία. 1
Lucifer Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 ως γνωστον οι ψαραδες εχουν προβλημα με τις χελωνες γτ σκιζουν τα διχτυα τους,αυτο εξηγει μερικως την επιθετικη του σταση απεναντι στην χελωνα,προσεξε ειπα την εξηγει οχι την δικαιολογει Είναι ένα παιδάκι απέναντι που σηκώνει τον κόσμο στο πόδι, πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Καλάμια κάτω απ' τα νύχια ή waterboarding; 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις