katergaris79 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Για άλλη μια φορα ζηλευω που δεν τα εχω με τον defacer πραγματικα δεν καταλαβαίνω την αναγκη για ιντριγκα και δραμα, είναι απλα σεξ και ο καθενας είναι υπεύθυνος για το σωμα του και δεν το χρωστάει σε κανεναν. δε θεωρω ότι υφίσταται η εννοια κερατο. θεωρω ότι υπαρχουν επικοινωνιακες συμβασεις τις οποιες επισυναπτουν οικειοθελως ανθρωποι και τις τηρουν επειδή τις εκαναν οικειοθελως. τωρα το ότι το "κερατο" και η "απιστια" ειναι κοινωνικα κατακριταια και μαλιστα αναπαράγεται η αποψη ότι οφειλει να γινεται στα κρυφα και να μην το λεμε και πουθενα γιατι φερνουμε κοσμο σε δυσκολη θεση, χμ, σεξισμουλης, το να "λυπάσαι" η να πιστευεις οτιδήποτε για οποιονδηποτε επειδή ξερεις κατι για τη σεξουαλικη ζωη του-η του συντροφου του-μου φαινεται οριακα σχιζοειδης διαταρραχη, Τσιλ παιδακια, ο,τι θελει ο καθενας. Επισης δεν ξερω πως το swinging μπαινει στο ιδιο καζανι με το θεμα συζητησης. Μα βρε Άλεξ δε θεωρώ πως κάποιος θα κατακρίνει ένα ζευγάρι που τα έχει ξεκαθαρίσει αυτά μεταξύ του και κάνει ό,τι γουστάρει με το σώμα του ο καθένας. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν αυτές τις επικοινωνιακές συμβάσεις που, όπως σωστά λες, επισυνάπτονται οικειοθελώς, κάποιος τις καταπατά. Αν έχεις σκοπό να την καταπατήσεις μην την επισυνάψεις. Ή αν έκανες τη μαλακία (από την οπτική της "σύμβασης") και το μετάνιωσες, λήξε τη "σύμβαση" και συνέχισε να κάνεις ό,τι γουστάρεις. Δε θα σε κατακρίνει κάποιος.
Irene.j Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 πραγματικα δεν καταλαβαίνω την αναγκη για ιντριγκα και δραμα, είναι απλα σεξ και ο καθενας είναι υπεύθυνος για το σωμα του και δεν το χρωστάει σε κανεναν. δε θεωρω ότι υφίσταται η εννοια κερατο. θεωρω ότι υπαρχουν επικοινωνιακες συμβασεις τις οποιες επισυναπτουν οικειοθελως ανθρωποι και τις τηρουν επειδή τις εκαναν οικειοθελως. τωρα το ότι το "κερατο" και η "απιστια" ειναι κοινωνικα κατακριταια και μαλιστα αναπαράγεται η αποψη ότι οφειλει να γινεται στα κρυφα και να μην το λεμε και πουθενα γιατι φερνουμε κοσμο σε δυσκολη θεση, χμ, σεξισμουλης, το να "λυπάσαι" η να πιστευεις οτιδήποτε για οποιονδηποτε επειδή ξερεις κατι για τη σεξουαλικη ζωη του-η του συντροφου του-μου φαινεται οριακα σχιζοειδης διαταρραχη, Τσιλ παιδακια, ο,τι θελει ο καθενας. Επισης δεν ξερω πως το swinging μπαινει στο ιδιο καζανι με το θεμα συζητησης. Οταν ειναι μονος του. 1
alxlightning Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μα βρε Άλεξ δε θεωρώ πως κάποιος θα κατακρίνει ένα ζευγάρι που τα έχει ξεκαθαρίσει αυτά μεταξύ του και κάνει ό,τι γουστάρει με το σώμα του ο καθένας. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν αυτές τις επικοινωνιακές συμβάσεις που, όπως σωστά λες, επισυνάπτονται οικειοθελώς, κάποιος τις καταπατά. Αν έχεις σκοπό να την καταπατήσεις μην την επισυνάψεις. Ή αν έκανες τη μαλακία (από την οπτική της "σύμβασης") και το μετάνιωσες, λήξε τη "σύμβαση" και συνέχισε να κάνεις ό,τι γουστάρεις. Δε θα σε κατακρίνει κάποιος. ποιος καταπατα συμβασεις που εχει επισυναψει μονος του και γιατι τι ανθρωποι υπαρχουν ρε σεις Οταν ειναι μονος του. death unites us all, στη ζωη ολοι μονοι ειμαστε
katergaris79 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 ποιος καταπατα συμβασεις που εχει επισυναψει μονος του και γιατι τι ανθρωποι υπαρχουν ρε σεις A, wait! Δηλαδή όταν ένα ζευγάρι αποφασίσει από κοινού να είναι μαζί σε μια μονογαμική σχέση, πρόκειται για δυο διαφορετικές συμβάσεις που έχει συνάψει ο καθένας μόνος του; πώς ακριβώς το ορίζεις;
vrwmiaris Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Χο χο μου άρεσε αυτή η απάντηση. Την πρώτη φορά που το κάνεις (ή την πρώτη υπό συγκεκριμένες ΧΥΖ συνθήκες) πώς το ανακαλύπτεις από πριν; Αν το είχαμε συζητήσει αυτό νωρίτερα θα είχα γλιτώσει μισό μπουκάλι gin που χρειάστηκα για να σταματήσω να το σκέφτομαι και να πω yolo. Στον κερατά/κερατού κάποιοι το λένε όντως για να πάρουν άφεση αμαρτιών και μόνο, χωρίς πραγματικά να το έχουν μετανιώσει. Δεν έχω και πολλά να πω γι' αυτούς που -- there is no other way to put it -- κοροϊδεύουν αβέρτα για να γίνει η δουλειά τους. Αλλά ξέρεις υπάρχει και η περίπτωση που πηγαίνεις σε κάποιο πρόσωπο που εκτιμάς να ζητήσεις ειλικρινά συγγνώμη επειδή έκανες μαλακία κάπου και το αναγνωρίζεις και δε θέλεις να ξανακάνεις. Και δεν περιορίζεται μόνο στο κέρατο. Αν είσαι συναίτερος με κάποιον και ανακαλύψεις ότι σε κλέβει, νιώθεις τύψεις που δεν τον έκλεψες πρώτος; Αν τον έκλεβες χωρίς να σε έχει κλέψει αυτός πρώτα, δε θα ήσουν κλέφτης και, γενικεύοντας, κακός μαλάκας; Προσωπικά δε νιώθω ποτέ τύψεις επειδή δεν ήμουν μαλάκας. Συνήθως όταν νιώθω είναι επειδή ήμουν. Το τζιν σκέτο το έπινες; 1
Mau-Maus Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Ενας φίλος που δουλεύει σε νυχτερινό κέντρο, ένα βράδυ δεν λειτούργησε το μαγαζί λόγο διακοπής ρεύματος και γυρνάει σπίτι του στο άσχετο στις 2 το πρωί ενώ κανονικά ήταν να γυρίσει στις 6! Στο ασανσέρ πριν μπει κατέβαινε ένας άλλος τον οποίο και χαιρέτησε όπως κάνουν οι γείτονες κτλ χωρίς να τον έχει ξαναδεί! Τελικά είχε χαιρετήσει τον επιβήτορα της γυναίκας του μιας και όταν ανέβηκε σπίτι είδε 2 ποτήρια κρασί, τασάκι με τσιγάρα, προφυλακτικά κτλ δεν είχε προλάβει να τα μαζέψει η γυναίκα του γιατι μόλις είχε φύγει ο άλλος!Εννοείται πως έγινε χαμός κ την χώρισε, τώρα ξανά παντρεύτηκε αλλά το μάθημα του το πήρε! Μου λέει φίλε από δω και στο εξής και για να μην έχω πάλι τίποτα χαιρετούρες αν τύχει να πρέπει να πάω απροειδοποίητα στο σπίτι παίρνω ενα τηλέφωνακι πρώτα και λέω γυναίκα άναψε τον θερμοσίφωνα σε μισή θα ώρα είμαι εκεί Χαχαχα ωραίος!!!
defacer Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Με tonic και λεμόνι guys. Bombay αν για κάποιο λόγο πιστεύετε ότι παίζει ρόλο στη συζήτηση.
sam75 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Αν έχει αέριο η ηλιακό; χαζομάρες είναι αυτές... Οι γυναίκες απατουν εκτός σπιτιού
alxlightning Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 A, wait! Δηλαδή όταν ένα ζευγάρι αποφασίσει από κοινού να είναι μαζί σε μια μονογαμική σχέση, πρόκειται για δυο διαφορετικές συμβάσεις που έχει συνάψει ο καθένας μόνος του; πώς ακριβώς το ορίζεις; συγγνωμη, κακη διατυπωση, το μονος του το εννοουσα ως οικειοθελως
Mau-Maus Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Αν έχει αέριο η ηλιακό; χαζομάρες είναι αυτές... Οι γυναίκες απίστευτο είναιυν εκτός σπιτιού Αν έχει ηλιακό τότε παίρνει τηλ να την ρωτήσει αν θέλει να της πάει σοκολατίνα η κουραμπιέ!
katergaris79 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 συγγνωμη, κακη διατυπωση, το μονος του το εννοουσα ως οικειοθελως ΟΚ, άρα κάποιος αποφασίζει να δημιουργήσει μια μονογαμική σχέση και καταλήγει να βρίσκεται σε μια μονομερώς πολυγαμική καταπaτώντας μια σύμβαση που οικειοθελώς σύναψε αντί απλώς να τη λήξει. Problem. 1
sam75 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Ρε μάγκες όταν βλέπεις την άλλη 20-30-40 χρονια κάθε μέρα λογικό είναι να βαρεθείς. Το θέμα είναι να βρεις λύση. Πάντως η καλύτερη είναι να μην ξέρει τι κάνεις, αν μάθει; την έκατσες...
idomeneas7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 συγγνωμη, κακη διατυπωση, το μονος του το εννοουσα ως οικειοθελως Είναι σαν να αποφασίζουν να κάνουν δίαιτα και ο ένας να σαβουριάζει σουβλάκια στα κρυφά. Ας το πει στον άλλο, μπορεί να θέλει κι αυτός σουβλάκια. 'Η μπορεί να είναι φανατικός vegan και να μην θέλει να συνεχίσουν. Απλά να μην τρώει κρυφά τα σουβλάκια όσο ο άλλος τρώει φακές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις