Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδες να σας παραθεσω και εγω το δικο μου προβλημα και μια απορια
πριν κανα 2 εβδομαδες πηρα απο χονκγ κονγ ebay εναν εγγεφαλο για το αυτοκινητο μου ο οποιος ηρθε με σπασμενες διοδους μεσα..αφου προσπαθησα να τον επισκευασω και δεν τα καταφερα (πηρε μπρος το αμαξι αλλα πολες λειτουργειες δεν δουλευανε)αποφασησα να τον στηλω πισω για να παρω τα χρηματα μου ..ανοιξα case στο εβαυ εβαλα φωτογραφιες απο τις σπασμενες διοδους και τελικα ο πωλητης δεχτηκε την επιστροφη...τωρα το προβλημα ειναι οτι το δεμα αν και το εστηλα 1 προτεραιοτητα συστημενο δεν φαινεται να εχει καποια ενημερωση απο την στιγμη που εφυγε απο ελλαδα...ουτε στο trackonline.ru αν και περασαν αρκετες μερες...το ευλογο ερωτημα μου ειναι επειδη τα χρηματα ειναι πολλα τι γινεται αν δεν παει το δεμα σε αυτον χαθει η πει οτι δεν το πηρε???με καλυπτει το εβαυ μονο με την αποδειξη απο τα ελτα και το τρακ που διχνει οτι εφυγε απο ελλαδα???οποιος ξερει ας απαντησει γιατι βρισκομαι σε πανικο frown.gif 

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Απο την στιγμή που πλήρωσες για συστημένο και έχεις κωδικό πακέτου θα φτάσει απλά μην περιμένεις να γίνει απο την μια μέρα στην άλλη (μονο τα ελτά θα το καθυστερήσουν καμιά βδομάδα άνετα) 

Απο εκει και πέρα ανάλογα με ποιον τρόπο το έστειλες και με ποια εταιρία αν δεν φτάσει το πακέτο ή καταστραφεί κατα την διαδρομή το καλύπτει η εγγύηση που έχει απο την μεταφορική

Η οποία όμως ειναι ενας στάνταρ αριθμός (πχ έως 1000 ευρώ) και διαφέρει απο εταιρία σε εταιρία

Θα μπορούσες να πλήρωνες κάτι παραπάνω αν ήθελες ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια (πχ έως 10.000 ευρώ κτλ) αλλά πλέον αφού ήδη το έστειλες δεν πιστεύω να γίνεται κάτι.

Κουράγιο όμως κατά πάσα πιθανότητα θα φτάσει απλά θα αργήσει ...

Τώρα δεν ξέρω αν σου πει "μα μου" ο πωλητής όταν το παραλάβει (γιατι εσύ όπως τα λες έβαλες χέρι πάνω στο προϊόν για να το φτιάξεις και δεν τα κατάφερες) και αυτό στις περισσότερες των περιπτώσεων ακυρώνει την εγγύηση ενός προϊόντος οπότε είσαι στο έλεος και το φιλότιμο του πωλητή ο οποίος αν θέλει απλά σου λέει "παρατήρησα πως έβαλες χέρι εσύ" και άντε γεια μετά. 

δεν ειχε εγγυηση ητανε μεταχειρισμενο..και μου ειπε οτι μολις επιστρεψει θα επιστρεψει ολα τα χρηματα + τα μεταφορικα γνωριζει οτι το επισκευασα μερικος..το προβλημα ειναι οτι φαινεται οτι εφυγε απο ελλαδα την πεμπτη πρην 5 μερες και ακομι δεν εφτασε η δεν το σκαναρανε για καπιο λογο..2 μερες κανει να ερθει απο χονγκ κονγ οποτε λογικα θα ηθελε 2 μερες για να φτασει..αυτο που ρωταω ειναι στην εσχατη των περιπτωσεων αν χαθει με καλιπτει το εβαυ η οχι??? ευχαριστω

Δημοσ.

Έχω στείλει μερικές φορές εξωτερικό, Ευρώπη, Ταιβάν, Κίνα και έχουν φτάσει μια χαρά.

Πολλές φορές ειδικά στην Ασία κάνει πάνω από 2 εβδομάδες να φτάσει.

• Like 1
Δημοσ.

με ελτα το εστηλα και σιγουρα ο ελτα δεν καλυπτει 500 ευρω..για αυτο ρωταω για το εβαυ που λεει μονει μπακ καραντι αν με καλυπτει σε αυτη την περιπτωση

Δημοσ.

εκανα και εκει και στο trackonline.ru δεν φαινεται πουθενα μονο μεχρι την στιγμη που εφυγε απο ελλαδα...μετα το χαος.

Δημοσ.

το αστειο ειναι οταν αυτος το εστηλε απο την στιγμη που το παρεδωσε στο ταχυδρομειο τους παραληλα φαινοταν και στον ελτα απο την πρωτη στιγμη.και απο το αεροδρομειο τους μεχρι το δικο μας εκανε 2 μερες.αν ειχα ενα update οτι εστω εφτασε στο χονγκ κονγκ δεν θα ανισυχουσα.αλλα αυτο να μην ξερεις που ειναι το δεμα ειναι ανυποφορο

εχει φυγει απο τεταρτη 11 το βραδυ

Δημοσ.

1. μου ειπε οτι μολις επιστρεψει θα επιστρεψει ολα τα χρηματα + τα μεταφορικα

2. το προβλημα ειναι οτι φαινεται οτι εφυγε απο ελλαδα την πεμπτη πρην 5 μερες και ακομι δεν εφτασε η δεν το σκαναρανε για καπιο λογο..

3. 2 μερες κανει να ερθει απο χονγκ κονγ οποτε λογικα θα ηθελε 2 μερες για να φτασει..

4. αυτο που ρωταω ειναι στην εσχατη των περιπτωσεων αν χαθει με καλιπτει το εβαυ η οχι???

1. Δεν πρόκειται να σου επιστρέψει τίποτα παραπάνω απο αυτά που του έδωσες εσύ μέσω paypal. Κοινώς θα σου κάνει refund και τέλος, τα έξοδα επιστροφής τα φορτώθηκες εσύ και δεν μπορείς να τα διεκδικήσεις με κάποιο τρόπο.

2. Σε κάποιες χώρες (πχ. our beloved US of A, αλλά μου έχει τύχει και στο UK) τα απλά Ελληνικά barcode δεν μπαίνουν καν στον κόπο να τα σκανάρουν ή να τα καταχωρήσουν, οπότε δεν μπορείς να εντοπίσεις το πακέτο πέρα των Ελληνικών συνόρων. Θα είχες περισσότερες πιθανότητες αν το είχες στείλει συστημένο (όχι απλό δέμα) ή με δηλωμένη αξία.

3. Μόνο για να πάει απο το κατάστημα των ΕΛΤΑ μέχρι το αεροδρόμιο θέλει καμιά εβδομάδα... Αυτή είναι η πραγματικότητα που βιώνουμε. Απο εκεί και πέρα αναλαμβάνουν οι συνεργαζόμενες μεταφορικές/φορτωτικές.

4. Όχι. Το ebay θα σε καλύψει μόνο αν έχει απόδειξη οτι το προϊόν επιστράφηκε στον πωλητή.

με ελτα το εστηλα και σιγουρα ο ελτα δεν καλυπτει 500 ευρω..για αυτο ρωταω για το εβαυ που λεει μονει μπακ καραντι αν με καλυπτει σε αυτη την περιπτωση

Χωρίς δηλωμένη αξία το μόνο που θα πάρεις είναι κανένα 20ευρω και αυτό μετά απο 6+ μήνες αναμονή. Δεν το λέω υποθετικά, το έχω ζήσει.

Αν είχες στείλει το δέμα με δηλωμένη αξία (που εως 1000 ευρώ επιβαρύνεσαι 3 ευρώ αν δεν κάνω λάθος 2ευρώ +0,3% της δηλωμένης αξίας, δηλαδή για 500ευρώ αξία πληρώνεις 3,50ευρώ ασφάλεια) τότε θα μπορούσες να διεκδικήσεις όλο το δηλωμένο ποσό.

Δημοσ.

συστημενο α προτ. ειναι με αριθμο RE*********GR

ευχαριστω e-tic αν και δεν μου αρεσαν αυτα που ειπες με καλυψες σε ολους τους τομεις

• Like 1
Δημοσ.

Τα μεταφορικα επιστροφης μπορεις να τα παρεις απο το Paypal.

Χονγκ Κονγκ κανει 10-20 μερες, πως νομιζεις οτι θελει 2 δεν εχω ιδεα. 

Αν χαθει και δεν το εχεις ασφαλισει, σου επιστρεφουν τα Ελτα μονο τα μεταφορικα.

• Like 1
Δημοσ.

δεν νομιζω απο το αερδρομειο τους μεχρι το δικο μας 2 μερες ...οχι με τα τελωνεια κτλπ εχω το τρακ που με το εστηλε ως αποδειξη

Δημοσ.

χαχαχαχαχ τρακ ενοω το αρθιμο αποστολης τρακινγκ ν

χαχαχαχαχ τρακ ενοω το αρηθμο αποστολης τρακινγκ ....μονο την αξια ξεχασα να δηλωσω κατα τα αλλα το εστηλα και συστημενο και α προτ..τι αλλο μπορουσα να κανω??κουριερ???να πληρωνα 200ευρω μεταφορικα??

για του λογου το αληθες 

CP915156233HK

αυτο ειναι οταν μου το εστηλε την πρωτη φορα

Δημοσ.

Αυτο έκανε 12 μέρες, τις δύο που τις είδες και περιμένεις το δικό σου σε 5 να έχει ηδη φτάσει?

Θα μπορούσες να το ασφαλίσεις στα ελτά με μικρό κόστος. Αν χαθεί (που δεν νομίζω) θα πάρεις μόνο τα λεφτά που πλήρωσες για να το στείλεις.

Δημοσ.

οχι δεν περιμενω να φτασει περιμενω να δω οτι υπαρχει ..οτι εμφανιστικε σε ενα αεροδρομειο ενα τελωνειο κατι.δεν ειμαι χθεσινος 8 χρονια στο εβαυ μου εχει διξει οτι οταν κατι δεν φαινεται απο τις πρωτες μερες υπαρχει προβλημα...μακαρι να εχετε δικαιο και να αγχωνομαι τζαμπα.παντως οτι και να γινει θα γραψω update για μελοντικα προβληματα που θα εχει καποιος μπας και βοηθηθει

και ξαναλεω 2 μερες απο αεροδρομειο προς αεροδρομειο..οχι ολη την αποστολη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...