katergaris79 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Είναι σαν να αποφασίζουν να κάνουν δίαιτα και ο ένας να σαβουριάζει σουβλάκια στα κρυφά. Ας το πει στον άλλο, μπορεί να θέλει κι αυτός σουβλάκια. 'Η μπορεί να είναι φανατικός vegan και να μην θέλει να συνεχίσουν. Απλά να μην τρώει κρυφά τα σουβλάκια όσο ο άλλος τρώει φακές. Η μπορεί απλά να θέλει να συνεχίσει να είναι vegan και να κοιτάζει τον άλλον να τρώει κοψίδια. Όλα παίζουν. Αρκεί να είναι τα δεδομένα στο τραπέζι και όχι κάτω από αυτό.
idomeneas7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Το ίδιο λέμε, το κρυφό είναι το μη αποδεκτό. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Ρε μάγκες όταν βλέπεις την άλλη 20-30-40 χρονια κάθε μέρα λογικό είναι να βαρεθείς. Το θέμα είναι να βρεις λύση. Πάντως η καλύτερη είναι να μην ξέρει τι κάνεις, αν μάθει; την έκατσες... Αν βαρέθηκες χωρίζεις, ένα χαρτί είναι (αν είσαι παντρεμένος)
katergaris79 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Το ίδιο λέμε, το κρυφό είναι το μη αποδεκτό. Yeap. Συμπληρωματικά το είπα. 1
alxlightning Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Είναι σαν να αποφασίζουν να κάνουν δίαιτα και ο ένας να σαβουριάζει σουβλάκια στα κρυφά. Ας το πει στον άλλο, μπορεί να θέλει κι αυτός σουβλάκια. 'Η μπορεί να είναι φανατικός vegan και να μην θέλει να συνεχίσουν. Απλά να μην τρώει κρυφά τα σουβλάκια όσο ο άλλος τρώει φακές. οκ το ιδιο λεμε λοιπον
sam75 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Αν βαρέθηκες χωρίζεις, ένα χαρτί είναι (αν είσαι παντρεμένος) Το έχεις εύκολο, όταν έρθει η στιγμή να σε δω.. Το θέμα είναι να μη χωρισεις, να βρεις λύση. Η τρύπα είναι ίδια, όποιος το καταλάβει αυτό είναι δυνατός. 2
alxlightning Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Το έχεις εύκολο, όταν έρθει η στιγμή να σε δω.. Το θέμα είναι να μη χωρισεις, να βρεις λύση. Η τρύπα είναι ίδια, όποιος το καταλάβει αυτό είναι δυνατός. δε νομιζω ότι οφείλεις να μεινεις με καποιον απλα για να μη χωρισετε, δε νομιζω πως ο χωρισμος είναι per se αξιακα κατώτερος από τη συντηρηση μιας σχεσης παλιοτερα θεωρουσα πως γενικα οι αποφασεις που παιρνουμε οφειλουν να είναι καθολικες, ωστόσο ολοένα και περισσοτερο στηρίζω το δικαίωμα του να αλλαξεις γνωμη. Νεα δεδομενα, νεα βιωματα, νεα οπτικη, αλλαξα γνωμη ρε παιδι μου, ηθελα να είμαι μαζι σου, δε σε εξαπατησα ουτε σου ειπα ψεματα, πλεον δε θελω για τον οποιο λογο τον οποιο μπορει να θελω να μοιραστω μπορει και όχι. όλα είναι οκ γιατι όλα είναι όλα τι χιπης που ακούγομαι 1
defacer Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Το έχεις εύκολο, όταν έρθει η στιγμή να σε δω.. Το θέμα είναι να μη χωρισεις, να βρεις λύση. Λύση του στυλ δεν της το είπα γιατί θα στεναχωριόταν πολύ και δε θα το άντεχε και δε θέλω να κάνω τέτοιο κακό εγώ ο μεγαλόψυχος; Γιατί το έχουμε ακούσει κι αυτό. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Πολλές φορές δεν υπάρχει λύση. Αν είναι να ζεις σε μια ψεύτικη πραγματικότητα και να είσαι και εσύ και ο άλλος δυστυχισμένος, γιατί να μην χωρίσεις; Τη μόνη δυσκολία που μπορώ να βρω είναι ότι αν είσαι παντρεμένος μπορεί να υπάρχουν νομικές δυσκολίες απλώς. Υ.Γ Το έχω κάνει ήδη 2, not so difficult
alxlightning Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Σε πράξη θέλω να σας δω στην πραξη κάθε φορα που μου εχει πει γκομενος ότι με κερατωσε μου φαινοταν παναστειο ότι το εκαναν στα κρυφα όταν είμαι ερωτευμενος δε μπορω να φανταστω καν κατι σεξουαλικο με αλλον ανθρωπο. δεν εχω μεινει αρκετο καιρο και ερωτευμενος και σε σχεση για να δω πως είναι στα 5 χρονια, για να μην πω 10. ωστόσο, ενώ ουσιαστικα δεν απαιτω μονογαμια, την παρεχω διοτι μονο ετσι ξερω. Οι γκομενοι μου ως τωρα παντα προαπαιτουσαν μονογαμια και ηταν αυτοι που δεν την τηρουσαν. Εχω καταληξει πως υπαρχει εντονος σεξισμος ακομα και απέναντι στους ιδιους μας τους εαυτους, θελουμε να παρουσιαζόμαστε ως μονογαμικοι διοτι αυτό μας καθιστα πιο "σοβαρους". Για πολιτικους λογους δηλωνω πολυγαμικος δηλαδή, ωστόσο, ξαναλεω, η μονογαμια μου βγαινει πολύ φυσικα όταν είμαι ερωτευμενος. Υποθετω είναι πιο περιπλοκο όταν εχουμε και περιουσιες κατοικιδια παιδια κοινη ζωη κλπ. Αλλα ας προσεχες, δηλαδή μεχρι ενός βαθμου εχουμε ελευθερια επιλογων πλεον, ελπιζω, σε ο,τι αφορα τουλάχιστον τις σχεσεις μας :S 1
defacer Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Για πολιτικους λογους δηλωνω πολυγαμικος δηλαδή, ωστόσο, ξαναλεω, η μονογαμια μου βγαινει πολύ φυσικα όταν είμαι ερωτευμενος. This.
vrwmiaris Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 στην πραξη κάθε φορα που μου εχει πει γκομενος ότι με κερατωσε μου φαινοταν παναστειο ότι το εκαναν στα κρυφα όταν είμαι ερωτευμενος δε μπορω να φανταστω καν κατι σεξουαλικο με αλλον ανθρωπο. δεν εχω μεινει αρκετο καιρο και ερωτευμενος και σε σχεση για να δω πως είναι στα 5 χρονια, για να μην πω 10. ωστόσο, ενώ ουσιαστικα δεν απαιτω μονογαμια, την παρεχω διοτι μονο ετσι ξερω. Οι γκομενοι μου ως τωρα παντα προαπαιτουσαν μονογαμια και ηταν αυτοι που δεν την τηρουσαν. Εχω καταληξει πως υπαρχει εντονος σεξισμος ακομα και απέναντι στους ιδιους μας τους εαυτους, θελουμε να παρουσιαζόμαστε ως μονογαμικοι διοτι αυτό μας καθιστα πιο "σοβαρους". Για πολιτικους λογους δηλωνω πολυγαμικος δηλαδή, ωστόσο, ξαναλεω, η μονογαμια μου βγαινει πολύ φυσικα όταν είμαι ερωτευμενος. Υποθετω είναι πιο περιπλοκο όταν εχουμε και περιουσιες κατοικιδια παιδια κοινη ζωη κλπ. Αλλα ας προσεχες, δηλαδή μεχρι ενός βαθμου εχουμε ελευθερια επιλογων πλεον, ελπιζω, σε ο,τι αφορα τουλάχιστον τις σχεσεις μας :S Να σε δω πότε θα κάνεις stream με τις φίλες, πως νιώθουμε εμείς που μας έχεις πει ψέματα ε; Πολλές φορές δεν υπάρχει λύση. Αν είναι να ζεις σε μια ψεύτικη πραγματικότητα και να είσαι και εσύ και ο άλλος δυστυχισμένος, γιατί να μην χωρίσεις; Τη μόνη δυσκολία που μπορώ να βρω είναι ότι αν είσαι παντρεμένος μπορεί να υπάρχουν νομικές δυσκολίες απλώς. Υ.Γ Το έχω κάνει ήδη 2, not so difficult Τι έχεις κάνει με 2; δεν το κατάλαβα
DDevil Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Σε πράξη θέλω να σας δω Eιδικα όταν είναι να ετοιμάσει το μηνιαιο κοστουμάκι ο δικηγόρος της Για πολιτικους λογους λεει δηλώνω πολυγαμικος και μετα κοροϊδεύουν τον δημητρακη τον πορνομεταναστη που είναι εθνικογαμιστης και θελει να μπει βουλη ! https://www.youtube.com/watch?v=TfgX2Eer0Zc Aρχαιος Ελληνας θεος ο μπαγάσας!
alxlightning Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Για πολιτικους λογους λεει δηλώνω πολυγαμικος και μετα κοροϊδεύουν τον δημητρακη τον πορνομεταναστη που είναι εθνικογαμιστης και θελει να μπει βουλη ! https://www.youtube.com/watch?v=TfgX2Eer0Zc Aρχαιος Ελληνας θεος ο μπαγάσας! Δεν καταλαβαίνω πως μια αντισεξιστικη ελευθεριακη τοποθετηση και φιλοσοφια περι πολυγαμιας μπορει να ισοσταθμιστει με την αντικειμενοποιητικη σεξιστικη προσεγγιση του πορνομεταναστη-ναι, σεξουαλικη απελευθερωση αλλα και φουλ νεοφιλελε προσεγγιση σε όλα, ακομα και στο ανθρωπινο γυναικειο σωμα. Κατά τα αλλα διασκεδαζω πολύ με τον πορνομεταναστη, νομιζω τον προτιμω από λοιπους δηθενοπουριτανους δεξιους Να σε δω πότε θα κάνεις stream με τις φίλες, πως νιώθουμε εμείς που μας έχεις πει ψέματα ε; Δε σας ειπα ψεματα, απλα αλλαξαν οι καταστασεις και δεν εχουμε καταφερει να το στησουμε. Παιζουμε όμως pokemon go, μπορεις να μας συναντήσεις καπου στην Αθηνα ντυμενους εκπαιδευτες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις