GreekMonkey Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Το αυτό. Εγώ μάλλον αρκετά. Το καλό είναι ότι ξέρω ότι αυτά είναι βλακείες, παρόλα αυτά θέλω να έχω ματαιοδοξία στην ζωή μου σε ότι και αν κάνω και απλά να το συνδιάζω με τα ουσιόδη πράγματα.
zio10 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δεν θα έλεγα ότι είμαι. Βέβαια άλλα πράγματα είναι ουσιώδη για κάποιον κι άλλα για κάποιον άλλον.
alxlightning Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 παρα πολύ γενικη ερωτηση τι είναι αυτά κανεγω νομιζω ότι είναι σημαντικο να εισαι ετσι όπως θελεις να εισαι, όχι ετσι όπως κοινωνικα εισαι πιο ευνοημενοςδηλαδή αν εσενα σου αρεσει πχ το μακρυ μαλλι αλλα "αντικειμενικα" σου παει το κοντο, παλι πιστευω ότι πρεπει να διαλέξεις να εχεις μακρυ
4saken Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Είμαι τεράστιος, είμαι ο ουρανόςΕίμαι ο ένας ο σπουδαίος, ο λατρεμένοςΔεν είμαι απόμακρος ούτε ψυχρόςΜπροστά απ’ τις κάμερες σου γνέφω λιγωμένοςΕίμαι ένας άξεστος, είμαι ένας θρίαμβοςΕίμαι ασταμάτητα ερωτοχτυπημένοςΜη φοβάσαι, μη με φοβάσαιΕίσαι δικιά μου όσο πιο βαθιά κοιμάσαιΚύριε ευλόγησε τις ζόρικες καριέρες μαςκαι τ’ ακριβά πολυτελή μας καταφύγιαΜε δόξα στόλιζε τις νύχτες και τις μέρες μαςνα ξελογιάζουμε νεκρά ακροατήριαΚύριε σήκωνε ψηλότερα τις μύτες μαςΚάνε τα μούτρα μας ν’ αστράφτουνε μυστήριαΜε χρήμα γέμιζε τις μέρες και τις νύχτες μαςνα ξελογιάζουμε νεκρά ακροατήριαΕίμαι Θεός σκιά λαμπερήΕίμαι Θεός μια ανοιγμένη πληγή 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα