Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κατι αντίστοιχο με το AirPlay στα iPhone και στο Samsung 7s?θελω να στέλνω ήχο και εικόνα στον ενισχυτή αλλα δεν βρηκα κάποιον τροπο ,ο ενισχυτης υποστηρίζει AirPlay ,επισης θελω να χειρίζομαι και την τηλεόραση Samsung 55 7 σειρα απο το κινητό ,ειναι συνδεδεμένη με εθερνετ (wifi δεν υποστηρίζει ) ειναι 7 χρόνον ,όσα προγράμματα και αν κατέβασα δεν μπορούν να την βρουν

Δημοσ.

Αυτό που έχω δοκιμάσει με android συσκευές και μπορούν να στείλουν μουσική σε airplay compatible devices,είναι ή εφαρμογή bubbleUPnP.

Για εικόνα δεν έχω κάτι υπόψιν μου..

Δημοσ.

Αυτό που έχω δοκιμάσει με android συσκευές και μπορούν να στείλουν μουσική σε airplay compatible devices,είναι ή εφαρμογή bubbleUPnP.

Για εικόνα δεν έχω κάτι υπόψιν μου..

tο κατεβασα ,οκ δουλευει αλλα πως του λεω να το στειλει στον ενισχυτη?δεν βλεπω καποια επιλογη απλα παιζει στο κινητο 

Δημοσ.

Ναι πράγματι παίζει ,απ οτι καταλαβαίνω ομως μονο οτι μουσική υπάρχει αποθηκευμένη ,απο YouTube η απο Spotify δεν μπορεί μαλλον να στείλει

Δημοσ.

YouTube γίνεται όταν σε οποιοδήποτε βίντεο πάνω δεξιά επιλέξεις share και όταν εμφανίζεται ή εφαρμογή bubbleUPnP την επιλέγεις επίσης.

Το ίδιο και για tunein radio.

Spotify δεν έχω δοκιμάσει!!

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ φίλε μου ,δύστυχος δεν παίζει ,έφαγα ήττα μετά απο έναν μήνα μετάβαση απο iPhone σε androit

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...