KNSM Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Οκ παιδια, βασανιστε ζωα και μην κανετε τατουαζ σε Παναθηναικους αν ειστε Ολυμπιακοι και το αντιστροφο, ετσι η κοινωνια θα γινει καλυτερη. Το κουρασαμε και δε βγαζει νοημα. Ετσι κι αλλιως οποιος θελει να σκοτωνει ζωα θα συνεχισει να το κανει αρκει να μην βρεθει καποιος εκει γυρω με κινητο και τον καταγραψει. Εγω παντως θα συνεχισω να υπερασπιζομαι τις αθωες ψυχες τους και ας χαρακτηριστω βαθια αντικοινωνικος. P.S. Παντως εκεινος ο τυπος πολυ θα ηθελα να μπει μεσα στον κηπο, με το δικαιωμα που μου δινει ο νομος (αφου θα κινουνταν απειλητικα εναντιον μου μεσα στο σπιτι μου/ασυλο) θα τον εσπαγα στο ξυλο και μετα θα του τραβουσα και καταγγελια για βασανισμο ζωου. Και κερατας και δαρμενος.
Captn Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Αδερφέ χρησιμοποιείς συνέχεια όρους που δεν νομίζω ότι γνωρίζεις τι σημαίνουν. Από την μια πας να περάσεις το τι έκανες ο άλλος ο κάφρος σαν "εικονική πραγματικότητα" επειδή ανέβασε το βίντεο στο FB. Τώρα είναι "αντικοινωνική συμπεριφορά" το να τρώει ο άλλος πρόστιμο επειδή λόγω των πιστεύω του αρνείται να εξυπηρετήσει συγκεκριμένη ομάδα ατόμων. Κοτσάρω π.χ. εγώ έξω από το μαγαζί μου ταμπέλα "απαγορεύεται η είσοδος σε μαύρους και Εβραίους" επειδή έτσι γουστάρω, τρώω πρόστιμο και μετά το θεωρώ "βαθιά αντικοινωνική συμπεριφορά" εκ μέρους του κράτους. Κάπου έχεις μπερδευτεί. μπρο,λεω απλως το αυτονοητο οτι το φβ ειναι εικονικη πραγματικοτητα και κερδιζει συνεχως εδαφος και επηρεάζει την κανονικη πραγματικοτητα,κατι που πριν λιγα χρονια δε συνέβαινε αντικοινωνικη συμπεριφορα ειναι η συμπεριφορα που στρεφεται εναντιον της κοινωνιας,αν εσυ οπως λες,κωτσαρεις μια ταμπελα που απαγορευει την εισοδο σε μελη της κοινωνιας μας το αυτο αυτοματως ειναι αντικοινωνικη συμπεριφορα
SlickNick Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Αν μου ζητουσε να του κανω μια τουρτα με σβαστιγκες κτλ. θα αρνιομουν φυσικα. Νομιζω ομως οτι παλι θα εχω το νομο με το μερος μου (σε καποιες χωρες τουλαχιστον οπως η Γερμανια) καθως η πιστη σε ιδεολογιες μισους συνιστα ποινικο αδικημα. Ναι, αλλά αυτό είναι το θέμα. Όπως δεν μας αρέσει όταν Χριστιανοί προσπαθούν να επιβάλλουν τις ιδεολογίες τους στο νομικό σύστημα, πχ κατά των gay γάμων, έτσι θα έπρεπε να ρίχνουμε άκυρο και στην επιβολή άλλων ιδεολογιών πάνω σε ανθρώπους. Ποιος αποφάσισε ότι το δικαίωμα ενός Χριστιανού να μην συμμετέχει σε πράγματα που αντιτίθενται στην θρησκεία του είναι κατώτερο από την απαίτηση ενός ομοφυλόφιλου να αγοράσει τούρτα για το γάμο του; Η μήπως ο νόμος έχει πάψει να είναι ουδέτερος και αντικειμενικός και ακολουθεί τις μόδες της εποχής; Ένας ομοφυλόφιλος έχει δικαίωμα να παντρεύεται και ένας Χριστιανός έχει δικαίωμα να μην θέλει να συμμετέχει ως επαγγελματίας σε ένα τέτοιο γεγονός. Οτιδήποτε άλλο είναι φασισμός.
KNSM Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Ναι, αλλά αυτό είναι το θέμα. Όπως δεν μας αρέσει όταν Χριστιανοί προσπαθούν να επιβάλλουν τις ιδεολογίες τους στο νομικό σύστημα, πχ κατά των gay γάμων, έτσι θα έπρεπε να ρίχνουμε άκυρο και στην επιβολή άλλων ιδεολογιών πάνω σε ανθρώπους. Ποιος αποφάσισε ότι το δικαίωμα ενός Χριστιανού να μην συμμετέχει σε πράγματα που αντιτίθενται στην θρησκεία του είναι κατώτερο από την απαίτηση ενός ομοφυλόφιλου να αγοράσει τούρτα για το γάμο του; Η μήπως ο νόμος έχει πάψει να είναι ουδέτερος και αντικειμενικός και ακολουθεί τις μόδες της εποχής; Ένας ομοφυλόφιλος έχει δικαίωμα να παντρεύεται και ένας Χριστιανός έχει δικαίωμα να μην θέλει να συμμετέχει ως επαγγελματίας σε ένα τέτοιο γεγονός. Οτιδήποτε άλλο είναι φασισμός. Καπου τα εχεις μπερδεψει, καποιος σου προσφερει χρηματα για την εργασια σου, οχι για τις ιδεες σου. Μπορεις να αρνηθεις να παρασχεις την εργασια σου/γνωσεις κτλ για αλλους λογους και οχι για την ιδεολογια σου. Τις ιδεολογιες ας τις κρατησει ο καθενας για τον εαυτο του. By the way ο ναζισμος/φασισμος δεν ειναι ιδεολογια γιατι το pure μισος σε οτιδηποτε διαφορετικο δεν μπορει να θεωρειται ως ιδεολογια απο υγιη μυαλα. Σε σαπια κεφαλια ισως να θεωρειται ιδεολογια. P.S. @ captn το facebook δεν ειναι εικονικη πραγματικοτητα, δηλαδη αμα σκοτωσω εναν και το βαλω στο facebook σταματα να ειναι πραγματικοτητα και γινεται virtual reality?!?!?!?! Τι αλλο θα ακουσουμε! 1
Vapir Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Σε δίκη ο ψαράς που ανέβασε στο facebook βίντεο στο οποίο βασανίζει καρέτα - καρέτα http://tvxs.gr/news/ellada/se-diki-o-psaras-poy-anebase-sto-facebook-binteo-sto-opoio-basanizei-kareta-kareta κι εγω διαφωνω με την κακοποιηση των ζωων αλλα το να σε πανε μεσα γι αυτο τον λογω το βρισκω υπερβολικο και λαθος ανοιγει τον δρομο σε ενα πολιτικο-ορθολογισμο που μονο καλο δε θα κανει στην κοινωνια μας κατα την γνωμη μου,αν κρινω απο αλλες χωρες που το πολιτικα ορθο ειναι τροπος ζωης είναι παράνομο και τιμωρείται αλλα το κάνουν ενώ γνωρίζουν πως θα τιμωρηθούν κατ αυτό τον τρόπο, οπότε αποδέχονται την τιμωρία. άρα λέγοντας πως θεωρείς λάθος την τιμωρία αυτή στερείς απο τον θύτη το ανθρώπινο του δικαίωμα να επιλέξει την έκβαση της ζωής του, κάτι που θεωρώ λάθος και παραπέμπει σε φασιστικές νοοτροπίες, κάτι πολύ κακό για την κοινωνία μας (δεν σε λέω φασίστα, μην το πάρεις λάθος). 2
Captn Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 άρα λέγοντας πως θεωρείς λάθος την τιμωρία αυτή στερείς απο τον θύτη το ανθρώπινο του δικαίωμα να επιλέξει την έκβαση της ζωής του, δεν καταλαβαινω τον συλλογισμο σου καποιος ποσταρε εναν νομο που λεει για απαγορευση διακινησης οπτικοακουστικου υλικου με κακοποιηση ζωων κατι που δεν ηξερα οτι υπαρχει αυτο που ειπα ειναι οτι μου φαινεται υπερβολικος ο ορος βασανισμος στην προκειμενη περιπτωση
Vapir Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 δεν καταλαβαινω τον συλλογισμο σου καποιος ποσταρε εναν νομο που λεει για απαγορευση διακινησης οπτικοακουστικου υλικου με κακοποιηση ζωων κατι που δεν ηξερα οτι υπαρχει α όχι , είμαστε υποχρεωμένοι να γνωρίζουμε, η άγνοια νόμου τιμωρείται 2
idomeneas7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Αν ήσουν φούρναρης και ερχόταν ένας Χρυσαυγίτης και σου ζητούσε να του κάνεις μία τούρτα με τον Χίτλερ και μία σβάστιγκα από κάτω για τα γενέθλια του, δεν θα του έλεγες "όχι" επειδή διαφωνείς με την ιδεολογία του και δεν θέλεις καμία σχέση με αυτή; Αυτό θα ήταν "ρατσιστικό"; Δεν νομίζω οι κοπέλες να ζήτησαν τούρτα με λεσβιακά όργια και ζαχαρωτούς δονητές. Οπότε αν ο χρυσαυγίτης ζητούσε μια γαμήλια τουρτα, ναι, θα του την έφτιαχνα.
SlickNick Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Καπου τα εχεις μπερδεψει, καποιος σου προσφερει χρηματα για την εργασια σου, οχι για τις ιδεες σου. Μπορεις να αρνηθεις να παρασχεις την εργασια σου/γνωσεις κτλ για αλλους λογους και οχι για την ιδεολογια σου. Τις ιδεολογιες ας τις κρατησει ο καθενας για τον εαυτο του. By the way ο ναζισμος/φασισμος δεν ειναι ιδεολογια γιατι το pure μισος σε οτιδηποτε διαφορετικο δεν μπορει να θεωρειται ως ιδεολογια απο υγιη μυαλα. Σε σαπια κεφαλια ισως να θεωρειται ιδεολογια. Αν η δική σου ιδεολογία αντιτίθεται στο πως θέλει να χρησιμοποιήσει ο άλλος τις υπηρεσίες σου η τα προϊόντα σου έχεις κάθε δικαίωμα να αρνηθείς. Παντού εφαρμόζεται αυτό. Πολύς κόσμος θα απέφευγε να εργαστεί για θρησκευτικές οργανώσεις, πολιτικές ομάδες η να συνεργαστεί με άτομα που βρίσκονται στη βιομηχανία του πορνό. Δεν είναι δυνατόν να τρώνε πρόστιμα για αυτόν το λόγο. Η ιδεολογία είναι ένα σύνολο ιδεών και πιστεύω. Το αν σου αρέσει εσένα προσωπικά ο Ναζισμός η το πως σε κάνει να νιώθεις, δεν αλλάζει ότι είναι ένα σύνολο, λανθασμένων και μη στηριζόμενων σε στοιχεία, ιδεών. Δεν νομίζω οι κοπέλες να ζήτησαν τούρτα με λεσβιακά όργια και ζαχαρωτούς δονητές. Οπότε αν ο χρυσαυγίτης ζητούσε μια γαμήλια τουρτα, ναι, θα του την έφτιαχνα. Ότι και να ήθελε το ζευγάρι, το θέμα είναι ότι πήγαινε αντίθετα με τα πιστεύω του επαγγελματία. Γιατί να τα καταπατήσει;
idomeneas7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Επειδή είναι διαχωρισμός να μην εξυπηρετείς έναν (υποθέτουμε ευγενικό και σωστό κατά τα άλλα) πελάτη επειδή δεν γουστάρεις την σεξουαλική του προτίμηση ή τις πολιτικές του απόψεις.
Norone92 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να αποδεχτεί την οποιαδήποτε επαφή με ιδεολογία που αναπαράγει οποιαδήποτε μορφή μίσους. Δεν είναι φασιστικό ούτε προσβλητικό ως προς το άτομο, αλλά σεβασμός προς τα υπόλοιπα μέλη της κοινωνίας.
SlickNick Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Επειδή είναι διαχωρισμός να μην εξυπηρετείς έναν (υποθέτουμε ευγενικό και σωστό κατά τα άλλα) πελάτη επειδή δεν γουστάρεις την σεξουαλική του προτίμηση ή τις πολιτικές του απόψεις. Προσωπικά διαφωνώ με αυτό. Αν ισχύει όμως νομικά θα ήθελα να ισχύει παντού και πάντα. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να αποδεχτεί την οποιαδήποτε επαφή με ιδεολογία που αναπαράγει οποιαδήποτε μορφή μίσους. Δεν είναι φασιστικό ούτε προσβλητικό ως προς το άτομο, αλλά σεβασμός προς τα υπόλοιπα μέλη της κοινωνίας. Ναι... και το μόνο που μας λείπει τώρα είναι μία επιτροπή που θα αποφασίζει τι είναι "μίσος" και "επικίνδυνο". Διαφωνείς με τον gay γάμο; Πιστεύεις ότι μπαίνουν υπερβολικά πολλοί μετανάστες στη χώρα; Το βρίσκεις ρατσιστικό να υποχρεώνεται μία εταιρεία να έχει Χ αριθμό εργαζομένων από "μειονότητες"; Μόλις διέπραξες "μίσος" και θα σε πάμε μέσα...
