commandante Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 καλησπέρα παιδιά...συγνώμη για αυτήν την ηλίθια ερώτηση αλλά θα ήθελα να μου απαντήσετε...πιο κόντα στην εμφάνιση σας σας δείχνει ο καθρέφτης ή μια κάμερα?
Captn Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 η καμερα σε δειχνει οπως εισαι μπροστα στον καθρεφτη φτιαχνεσαι,κανεις τα μαλια σου,την εκφραση του προσωπου σου κτλ
commandante Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 η καμερα σε δειχνει οπως εισαι μπροστα στον καθρεφτη φτιαχνεσαι,κανεις τα μαλια σου,την εκφραση του προσωπου σου κτλ μα στην καμερα φαινομαι χαλια ρε φιλε...τωρα με αγχωνεις
Captn Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 μα στην καμερα φαινομαι χαλια ρε φιλε...τωρα με αγχωνεις ματιασμένος θα σαι 1
commandante Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 ματιασμένος θα σαι ε ρε το κερατο μου το τραγιο...
livefreeordie Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 καλησπέρα παιδιά...συγνώμη για αυτήν την ηλίθια ερώτηση αλλά θα ήθελα να μου απαντήσετε...πιο κόντα στην εμφάνιση σας σας δείχνει ο καθρέφτης ή μια κάμερα? o καθρεφτης φυσικα η καμερα εχει τοσα φιλτρα καταρχας. επισης καποιοι δεν εχουν και φωτογενεια. οποτε μην αγχωνεσαι χαχα.
commandante Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 o καθρεφτης φυσικα η καμερα εχει τοσα φιλτρα καταρχας. επισης καποιοι δεν εχουν και φωτογενεια. οποτε μην αγχωνεσαι χαχα. σιγουρος αδερφε;
livefreeordie Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 σιγουρος αδερφε; Ναι Δεν εχεις ακουσει ποτε για την φωτογενεια? Αλλοι την εχουν αλλοι οχι,καποιοι βγαινουν παντα χαλια στις φωτογραφιες κτλ. Κι ειμαι κοπελα :P 1
commandante Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Ναι Δεν εχεις ακουσει ποτε για την φωτογενεια? Αλλοι την εχουν αλλοι οχι,καποιοι βγαινουν παντα χαλια στις φωτογραφιες κτλ. Κι ειμαι κοπελα :P σορρυ ενταξει ευχαριστω
ADHD Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Αστα να πανε φαίνομαι στην κάμερα, παω μετα καθρέφτη και λεω φτου σου αγορι μου μη σε ματιάσουν άλλος άνθρωπος είμαι, βασικα ομως φαίνομαι χάλια μονο στην μπροστινή κάμερα του iphone οταν παω για selfie, στην κανονική φαίνομαι καλύτερα αν πάρω και καλή πόζα σε φαση 3/4 αγγίζω την τελειότητα.. 1
idomeneas7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Και που να ακούσεις την φωνή σου ηχογραφημένη. 2
Big Boss Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 στο καθρέφτη βλέπεις τον εαυτό σου από την ανάποδη πλευρά η κάμερα σε βγάζει οπώς είσαι θέμα συνήθειας είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα