Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δέχομαι swinging και οτιδήποτε αμοιβαίως συμφωνημένο. Αυτό που κάνει ο φίλος σου στη ζούλα όμως ειναι μαλακία.

• Like 4
Δημοσ.

Δέχομαι swinging και οτιδήποτε αμοιβαίως συμφωνημένο. Αυτό που κάνει ο φίλος σου στη ζούλα όμως ειναι μαλακία.

Και το συναίσθημα/δέσιμο πού πάει πχ στο swinging; Τόσο πολύ γέρασα ρε παιδιά; Και μόνο στη σκέψη ότι θα ακουμπήσει άλλος τον άνθρωπο που αγαπώ και έχω επιλέξει για σύντροφο, προσωπικά χαλιέμαι αφάνταστα. Όπως επίσης χαλιέμαι και ξενερώνω αφάνταστα στη σκέψη να ακουμπήσω εγώ άλλη γυναίκα, από τη στιγμή που αγαπώ/γουστάρω τη δική μου. Και η σχέση ή ένας γάμος, αποτελείται από πολύ μικρά κομμάτια που απαρτίζουν ένα σύνολο συναισθημάτων, ορμών, επιθυμιών. Τον άνθρωπο που αγαπάς καθολικά -όχι μόνο για τα γεννητικά του όργανα, αλλά ως σύνολο-οντότητα που έχεις επιλέξει να είσαι μαζί του, πώς μπορείς να μη χαλιέσαι με τη σκέψη ότι δεν θα κάνεις και έρωτα μόνο μαζί του; Για μένα, όταν ψάχνεται κανείς για επιπλέον συμμετέχοντες, ή προσπαθεί να αναστήσει μια έλξη που αργοπεθαίνει (για χίλιους-δύο λόγους), τότε υπάρχει κενό. Αυτά λέει η δική μου γενιά, ίσως γιατί εμείς ήμασταν και είμαστε πιο κοντά στη θρησκεία, την οποία αρκετοί εδώ μέσα χλευάζουν.

• Like 7
Δημοσ.

Και το συναίσθημα/δέσιμο πού πάει πχ στο swinging; Τόσο πολύ γέρασα ρε παιδιά; Και μόνο στη σκέψη ότι θα ακουμπήσει άλλος τον άνθρωπο που αγαπώ και έχω επιλέξει για σύντροφο, προσωπικά χαλιέμαι αφάνταστα. Όπως επίσης χαλιέμαι και ξενερώνω αφάνταστα στη σκέψη να ακουμπήσω εγώ άλλη γυναίκα, από τη στιγμή που αγαπώ/γουστάρω τη δική μου. Και η σχέση ή ένας γάμος, αποτελείται από πολύ μικρά κομμάτια που απαρτίζουν ένα σύνολο συναισθημάτων, ορμών, επιθυμιών. Τον άνθρωπο που αγαπάς καθολικά -όχι μόνο για τα γεννητικά του όργανα, αλλά ως σύνολο-οντότητα που έχεις επιλέξει να είσαι μαζί του, πώς μπορείς να μη χαλιέσαι με τη σκέψη ότι δεν θα κάνεις και έρωτα μόνο μαζί του; Για μένα, όταν ψάχνεται κανείς για επιπλέον συμμετέχοντες, ή προσπαθεί να αναστήσει μια έλξη που αργοπεθαίνει (για χίλιους-δύο λόγους), τότε υπάρχει κενό. Αυτά λέει η δική μου γενιά, ίσως γιατί εμείς ήμασταν και είμαστε πιο κοντά στη θρησκεία, την οποία αρκετοί εδώ μέσα χλευάζουν.

Δεν είναι θέμα γήρατος αλλά σκέψης. Δε σου αρέσει, σεβαστό. Βρίσκεις κάποια που σκέφτεται παρόμοια και τέλεια.

Αλλά μη προσπαθείς να "βρεις την εξήγηση" για κάτι όταν ξεκινάς με δεδομένο ότι βλέπεις την κατάσταση μέσα από ένα πρίσμα που δεν επιτρέπει εξήγηση.

• Like 3
Δημοσ.

BritGreek : Ποιος είναι πιο κοντά στη θρησκεία, ο Γερμανός που σκέφτεται πάντα τον διπλανό του (24 ώρες το 24ωρο) ή ο Ελληνας που όλη του τη ζωή την αφιερώνει στο να βρει τρόπους να ζει εις βάρος του διπλανού του;

Εκτός αν είσαι θρησκευόμενος a la carte.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι χειρότερο το swinging ή το κέρατο!

• Like 1
Δημοσ.

Το swinging γίνεται εις γνώση σου και μπροστα σου ;)

Ενώ το κέρατο είναι κρυφό!

Το ξέρω, αλλά και πάλι δεν ξέρω τι είναι χειρότερο! :)

• Like 1
Δημοσ.

BritGreek : Ποιος είναι πιο κοντά στη θρησκεία, ο Γερμανός που σκέφτεται πάντα τον διπλανό του (24 ώρες το 24ωρο) ή ο Ελληνας που όλη του τη ζωή την αφιερώνει στο να βρει τρόπους να ζει εις βάρος του διπλανού του;

Εκτός αν είσαι θρησκευόμενος a la carte.

Η συμπεριφορά του καθένα δεν έχει σχέση με την εθνικότητά του, αλλά με το ήθος και την παιδεία του. Ούτε όλοι οι Γερμανοί είναι έτσι όπως τους περιγράφεις, ούτε όλοι οι Έλληνες ζουν εις βάρος των διπλανών τους. Τουλάχιστον εγώ δεν ζω εις βάρος κανενός.

Δημοσ.

Για ρώτα το φίλο σου αν μάθαινε ότι η κοπέλα του τον έχει κερατώσει -χωρίς συναίσθημα- πως θα του φαινότανε; 

Βάζω στοίχημα πάρα πολύ άσχημα πάντως...

Δημοσ.

Για ρώτα το φίλο σου αν μάθαινε ότι η κοπέλα του τον έχει κερατώσει -χωρίς συναίσθημα- πως θα του φαινότανε; 

Βάζω στοίχημα πάρα πολύ άσχημα πάντως...

Να ήταν και σε διακοπές όμως! :D

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ελεύθερη σχέση, προφανώς και είναι οκ.

Σε μονογαμική σχέση προφανώς και δεν είναι οκ.

Είχε συμβεί σε φίλη και μάλιστα το είχα καταλάβει εγώ και όταν το έμαθε εκείνη, δεν ήξερε ο τύπος που να πάει να κρυφτεί.

Το γελοίο της υπόθεσης ήταν ότι την παρακαλούσε κιόλας να μην τον χωρίσει, γιατί την "αγαπούσε κατά βάθος, την άλλη απλώς μόνο την πήδαγε"...

Μέχρι και εμένα έφτασε να πάρει τηλέφωνο, για να της αλλάξω γνώμη.

Μερικά άτομα πραγματικά δεν έχουν καθόλου αυτογνωσία.

Pathetic...

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Το ξέρω, αλλά και πάλι δεν ξέρω τι είναι χειρότερο! :)

καμία σχέση το ένα με το άλλο. αν δεν αντεχεις swinging δε το σκεφτεσε καν σαν επιλογη . το κερατο το τρως και δες ξες απο που σου αστραψε.

• Like 1
Δημοσ.

Θυμαμαι στον Πανεπιστημιο έναν ιπταμενο καφε που εφαγε ενας στη μουρη επειδή πηδουσε άλλη ηρθε η γκομενα του και φωναζε μπροστα στο τραπεζακι της δαπ χαχαχαχα τι γελιο είχαμε ριξει εκεινη τη μερα ρε πουστη μου.

Ο τυπος ειχε και πουκαμισάκι από τοτε το επαιζε στελεχος επιχείρησης!!! χχαχαχα ο κυριλατος που ξενογαμάει χαχαχα

Παντως ασχετα με όλα αυτά η ανταλλαγή συντροφων ουσιαστικα στην Αθηνα υπάρχει σαν "αθλημα" μεσα από τα κλάμπ που υπάρχουν για αυτό το σκοπο έχω πάει και εγω σε τέτοιο μέρος 2 φορές με μια γνωστή μου. Δεν σε βάζει αν δεν εισαι με γκομενα μαζι.

Αυτό πιο πολύ όμως είναι για τα ζευγάρια που πανε εκει να αναθερμάνουν τη σχέση τους κυριως παντρεμένα που είναι ένα βημα πριν το χωρισμο και θέλουν κάτι καινουργιο.

• Like 1
Δημοσ.

δε νομιζω ότι χρειαζεται να γινει διαχωρισμος ελευθερης/μονογαμικης σχεσης.

το πρόβλημα είναι ότι δεν εχει ενημερωσει τη συντροφο του, όχι ότι ξενοπηδαει.
δηλαδή ο κωδικας ηθικης λεει ότι είναι οκ να τραβας μαλακια ενώ εισαι σε σχεση. αν βιωσεις το σεξ σαν μια εν δυναμει καλυτερη μαλακια, γιατι όχι?
το θεμα είναι ότι εχει προσεγγιση player και το αποκρυπτει απ τη σχεση του. αυτό καθιστα την επικοινωνια τους προβληματικη, όχι τη σχεση την ιδια η τα συναισθηματα τους.

αν η επιβιωση της σχεσης είναι αυτοσκοπος τοτε ισως και να είναι οκ. δεν ξερω, δεν πρεπει να υπαρχει καθολικα σωστη προσεγγιση.
η φαση είναι ότι αφου κανενας δε βγαινει πληγωμενος είναι οκ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...