KNSM Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Προσωπικά διαφωνώ με αυτό. Αν ισχύει όμως νομικά θα ήθελα να ισχύει παντού και πάντα. Ναι... και το μόνο που μας λείπει τώρα είναι μία επιτροπή που θα αποφασίζει τι είναι "μίσος" και "επικίνδυνο". Διαφωνείς με τον gay γάμο; Πιστεύεις ότι μπαίνουν υπερβολικά πολλοί μετανάστες στη χώρα; Το βρίσκεις ρατσιστικό να υποχρεώνεται μία εταιρεία να έχει Χ αριθμό εργαζομένων από "μειονότητες"; Μόλις διέπραξες "μίσος" και θα σε πάμε μέσα... SlickNick τα παρακατω δεν πανε σε εσενα, γενικα θα μιλησω. Το εξηγω για να μην παρεξηγηθω. Περα απο την νομοθεσια που οριζει τι ειναι μισος και επικινδυνο υπαρχει και η κοινη λογικη που δυστυχως δεν ειναι και τοσο κοινη. Καθε μερα που ζω εδω βλεπω οτι το επιπεδο ειναι αρκετα χαμηλο, ευτυχως που η χωρα δεν εχει κανενα απολυτως μελλον. Στο νημα για το Brexit καποιοι εφτασαν στο σημειο να ζητησουν λιγοτερη δημοκρατια, just sayin'... Δεν εχω να προσφερω κατι αλλο σε αυτο το νημα. 1
tsifotis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Με κινδυνο να επαναλαβω καποια πραγματακια που ηδη ειπωθηκαν: 1. ο ναζισμος ειναι ξεκαθαρα ιδεολογια. Κακη, σαπια αλλα ιδεολογια. Οπως ο σατανισμος ειναι θρησκεια. Πρεπει να καταλαβουμε οτι κακως δινουμε σε καποιες λεξεις συγκεκριμενη φορτιση πχ αυτοθυσια λεγεται ακομα κι αν καποιος ανατιναχτει με εκρηκτικα για να σκοτωσει άπιστους. Το να αρνηθεις να εξυπηρετησεις πελατη ειναι σε καθε περιπτωση φρονιμοτερο να κριθει καθε περιπτωση ξεχωριστα πχ εγινε η αρνηση με συστολη και ευγενεια, καποια σεβαστη δικαιολογια ή κουνωντας δαχτυλο και με υφος; επισης αλλη βαρυτητα εχει ως υπηρεσια η τουρτα απο την οδικη βοηθεια κλπ, ολα μετρανε. Επισης το facebook δεν ειναι εικονικη πραγματικοτητα. Ειναι κανονικη ζωη οπου ο καθενας φτιαχνει ενα λευκωμα με φωτογραφιες του και ανταλλαζει μηνυματα. Δηλαδη ο,τι γινονταν μεχρι καποτε απο αστερες (δημοσια προβολη στα μεσα) τωρα γινεται και σε μικροτερο βαθμο απο ανθρωπους της διπλανης πορτας. Εικονικη πραγματικοτητα ισως θα μπορουσαμε να πουμε το world of warcraft, οπου η μαχη ή ο θανατος δεν ειναι πραγματικα αλλα μια φαντασίωση. Στο facebook εαν σε απειλω ή σε βριζω ή εκθειαζω τον ταδε πολτικο ή σε προσκαλω στον γαμο μου, εχουμε να κανουμε με πραγματικοτητα σκετη. Και επιτελους, τι σχεση εχει η υπερβολικη πολιτικη ορθοτητα με την ποινη σε κακοποιηση ζωου; θα συμφωνουσα μαζι εαν ο κατηγορουμενος ειχε φορεσει kill all animals μπλουζακι στον χαρακτηρα του στο minecraft. Ναι τοτε θα ηταν βλακωδης πολιτικη ορθοτητα και μαλιστα σε εικονικη πραγματικοτητα. 1
defacer Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Ότι και να ήθελε το ζευγάρι, το θέμα είναι ότι πήγαινε αντίθετα με τα πιστεύω του επαγγελματία. Γιατί να τα καταπατήσει; Εγώ πιστεύω ότι οι μαύροι είναι υπάνθρωποι και σερβίρω μόνο σε λευκούς. Επίσης πιστεύω ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό στο σεξ με δεκάχρονα. Γιατί να καταπατήσω τα πιστεύω μου; You guessed it, επειδή σαν κοινωνία έχουμε αποφασίσει ότι έτσι ο κάθε μαλάκας μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα στους άλλους και τελικά να υπάρχει όχι απλά κατάφωρη αδικία σε βάρος κάποιων άτυχων, αλλά ακόμα περισσότερο αυτό να γίνεται με τυχαίο τρόπο ανάλογα τις κάβλες του εκάστοτε προσώπου με το οποίο συναλλάσσεσαι. Και μετά αποφασίσαμε πως αν θες να κάνεις πολιτική δήλωση, είσαι ελεύθερος να την κάνεις με την προσωπική σου ιδιότητα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις