Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά...συγνώμη για αυτήν την ηλίθια ερώτηση αλλά θα ήθελα να μου απαντήσετε...πιο κόντα στην εμφάνιση σας σας δείχνει ο καθρέφτης ή μια κάμερα?

Δημοσ.

η καμερα σε δειχνει οπως εισαι

μπροστα στον καθρεφτη φτιαχνεσαι,κανεις τα μαλια σου,την εκφραση του προσωπου σου κτλ

Δημοσ.

η καμερα σε δειχνει οπως εισαι

μπροστα στον καθρεφτη φτιαχνεσαι,κανεις τα μαλια σου,την εκφραση του προσωπου σου κτλ

μα στην καμερα φαινομαι χαλια ρε φιλε...τωρα με αγχωνεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά...συγνώμη για αυτήν την ηλίθια ερώτηση αλλά θα ήθελα να μου απαντήσετε...πιο κόντα στην εμφάνιση σας σας δείχνει ο καθρέφτης ή μια κάμερα?

o καθρεφτης φυσικα :P η καμερα εχει τοσα φιλτρα καταρχας. επισης καποιοι δεν εχουν και φωτογενεια. οποτε μην αγχωνεσαι χαχα.

Δημοσ.

o καθρεφτης φυσικα :P η καμερα εχει τοσα φιλτρα καταρχας. επισης καποιοι δεν εχουν και φωτογενεια. οποτε μην αγχωνεσαι χαχα.

σιγουρος αδερφε;

Δημοσ.

σιγουρος αδερφε;

Ναι :P Δεν εχεις ακουσει ποτε για την φωτογενεια? Αλλοι την εχουν αλλοι οχι,καποιοι βγαινουν παντα χαλια στις φωτογραφιες κτλ.

Κι ειμαι κοπελα :P:P

• Like 1
Δημοσ.

Ναι :P Δεν εχεις ακουσει ποτε για την φωτογενεια? Αλλοι την εχουν αλλοι οχι,καποιοι βγαινουν παντα χαλια στις φωτογραφιες κτλ.

Κι ειμαι κοπελα :P:P

σορρυ ενταξει ευχαριστω  :-)

Δημοσ.

Αστα να πανε φαίνομαι στην κάμερα, παω μετα καθρέφτη και λεω φτου σου αγορι μου μη σε ματιάσουν άλλος άνθρωπος είμαι, βασικα ομως φαίνομαι χάλια  μονο στην μπροστινή κάμερα του iphone οταν παω για selfie, στην κανονική φαίνομαι καλύτερα αν πάρω και καλή πόζα σε φαση 3/4 αγγίζω την τελειότητα..

• Like 1
Δημοσ.

στο καθρέφτη βλέπεις τον εαυτό σου από την ανάποδη πλευρά

η κάμερα σε βγάζει οπώς είσαι 

θέμα συνήθειας είναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...